Kavga etmekten bıktım

kezban03

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
10
0
16
Afyon
Mrb kızlar direk konuya giriyorum ben yaklaşık 2 yıldır evliyim ve çalışan bir bayanım dün gece eşimle çok kötü kavga ettik eşim temizlik hastası bi insan bu beniim pis bi insan olduğumuda göstermmiyo bende temizlik hastasıyım ama bu kadar değil ben çalıştığım için sadece pazar günleri temizlik yapabiliyorum onun haricinde diğer günler işten çıktıktan sonra yemek yemek için önce kayınvalideme giderim yemekleri yeriz bulaşşıkları yıkarım o yorgun halimde olucak işleri varsa yaparım evime nerdeyse gece varabiliyorum ondan sonra eve geliierm kendi evimin işlerini göreyim derken gece saat 1 de yat sabah 6 da kalk yapıyorum buna rağmen asla eşimi memnun edemedim iki arada bi derde kaldım bu yüzden eşim işimden ayrılmamı istiyo halbuki daha yeni ev aldık kredilerini ödüyorum ben ona destek olmak için çalşıyorum ve ondan fazla maaş alıyorum meğer çok kötü yapıyormuşum demekki evde sabahr-tan akşama kadar oturup yiyip içip gezip tozup keyfime bakmalıymışım banane kim öderse ödesin demi ya işte ben bööyle düşünmediğimden kaynaklanıyo dün en ağrıma giden lafı ise çocuğumuz olmadan boşanalım ben yine alttan aldım bu lafını ama bende düşünmüyo değilim.çok zayıfladım kızlar şuan 49 kiloyum yiyip içmiyorum artık aldığım maaştan sadce yol paramı alıyorum veryorum geri kalanını o kadar çok yorgunum ki artık kendi aileme bile anlatamıyorum olanları içime atıyorum ne zaman çıkar Allah bilir neyse hayırlıs olsun diliyorum bu şekilde yaşayanlar adına anlataılacak çok şey var ama içimden sadece bunu yazamka geldi...

canım ya üzülme sen daha fazla para alıyorsun diyede yapıyor olabilir bu kadar şeyi bahane yapıyordur bu kadar sıkıntıya girme inşallah herşey yoluna girer

Kendine o kadar guveniyorsa maddi desteginizi cekin o zaman.Oturun evinizde. Sagliginiz daha onemli niye kendiniziheba ediyorsunuz hem k.validede hem kendi evinizde. Bence asil sorun maasinizin fazla olmasi. Sanirim komplekse girmis esiniz.
Bosanma lafi etmekle tehdit ediyor kendi capinda. O da yardim etsin o zaman ev temizligi ve duzeni konusunda.

Arkadaşım üzülme diyicem ama malesef üzülücek bir durum .şunu yap bunu yap demekten ziyade sabırlı olmanı tavsiye ediyorum

Calisan bir bayanin temizlik icin ayirdigi zamanin kisitli olmasi cok normal.
Neden isten cikinca evinize gelip, yemeginizi evinizde yemiyorsunuz? Böylece birde kayinvalidenizin islerini yapip yorulmazsiniz.
Ayrica böyle en kücük sorunda esinizi " Bosanalim" kelimesini kullanmasi hic hos degil.
Karsiniza alip ciddi sekilde konusmalisiniz.
Bu sözcügü evlikliklerde SIK SIK kullanmak ( kadin yyada erkek ) hem aradaki sevgiyi, saygiyi azaltir hemde evliligi sarsar.
Eger begenmiyorsa ya maasinizin bir kismi ile hizmetci tutun yada kendiside yardimci olsun.
Esiniz istiyor diye isinizden ayrilmak zorunda degilsiniz. Konusup orta yolu bulmayi deneyin.

Merhaba arkadasım durumumuz hemen hemen aynı bende iki yıllık evliyim çalışmıyorum ve 9 aylik oglum var kaynanamlarla altı üstlü oturuyoruz ve ben bütün gün evime girmiyorum sadece gece uyumaya gidiyorum bütün gün kaynanamlarin ev işi yemek cocukdur derken kendi evimi haftada birkere temizleyebiliyorum eşimde cok titiz bı insan bende öyleyimdir ama iste yetistiremiyorum ve devamli tartışıyoruz bunaldım bende anlican sabırla bekliyorm eviime geçmeyi ama sen sakın boşanmayı felan düşünme oda anlicaktir senin durumunu hem niye yemeği kaynananlarda yiyorsunuzki bide o yorgunlukla bulaşık felan yıkıyorsun orda harcadığın zamanı evine harca belki biraz düzelir

temizlikten şikayetçi ise bir zahmet yardım etsin eşin. bende çalışıyorum ve haftada bir ancak temizliyorum evi. arada süpürge yaptığım oluyor duruma göre . ama kendimi de paralayamam temizlik temizlik diye...
zaten akşamları kaynanan da oluyormuşsunuz ay o ev kirlenmiyordur bile. eşinin başka sorunu var sanırım. ne demek boşanalım bu kadar mı yani. sebep temizlik mi

konu sahibi affına sığınıyorum, ama yazını okuyunca aklımdan tek bir cümle geçti.

MODERN KÖLE ISAURA...

üffff

eminmisin sıkıntının bu olduğundan?
bence başka birşeyler var..

Biz kadınlar böyleyiz işte,kendi kendimize fedakarlıklar yapar dururuz,ama karşıdaki daha da havaya girer,

Boşver o zaman ayrıl işten ,bırak kendi yalvarsın sonrasında sana çalışman için.

3 kurus verıp bı kadın alamıomumusunuz evınıze...hem calısıp hem ev ımkansız.
bıde su kaynanada yeme ıcme olayını oldum olası anlamadım sevmedım
sızın evınız yokmu bırbırınızle bısılerı nasıl paylasıosunuz
yerınızde olsam bı yardımcı alırım eve yemeklerımıde o yapar kaynana suratı es dırdırı vs onun bunun ıslerını cekmemıs olursunuz
bu kadar kolay ayrılmak kararı almanınızın nedenı bırbırınıze cok uzak olmanız

Neden yemeğe kayınvalidenize gidiyorsunuz :44::44::44: Madem temizliği beğenmiyor işten evinize gelin evinizle ilgilenin kayınvalidenizin evine hizmet edene kadar

Eşim sadece temizlik olduğunu söylüyor kaç kez oturdum konuştum bu konuyu temizlikçi tutayım diyorum izin vermiyo her şekilde iki dakikalık işi yapamıyorsun acizsin bu kadar diyo ben kendimden çok ödün verdim ona karşı eşimin annesi çok iyi bi insan ona bu durumu belli etmemeye çalışıoyurm annesine diyorum saen çalışıyosun nerden vaktin olacak o kadar boşver diyo işten geldikten sonra yemeği hemen öüne hazır istediği için evde yemek yapamıyorum ben ondan bide geç çıkıyorum işten.Ben bebk yapmayı düşünürken böyle deyince yıktı beni demekki çalışmamam gerekiyo

bnce calıs ama bı seklde ıkna edıp kadın tut kaynanla ıs bırlıgı yap olmazsa sız ısteyken kadın gelsın kaynananda basında dursun falan esıne bellı etmeyın madem ıyı bırı

Çalışan bayanların hepsi kayınvalidesinde yemek yemiyor ki... Geç geliyorsanız izninizde yapıp dolaba koyarsınız ya da bir gün öncesinden yaparsınız...

Kezban, öncelikle temizlik hastası olmak iyi bir hal değil, adı üstünde hastalık.

Kimseyi memnun edemezsiniz bu dünyada.Bunun i.in asla çabalamayın..
İşinizden ayrılmayın fakat maaşınızdan kendinize sadece yol parası ayırmanız çok çok yanlış.

Çalışmanızı istemeyen bir eş varsa karşınızda bunun sınırlarını çizin.
Kendinize hak ettiğiniz kadar, rahat gün geçirecek kadar para ayırın..Şimdien başlayın buna.

Temizlik konusunda iki tarafta çalışıyorsa karşılıklı yardımlar olmalı.
Olmuyorsa konuşmaya hakkı yok..Bunu kavgayla değil başka yollarla anlatmaya çalışın.

Onun için değil kendiniz için çalıştığınızı anlatın.Siz tam tersini yapıyorsunuz.
Yaptığınzı fedakarlıkları görmesini, görmeyince yüzüne vurmayı deniyorsunuz.Yapmayın bunu.

Kimse fedakarlıklarının karşılığını tam olarak almamıştır alamaz.Bu yüzden karşımızdakinin istemediği şeyleri yapmamak lazım.

Bugunden sonra kendi adınıza devrim yapın ve şuan ne yanlışsa onu yapmamaya çalışın artık.

Ayrılalım cümlesini bu kadar basit ağzına almamalı..Bunu alttan almayın.. Derdi çocuk olmamalı, siz olmalısınız..
Çocuksuz ayrılığı göze alıyorsa sizi gözden çıkarmış demektir; bu böyle değilse bile bu şekilde olduğunu anlatın ona.

Çalışan insanlarsınız neden bu kadar sık gidiyorsunuz k.validenize ? K.validenizle aranız iyiyse derdinizi paylaşın, belki oğluyla konuşur.

Eşinizin derdi temizlik değilmiş gibi geldi bana. Haftada bir yardımcı tutsanız olmaz mı ?

calısıp ev kredısı oduyorsunuz , annesıne de yardım edıyorsunuz daha ne ıstıyor kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…