Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kızlar direk konuya giriyorum ben yaklaşık 2 yıldır evliyim ve çalışan bir bayanım dün gece eşimle çok kötü kavga ettik eşim temizlik hastası bi insan bu beniim pis bi insan olduğumuda göstermmiyo bende temizlik hastasıyım ama bu kadar değil ben çalıştığım için sadece pazar günleri temizlik yapabiliyorum onun haricinde diğer günler işten çıktıktan sonra yemek yemek için önce kayınvalideme giderim yemekleri yeriz bulaşşıkları yıkarım o yorgun halimde olucak işleri varsa yaparım evime nerdeyse gece varabiliyorum ondan sonra eve geliierm kendi evimin işlerini göreyim derken gece saat 1 de yat sabah 6 da kalk yapıyorum buna rağmen asla eşimi memnun edemedim iki arada bi derde kaldım bu yüzden eşim işimden ayrılmamı istiyo halbuki daha yeni ev aldık kredilerini ödüyorum ben ona destek olmak için çalşıyorum ve ondan fazla maaş alıyorum meğer çok kötü yapıyormuşum demekki evde sabahr-tan akşama kadar oturup yiyip içip gezip tozup keyfime bakmalıymışım banane kim öderse ödesin demi ya işte ben bööyle düşünmediğimden kaynaklanıyo dün en ağrıma giden lafı ise çocuğumuz olmadan boşanalım ben yine alttan aldım bu lafını ama bende düşünmüyo değilim.çok zayıfladım kızlar şuan 49 kiloyum yiyip içmiyorum artık aldığım maaştan sadce yol paramı alıyorum veryorum geri kalanını o kadar çok yorgunum ki artık kendi aileme bile anlatamıyorum olanları içime atıyorum ne zaman çıkar Allah bilir neyse hayırlıs olsun diliyorum bu şekilde yaşayanlar adına anlataılacak çok şey var ama içimden sadece bunu yazamka geldi...
Çalışan kadınlar eşlerine hiiiç yaranamıyolar malesef![]()
Çünkü ne kadar modern olurlarsa olsunlar çoğunun alışık olduğu evin kapısını açan biri, içerden gelen yemek kokuları, her zaman arkasının toplanması, akşam tv izlerken ayağına meyveler çaylar getirilmesi vs annelerinden çoğu bunu gördü ve evlenincede aynı hizmeti bekliyolar akşam eve yorgun gelip hazır bişeylerle yemeği geçiştiren, yorgun suratı asık, dinlenme vaktinde ütüye çamaşıra koşuşturan bi eşi kabullenemiyolar hatta ne kadar yorgun olsanızda gece gönlünüde yapmak zorundasınız, haftasonu temizlik mi olur onunla ilgilenip gezceksiniz falan. Bide çocuk varsa kaça bölünüp yetişcek demez. Size saygı duyduğu tek gün maaş günüdür
Kendine bu kadar güveniyosa ben olsam çıkardım işten madem maaşı görmicem bide üstüne telef olcam çalışmanın anlamı yok geçim derdine düşünce belki kıymetini bilir
Ama sigortam ödeniyo güvencem olur çıkmam dersen, kayınvalidenle konuşup her akşam size gelmeyelim yada evi yakınsa yemek yapıp bize getir desen olmazmı? Sizde yapsın yemeği sizde yeyin hem biraz evide toparlar. İlla kayınvalidende yicekseniz ona orta halli bi bulaşık makinası alın zamandan baya tasarruf olur yada temizlikçi alcaksın eve:44:
Eşim sadece temizlik olduğunu söylüyor kaç kez oturdum konuştum bu konuyu temizlikçi tutayım diyorum izin vermiyo her şekilde iki dakikalık işi yapamıyorsun acizsin bu kadar diyo ben kendimden çok ödün verdim ona karşı eşimin annesi çok iyi bi insan ona bu durumu belli etmemeye çalışıoyurm annesine diyorum saen çalışıyosun nerden vaktin olacak o kadar boşver diyo işten geldikten sonra yemeği hemen öüne hazır istediği için evde yemek yapamıyorum ben ondan bide geç çıkıyorum işten.Ben bebk yapmayı düşünürken böyle deyince yıktı beni demekki çalışmamam gerekiyo