• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kavga etmeye gelcek

Valla yazık gene hala aynı düşüncedeyim ikinciyi yapmayacaktınız ama olan oldu tabii önünüze bakın zarar görmemeye bakın.

Bu adam umrumda degil onun icin asla cocuk dogurmayo dusunmezdim..ama dunyalar tatlisi masum bir evladim var ve benden baska kimsesi yok onunla sevgisini hayatini paylascagi bi kardesi olsun istedim.

Arkadasim. Kesenlikle evde durun. Kapinin kilidini degistir ya da kilitle her yerinden. Geldiler mi hemen polisi ara. Kapiyi acma. Polisler geldiklerinde o pisligi zaten yakalayacaklar. Sikayetci olursun. Bence o sehirden tasin. Uzaklara gidin. Arayp bulamayacagi bir yere. Allah boyle insanlarin mustakini versin. Kendi baslarini yesinler.

Durumunu esime anlattim(esim polis)polisi arayip sikayetci olursan senin ifadeni alip korumaya alibiliyolarmis
Istersende talebin dogrultusunda kadin siginma ewlerine gidibiliyomuşun
Bnce senin icin en guvenlisi kadin siginma ewi cocuklarin icin kendin icin git bnce

İnanamıyorum ya :(
Daha doğrusu artık inanabiliyorum. Kesinlikle kendinizi koruyun lütfen bir şekilde polis falan bilgilendirin.

Kardesim girtim evde tutmustum ana herkes evinde otur cikma dye akil verdi cocuklarida dusunup yine eve geldik

Arkadasim. Kesenlikle evde durun. Kapinin kilidini degistir ya da kilitle her yerinden. Geldiler mi hemen polisi ara. Kapiyi acma. Polisler geldiklerinde o pisligi zaten yakalayacaklar. Sikayetci olursun. Bence o sehirden tasin. Uzaklara gidin. Arayp bulamayacagi bir yere. Allah boyle insanlarin mustakini versin. Kendi baslarini yesinler.

Keşke karakola gidip şikayetçi olsaydın. Onlar seni yönlendirirdi. Biz ancak durumuna üzülebiliriz. Birşey yapamayız ki..

Durumunu esime anlattim(esim polis)polisi arayip sikayetci olursan senin ifadeni alip korumaya alibiliyolarmis
Istersende talebin dogrultusunda kadin siginma ewlerine gidibiliyomuşun
Bnce senin icin en guvenlisi kadin siginma ewi cocuklarin icin kendin icin git bnce

Ilgin icin tskederim insallah kadin siginma evine gerek kalmaz

Bu adamin bir huyu var sayar sover sonra rahatlar..bi seferde vicdan yapar melek gibi olur simdi polise haber versem adam yarim melek gibi gelirse onuda dusunuyorum

Arkadaslar bosanmya karar verdigimiz adam yarin benle kavga etmeye gelcek..evliyken oturdugumuz evde oturuyorum o sehir disinda calisiyor gozu donmus kavgaya geliyor.iyi bir sey icin cagirsan hayatya gelmez izin alamiyorum diye bin.turlu bahane bulur..
Eskisi gibi herseye olur demiyorum biraz tepki koyuyorum diye ona gore azmism meydan okuyormusum meydan okumak neymis bana gostercekmis..
Kendimi nasil korusam bilemedim evden sabah erkenden cikmayi planliyorum ama serefsizligi tutarsa vicdan iman kalmaz bu kopeklerde evimi bosaltirsa diye korkuyorum. Ne yapsam ki acep komsuya haber verdim ses falan duyarsaniz gelin bana zarar vercek dedim..bide serefsiz babasi ve kardesiyle gelmeside muhtemel.gozu donerse ne yanimdaki cocuga acir ne karnimdakine...ne yapayim yarina kadar sakinlesir mi ki evde bekleyip birsey olursa polis mi cagirayim yoksa disari cikip gec saate kadar donmesem mi arabamda kapinin onun de zarar vermesi muhtemel
Ben bile korktum ha simdiden gidin evden..

Havlayan köpek ısırmaz ama yine de yanınıza birileri gelemez mi? Arkadaslarinizdan ya da komsunuzdan falan rica etseniz yalniz kalmayin. Tavsiyem adam geldiginde sinirli gorurseniz hemen polisi arayin.

Komsularin haberi var sana birsey yapmasina musade etmeyiz bogariz onu diyorlar..en ufak seste hemen duyulur zaten

Ben senin yerinde olsam arabayı başka bir yere çekerim
Kapının kilidini değiştiririm
Geldiğinde kapıyı acmayıp polisi ararım
Sonrada ilk fırsatta evi değiştir

Ben senin yerinde olsam arabayı başka bir yere çekerim
Kapının kilidini değiştiririm
Geldiğinde kapıyı acmayıp polisi ararım
Sonrada ilk fırsatta evi değiştir

Birsey olsa araba biner uzaklasirim uzagaparkedersem nasiil olur ki

Birsey olsa araba biner uzaklasirim uzagaparkedersem nasiil olur ki
Komşulardan birinemi geçsen ki erkenden
Olurda evi boşaltmaya falan kalkarsa haberın olur en azından
Kilidi değiştirme şansın varmı çilingir vs uğrasana kadar poliside ararsın

Allah korusun neler okuyoruz. .
Yanınızda birileri olsun. .

Yarın geldiğinde o manyak kocanı tahrik etme ne derse he de geç sonra bildiğini oku. Acil boşanma davası aç koruma talep et.

Back
X