- Konu Sahibi little bird
-
Son cümlenizde ne demek istediğinizi anlamadım hiçYaptığı kötü elbet, ama sizin arkadaşlarında yaptığı mobbinge giriyor bana göre. Insan başkaları katmadan hesaplarını kapatmalı.
Arkadaşlarımın sinirlenme nedeni aysenin halen arkadamızdan konuşuyor olmasıYaptığı kötü elbet, ama sizin arkadaşlarında yaptığı mobbinge giriyor bana göre. Insan başkaları katmadan hesaplarını kapatmalı.
Ben de o zamandan beri onunla muhattap olmuyorum ve tamamen yokmuş gibi davranıyorum. Ama arkadaşlarım ona laf sokmamı onunla uğraşmamı bekliyor benden. Yapmayınca korkakmışım gibi bakıyorlar.Tavrınız yanlış değil bence ama belki tutarsız olabilir keza bana iftira atan biriyle değil aynı gurupta olmak aynı havayı bile solumak istemezdim
Çünkü iftira Allah katında da normal yaşamda da bir insanın uğrayabileceği en ağır İtam bana göre
Arkadaşlarımın sinirlenme nedeni aysenin halen arkadamızdan konuşuyor olması
Arkadaşlarımın sinirlenme nedeni aysenin halen arkadamızdan konuşuyor olması
Evet keşke hiç girmeseydim. Bana seni de gruba alalım mı diyince almayın demek asıl umursamazlık gibi geldi sonuçta benim yüzümden oluyor o kavga. Ama kavga etmek istemediğim için de grupta pek bir şey yazmayınca korkak konumuna düştüm ve şimdi nasıl toparlayacağım bilmiyorum haklıyken haksız konumuna düştüm bu olay yüzündenAslında değişik bir tutarsızlığınız var. “Arkadaslara birşey diyememek” sizin bahaneniz gibi görünüyor dışarıdan. Laf sokmak, kavga etmek size amaçsızca geliyor olabilir fakat grubun içine girecek kadar amaçlı olduğunuzu göstermis oldunuz haberiniz yok.
Canınız sıkılmışta, karşı tarafın kavgalarını mısır patlağı eşiğinde izleyeyim der gibi giriş yapmıssınız. Arkadasınız haklı doğal olarak. Şahsen bende arkadasınız gibi düşünürdüm. İnsanoğlu herşeyi düşünmeye, hissetmeye mahkum.
Elbette kavga, tartışma hatta sözlü saldırganlık oldukça gereksiz. Özellikle gruba girmek hayli hayli gereksiz siz girerek hatanızı yapmış oldunuz.
Kendisini haklı göstermek için bana yüklüyor her şeyi diyeyim. Çok da bana takmış durumda değil aslındada arkadaşlarımda önceki olayın kini var.Tam ne söylüyor sizin hakkınızda ve neden bu kadar takmış size?
Son cümlem şudur: bir husumete ne kadar çok insan karışırsa, o kadar kötü oluyor.
Evet aynen bu şekilde. Ama yüzüne söyleyince ne değişecek ki? Zaten hiç yüzyüze gelmediğim biri. Yüzüne ve arkasından farklı değilim.Çocukça bulduğum bir olay hakkında hiç konuşmam.
Siz demek ki arkasından çok konuşuyorsunuz ki , yüzüne konuşmayınca tepki yemişsiniz.
Hanımefendi o halde arkasından da atıp tutmak manasız değil mi ?Evet aynen bu şekilde. Ama yüzüne söyleyince ne değişecek ki? Zaten hiç yüzyüze gelmediğim biri. Yüzüne ve arkasından farklı değilim.
Durup dururken konuşuyor ya da sürekli onu konuşuyor değilim lafı geçince sinirleniyorum sadece. Başkası konusunu açmadığı sürece de açmıyorum. Arkasından dedim diye niye yüzüne de sıralayayım ki zaten aramızdaki husumet belli.Hanımefendi o halde arkasından da atıp tutmak manasız değil mi ?
Nasılsa söylediklerinizi o zaman da duymayacak ?
Ya hiç konuşmayacaksınız ya da tam konuşacaksınız.
Ben bu tavırda olan bir arkadaşımla bağımı tamamen koparttım. Çünkü bana verdiği izlenim; arkadan konuşan ama yüze bir şey diyemeyendi.Durup dururken konuşuyor ya da sürekli onu konuşuyor değilim lafı geçince sinirleniyorum sadece. Başkası konusunu açmadığı sürece de açmıyorum. Arkasından dedim diye niye yüzüne de sıralayayım ki zaten aramızdaki husumet belli.
Ama tabi sizin görüşünüz ve arkadaşlarım da sizin gibi düşünüyor sanırım.
Bu olay yüzünden onlar da tavır almaz umarım.
Şu an bu cümleniz beni üzdüBen bu tavırda olan bir arkadaşımla bağımı tamamen koparttım. Çünkü bana verdiği izlenim; arkadan konuşan ama yüze bir şey diyemeyendi.
Demek ki benim de arkamdan konuşuyor diye düşünmüştüm.
Bence siz konu açılınca bile (madem yüzüne söyleyemeyecek ve tepki vermeyi gereksiz buluyorsunuz) direkt kapatın.
Ben sizi üzmek için söylemedim. Hatta kırdıysam affola.Şu an bu cümleniz beni üzdü
Onun da arkasından konuşuyorum diye bir şey yok çünkü arkasından konuştuğum kişiye zaten selam bile vermiyorumki fark çok bariz.
Arkadaşım da benimle ilişkisini kesmez umarım bu izlenimi vermemek için gidip kızla özelden mi kavga etmeliyim bilmiyorum
Ders için aynı gruptalarmış sonra laf vura vura büyümüş olay. Benim aralarını bozmamla alakası yok zaten grupta kavga olurken sonradan bana seni de ekleyelim mi demeleriyle oldu. Bana sorsalar baştan kavga etmeyin derdim zaten. Sonradan haberim oldu ve kavga başladıktan sonra girdim. Tabiki ben de bir şeyler yazdım ama onlar ayseye saydırmamı bekliyorlardı. Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorumArkadasiniz sizin yuzunuzden baskalariyla niye kavga etsin kendi kendinizi koruyun kizlarla bosuna milletin arasini bozmayin. Aynen arkasindan konusup gruba girince bir sey dememissiniz cok ayip boyle olmaz arkadaslik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?