Kavga ettik

Bir gün akşam eve gittik. O günde kendimi iyi hissetmiyorum. Dolapta hazır yemek var bir gün önceden yapmıştım. Dedim ki ben iyi değilim sen masayı hazırlarmısın çocukda aç beklemesin. Tabiiiiii dedi ve gitti mutfağa. Mutfaktan sesleniyor yemeğin hepsinimi ısıtayım, sofraya hangi tabakları koyayım, çorba için ayrı kaseye gerek varmı, kaç dilim ekmek ısıtayım, turşumu yoğurtmu ...... ve liste uzayıp gidiyor. sonra dediki gel sen mutfakta yaınmda otur ben öyle hazırlayım. Sonuç masayı ben hazırladım.
Yaptığı tek yardım yemekden sonra tabakları ve kaşıkları sudan geçirmektir. Tencere tava karışmaz ben özellikle söylersem tabak ve kaşıkları makinaya korar. Ama sorsan evde sağ kolum.
Haaa birde bir kaç haftadır pazar sabahları kahvaltı hazırlıyor sağolsun.
Ama ne kavga ederim ne gemi yakarım. Arada yardımcı gelir ücretinide o öder :)

madem söyleniyor sende o zaman
bundan böyle dört dörtlük yapma işleri yetişebildiğin kadar
yap bir pilav yanına salata yesin yemekse yemek :kahve:

Kizartma yapmadi diye kavga mi cikarttiniz?

Biraz abartmissiniz sanki
Yaa abi bi ulkede ancak bu kadar kendı cınsıne dusman kadın olur.. bi de bu yorumu begenenler var.. kızartma yapmadı diye kavga mı CIKARTTIN? ABARTMISSINIZ!!!!! Herif aciz gibi bi bktan anlamasın bi seye faydası olmasın... ustune afra tafra bunu mu yapcam bunu mu etcem yok gıderım bılmem ne.. sız kadını sucluyorsunuz... defolsun gitsin.. azıcık saksıyı calıstırsın da bınyardımı olsun.. sakat mı

asla yemek yapmayan erkekler var... yok mutfagı batıracak... keske dısarda yeseydınız.. sız her seyı hak edıyorsunuz yAa valla ne dıyım

Bi kızartma yüzünden ailemin yanına gitmeye cesaret edemezdim annem beni kızarttırdı valla

Yaa abi bi ulkede ancak bu kadar kendı cınsıne dusman kadın olur.. bi de bu yorumu begenenler var.. kızartma yapmadı diye kavga mı CIKARTTIN? ABARTMISSINIZ!!!!! Herif aciz gibi bi bktan anlamasın bi seye faydası olmasın... ustune afra tafra bunu mu yapcam bunu mu etcem yok gıderım bılmem ne.. sız kadını sucluyorsunuz... defolsun gitsin.. azıcık saksıyı calıstırsın da bınyardımı olsun.. sakat mı
Kendi cinsime dusman falan degilim.

...Ama siz, sizin gibi dusunmeyenlere dusmansiniz anlasilan!!

Bu ne siddet bu celal!!!!!!!!???

Senin gibi dusunmek zorunda miyim?

Konu sahibinin ilk mesajini okursaniz .aileme haber verip gemileri yakicam..tarzinda dusunmus.

Bu cumleye istinaden; fikrimin arkasindayim...abartmis;)

Polimik ariyorsaniz baska kapiya:dondurma:

Back
X