- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bence adamda normal değil , en az bu kadar baska bı sıkıntısı onunda varNisanlim neden yüzüğü atmiyor diye düşündün mü hiç ?
Şahsen ben düşünüyorum neden yüzüğü atmiyor
ayy şaka mısınız acaba.nişanlınızın sabrına hayran kaldım.Dün nişanlımlaydık bütün gün,telefonuna sürekli whatsaptaki gruplardan mesaj geliyodu dur sessize alayım şunları dedi bende ver bi okucam dedim verdi birinin işiyle ilgili bi sorun vardı onu konuşuyolardı geçmişe doğru gittim komik resim videolar paylaşılmış bide dan bilzerian hakan hepcan capsi paylaşılmış, dan bilzerianıda bilenleriniz vardır kadın düşkünü bi adam,onun capsinin paylaşılmasına bile dayanamadım,dün tartıştık siz böyle kadın düşkünü adamlarımı konuşuyosunuz dedim onda bişey yok abartıyosun sadece güldük geçtik dedi ben devam ettim herşeye sorun buluyosun komik video izlerim içinde kız var diye kızarsın sana bişey anlatmaya veya bişey demeye çekiniyorum aşırı kıskançsın çıkıcam tüm gruplardan rahatla dedi,çıktı o gruptan ben çıkıyorum sorun oluyo arkadaşlar diyip çıktı,niye böyle yazdın şimdi dedim yazıp durcaklardı geri alcaklardı ondan yazdım dedi ama beni kötülemiş oldun dedim hayır kötülemedim üzerinde durmasınlar diye öyle söyledim dedi bu arada karışık bi grup hem kız hem erkek var onlarında sevgilileri kızıyodu zaten boşver iyi oldu dedi bende tanıyorum arkadaşlarını ama o muhabbete dayanamadım,neyse konuyu kapattık dün öyle bitti..Bugün ben yine konuyu açtım sen niye sorun oluyo diye gruptan çıkıyosun dedim ya biz o konuyu dün konuşup halletmedikmi kusura bakma çıkmak gerekiyosa sebebini açıklarım dedi mutlaka işyerinde benim canımı sıkacak bişey buluyosun işime odaklanamıyorum dün konuyu kapattık konuları kapatmayı öğreneceksin bi şekilde dedi o şekilde tartışma uzadı gitti şimdi konuşmuyoruz arkadaşlarına benden dahamı çok değer vermiş oldu bu durumda anlamadım
Sana nasıl tahammul edebiliyor ben böyle sabır görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?