- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Herşey güzel giderken mutlaka sorun çıkıyo bi şekilde kendimede engel olmaya çalışıyorum ama olamıyorumBence siz saçmalamışsınız.
Başka diyecek bir sey bulamadım.
Haksızsın.
Yok hayır muhabbet yapılmamış caps atılmış hakan hepcan ve dan bilzerian var capste bide komik bişey yazılmış o resimdeki yazıya gülmüşler,grupta kızlar var saygısız bişey olamaz için rahat olsun dedi ama sinirlendimGereksiz uzatmışsın, hem de özel hayata müdahale var ortada. Böyle hayat mı geçer?
***Opss yazımı geri aldım, bildiğin sapıkça muhabbet yapmışlar doğru mu?.O şahsı googlea yazmadan yorum yapmamak lazım,tanımıyorum ki ben Dan bilzerianı
Oda öyle söyledi ben herşeyi çok abartıyomuşum biraz rahat olmalıymışımçok gereksiz herşeyi büyütüyosunuz.
herkesi herşeyi kıskanmayın sorun etmeyin. kıskanılcak bişey yok ortada
Oluyo aradaYine bir homeostas klasiği
Senin yorumdan sonra bende google amcadan baktım da ooo adam bildiğin pislik onun cappsi de sapıkça olur kızdığını nokta budur sanırım ama yine de abartmış gibisin konu sahibi..Gereksiz uzatmışsın, hem de özel hayata müdahale var ortada. Böyle hayat mı geçer?
***Opss yazımı geri aldım, bildiğin sapıkça muhabbet yapmışlar doğru mu?.O şahsı googlea yazmadan yorum yapmamak lazım,tanımıyorum ki ben Dan bilzerianı
Ben kavga etmek istiyorum gerektiği yerde ama o hep susalım sakinleşince konuşalım havasında bırakta tartışmamızıda doyasıya yaşayalım ya,gruba sorun çıkıyo demesi rahatsız etti beni kötülemiş oldu çünkü insanlar benden kaynaklı olduğunu anlıcaklariyi de ne yapacaktı ya,
ben anlamadım.
rahatsız olmuşsunuz, bunu söylemişsiniz, o da sizi pek haklı bulmamış, ama yine de bu yüzden sizinle kavga etmek istememiş. gruptan çıkmış, doğal olarak gruptakilere bir açıklama yapmış.
şimdi bu süreçte siz neden rahatsız oldunuz tam olarak???
Adamda bir sorun var bence. Ya da adağı falan var ondan gidemiyor, nedir bilmiyorum.Nisanlim neden yüzüğü atmiyor diye düşündün mü hiç ?
Şahsen ben düşünüyorum neden yüzüğü atmiyor
Yalan mı? Sorun çıkarmadınız mı? Sizden kaynaklı değil mi?Ben kavga etmek istiyorum gerektiği yerde ama o hep susalım sakinleşince konuşalım havasında bırakta tartışmamızıda doyasıya yaşayalım ya,gruba sorun çıkıyo demesi rahatsız etti beni kötülemiş oldu çünkü insanlar benden kaynaklı olduğunu anlıcaklar
Ben bunu sordum kendisine video izlemesine kızdığımdaki tartışmada,bazen bunu düşünmüyo değilim biliyomusun çok boğulduğumu hissediyorum dedi ama sonra barışıyoruz herşey güzel oluyo aynı frekansı yakaladığın birini bulmak çok zor ama sende beni çok zorluyosun bazen dediNisanlim neden yüzüğü atmiyor diye düşündün mü hiç ?
Şahsen ben düşünüyorum neden yüzüğü atmiyor
Adam kesinlikle mazoşist benceBen bunu sordum kendisine video izlemesine kızdığımdaki tartışmada,bazen bunu düşünmüyo değilim biliyomusun çok boğulduğumu hissediyorum dedi ama sonra barışıyoruz herşey güzel oluyo aynı frekansı yakaladığın birini bulmak çok zor ama sende beni çok zorluyosun bazen dedi
Ben gördüm
Bkn. Elifin eşi
eski lorena şimdiki nicki elifAy onu tanımıyorum sanırım gormedim hiç
vermesen şaşardım zatenÇoğu kişi elif demişte ben elife hak veriyorum konularında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?