Kavga ettik

Bence siz saçmalamışsınız.

Başka diyecek bir sey bulamadım.
Haksızsın.
Herşey güzel giderken mutlaka sorun çıkıyo bi şekilde kendimede engel olmaya çalışıyorum ama olamıyorum
Yok hayır muhabbet yapılmamış caps atılmış hakan hepcan ve dan bilzerian var capste bide komik bişey yazılmış o resimdeki yazıya gülmüşler,grupta kızlar var saygısız bişey olamaz için rahat olsun dedi ama sinirlendim

çok gereksiz herşeyi büyütüyosunuz.

herkesi herşeyi kıskanmayın sorun etmeyin. kıskanılcak bişey yok ortada
Oda öyle söyledi ben herşeyi çok abartıyomuşum biraz rahat olmalıymışım

Yine bir homeostas klasiği
Oluyo arada

Senin yorumdan sonra bende google amcadan baktım da ooo adam bildiğin pislik onun cappsi de sapıkça olur kızdığını nokta budur sanırım ama yine de abartmış gibisin konu sahibi..

Ben kavga etmek istiyorum gerektiği yerde ama o hep susalım sakinleşince konuşalım havasında bırakta tartışmamızıda doyasıya yaşayalım ya,gruba sorun çıkıyo demesi rahatsız etti beni kötülemiş oldu çünkü insanlar benden kaynaklı olduğunu anlıcaklar

Nisanlim neden yüzüğü atmiyor diye düşündün mü hiç ?
Şahsen ben düşünüyorum neden yüzüğü atmiyor
Adamda bir sorun var bence. Ya da adağı falan var ondan gidemiyor, nedir bilmiyorum.
Yoksa bu kadarı çekilecek şey değil.

Ah konu sahibi bir de arkadaş ortamlarında kendisi gibi insanlar için yapılan yorumları bilse o insanların yüzüne nasıl bakar bilmiyorum.

Yalan mı? Sorun çıkarmadınız mı? Sizden kaynaklı değil mi?
Adam sizin kaprisiniz uğruna arkadaşlarıyla konuştuğu gruptan çıkıyor, daha ne yapsın?

Nişanlınız öyle yazmasa da insanlar sizden kaynaklandığını anlayacaktır zaten merak etmeyin, tanıyorlardır sizi. Nişanlınız durduk yere gruptan çıksa "kesin homeostas arıza çıkarmıştır" derler zaten.

Nisanlim neden yüzüğü atmiyor diye düşündün mü hiç ?
Şahsen ben düşünüyorum neden yüzüğü atmiyor
Ben bunu sordum kendisine video izlemesine kızdığımdaki tartışmada,bazen bunu düşünmüyo değilim biliyomusun çok boğulduğumu hissediyorum dedi ama sonra barışıyoruz herşey güzel oluyo aynı frekansı yakaladığın birini bulmak çok zor ama sende beni çok zorluyosun bazen dedi

Bu cocuk iskence cekiyo ve sizden ayrilmiyo farkindamisiniz sizi seviyo belliki abartili yasiyosunuz butun herseyi tedavi olun bence.

A
Adam kesinlikle mazoşist bence
Acı cekmekten hoşlanıyor
Yada kaosla besleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…