- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Beni whatsaptan engellemiş buna rağmenmi haklı,çalışamıyorum senin yüzünden lütfen akşam konuşalım yazdı ben devam ettim engelledi!Bu forumda nadir olur böyle şey ama, adam sonuna kadar HAKLI arkadaşım!
Çünkü beni oraya kötülemiş oldu sorun çıkıyo derken insanlarda benim olduğumu anladı öyle bi açıklamaya gerek yoktu ben ona çık demedimki ayrıca benimle ilişkisi başladığında vardı o grup zaten kendi kendine sorun çıkarmış olduYaptığınızın doğru, tepkinizin haklı olduğunu düşünüyorsanız neden gruba yapılan açıklamaya bozuldunuz?
evet tehlikeli bi tip,o capste kız falan yoktu sen nerden biliyosun o adamın öyle olduğunuda olay çıkarıyosun dedi,ben biliyorum dedim sende kendi kız gruplarından biliyosun dimi sizde neler neler konuşuyosunuz ama ben kötü niyetli olmadığını bildiğim için bişey demem sen çok abartıyosun dediAyy googlea yazdim baktim da Dan Bilzerian konusunda haklisin bence ne munasebet whatsappta oyle konulardan konusmak izlemek.Cikmasaymis iyi olurmus ama olsun bosverr
evet tehlikeli bi tip,o capste kız falan yoktu sen nerden biliyosun o adamın öyle olduğunuda olay çıkarıyosun dedi,ben biliyorum dedim sende kendi kız gruplarından biliyosun dimi sizde neler neler konuşuyosunuz ama ben kötü niyetli olmadığını bildiğim için bişey demem sen çok abartıyosun dedi
Sürekli mesaj gelince merak edip aldım,aradan zaman geçince çokmu abarttım diye düşünüyorum ama şimdide engellendimBu Dan Blibili denen amcam ultra kıllı ve zengin bir playboy. Bilmeyenler için açıklayayımSize gelince de ağır saçmalamışsımız, adamın mesajlarına baktığınız yetmiyor bir de capsden kıskanıyorsunuz. Valla Allah sabır versin adama
Bilakis zaten olan neyse onu söylemiş.Çünkü beni oraya kötülemiş oldu sorun çıkıyo derken insanlarda benim olduğumu anladı öyle bi açıklamaya gerek yoktu ben ona çık demedimki ayrıca benimle ilişkisi başladığında vardı o grup zaten kendi kendine sorun çıkarmış oldu
Ay Allah aşkına çık demedim diyorsunuz da adam çıkmasa rahat verecek miydiniz ki? Sorun çıkardığınızı bile kabul etmiyorsunuz daha, adam sonunda çalışabilmek için sizi engellemek zorunda kalmış.Çünkü beni oraya kötülemiş oldu sorun çıkıyo derken insanlarda benim olduğumu anladı öyle bi açıklamaya gerek yoktu ben ona çık demedimki ayrıca benimle ilişkisi başladığında vardı o grup zaten kendi kendine sorun çıkarmış oldu
dırdırcı kadın oldun daha evlenmeden.Sürekli mesaj gelince merak edip aldım,aradan zaman geçince çokmu abarttım diye düşünüyorum ama şimdide engellendim
Çünkü beni oraya kötülemiş oldu sorun çıkıyo derken insanlarda benim olduğumu anladı öyle bi açıklamaya gerek yoktu ben ona çık demedimki ayrıca benimle ilişkisi başladığında vardı o grup zaten kendi kendine sorun çıkarmış oldu
Elif lorena değil mi?Ben gördüm
Bkn. Elifin eşi
Evet, hala haklı.Beni whatsaptan engellemiş buna rağmenmi haklı,çalışamıyorum senin yüzünden lütfen akşam konuşalım yazdı ben devam ettim engelledi!
Evet, hala haklı.
Adam çalışamıyorum, akşam devam edelim demiş.
Siz buna rağmen kavgayı bitirmemiş, erteleyememişsiniz.
İş yerinde olacak şey mi bunlar?
Kendinize hakim olmayı neden denemiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?