Kavga ettik

nişanlından ne istiyorsun onu anlamadım
adam sorunu kökten çözmüş niye takınlısın
eski halimi görüyorum sana bence çok bencilsin
bencilmişim

Yaptığınızın doğru, tepkinizin haklı olduğunu düşünüyorsanız neden gruba yapılan açıklamaya bozuldunuz?
Çünkü beni oraya kötülemiş oldu sorun çıkıyo derken insanlarda benim olduğumu anladı öyle bi açıklamaya gerek yoktu ben ona çık demedimki ayrıca benimle ilişkisi başladığında vardı o grup zaten kendi kendine sorun çıkarmış oldu

Ayy googlea yazdim baktim da Dan Bilzerian konusunda haklisin bence ne munasebet whatsappta oyle konulardan konusmak izlemek.Cikmasaymis iyi olurmus ama olsun bosverr

Bu Dan Blibili denen amcam ultra kıllı ve zengin bir playboy. Bilmeyenler için açıklayayım Size gelince de ağır saçmalamışsımız, adamın mesajlarına baktığınız yetmiyor bir de capsden kıskanıyorsunuz. Valla Allah sabır versin adama

Ayy googlea yazdim baktim da Dan Bilzerian konusunda haklisin bence ne munasebet whatsappta oyle konulardan konusmak izlemek.Cikmasaymis iyi olurmus ama olsun bosverr
evet tehlikeli bi tip,o capste kız falan yoktu sen nerden biliyosun o adamın öyle olduğunuda olay çıkarıyosun dedi,ben biliyorum dedim sende kendi kız gruplarından biliyosun dimi sizde neler neler konuşuyosunuz ama ben kötü niyetli olmadığını bildiğim için bişey demem sen çok abartıyosun dedi

Tehlikeli bir tip mi ? Yahu adam playboy dünyanın bir ucunda yaşıyor, nişanlınız ve arkadaşlarından haberi bile yok tehlikeli olsa ne yazar ? Sizinkileri de baştan mı çıkaracak ? Ha diyorsanız ki ben güvenmiyorum benimki de bir gün parayı bulursa Dan gibi olur o zaman adamdan ayrılın

Sürekli mesaj gelince merak edip aldım,aradan zaman geçince çokmu abarttım diye düşünüyorum ama şimdide engellendim

Haksizsin canim
O kadar buyutecek birsey yok ki
Bizim de oyle grubumuz var mesela ben gecende adnan oktarin videosunu attim gulmekten geberdi millet

Bilakis zaten olan neyse onu söylemiş.
Grupta olması sorun olmuş o da aynen böyle demiş.
Bunu kötülemek olarak düşünüyorsanız, yaptığınızın yanlış olduğunu içten içe biliyorsunuz demektir.
Bu sohbet hiç olmasaydı, siz bu tepkiyi vermeseydiniz o gruptan çıkacak mıydı?

Ay Allah aşkına çık demedim diyorsunuz da adam çıkmasa rahat verecek miydiniz ki? Sorun çıkardığınızı bile kabul etmiyorsunuz daha, adam sonunda çalışabilmek için sizi engellemek zorunda kalmış.

Sürekli mesaj gelince merak edip aldım,aradan zaman geçince çokmu abarttım diye düşünüyorum ama şimdide engellendim
dırdırcı kadın oldun daha evlenmeden.
nişanlın şimdiden çenenden bezip seni engelliyor. evlenince evi terkeder haberin olsun.
bir an önce topla kendini.

birbirinizi anlayamıyorsunuz tepkin ona göre çok büyük olmuş ve bıkmış kökten çözmek istemiş
aslında farkında değilsin kendin söylediğini verdiğin tepki aynı bunlar erkek canım ama grup karma dedin
gruptan ben rahatsız olursam çıkarım, çık demedin ama aşırı tepki gösteriyorsun
ve insanlara çıkarken sebep söylenip çıkılır doğru olanı yapmış
ben eşimle sorunları çözemezdik didiklediğimizden
bir gün dedim ki benim yaptım çözümü beğenmiyorsun
bunsan sen çöz dedim attım topu üstüne

Beni whatsaptan engellemiş buna rağmenmi haklı,çalışamıyorum senin yüzünden lütfen akşam konuşalım yazdı ben devam ettim engelledi!
Evet, hala haklı.
Adam çalışamıyorum, akşam devam edelim demiş.
Siz buna rağmen kavgayı bitirmemiş, erteleyememişsiniz.
İş yerinde olacak şey mi bunlar?
Kendinize hakim olmayı neden denemiyorsunuz?

Evet, hala haklı.
Adam çalışamıyorum, akşam devam edelim demiş.
Siz buna rağmen kavgayı bitirmemiş, erteleyememişsiniz.
İş yerinde olacak şey mi bunlar?
Kendinize hakim olmayı neden denemiyorsunuz?

Cünkü bu Dan Blizerian tehlikeli bir adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…