- Konu Sahibi aglarsaanamaglar
Valla artık boşucam bu adamı ben sonunda, eşimin kızkardeşinden kimseden nefret etmediğim kadar nefret ve kin duyuyorum, nedenini sormayın sevmiyorum sevilecek biri değil bana göre, ne kardeşini nede yiyenlerini seviyorum, sevmicemde ömür boyu çünkü ne tarzım nede kişiliklerim uyuşmuyor, hareketleri olsun ,konuşması olsun herşeyi herşeyleri bir tuhaf ve gıcık, neyse, tabi ben konuşmayınca eşimle sürekli kavga gürültü , bir gün daha yeni evli iken kavga edince o bana ben ona ailelere laf söylerken kardeşime küfür etti ,sülalemede agza alınmıcak ,bende ona ettim ama küfür değildi onun gibi, neyse sinirle kardeşimi aradım bu değer verdiğiniz adam, sana ve sülalemize neler dedi diye, sinirimden aradım söyledim ama ne laflar siz olsanız ailenizi çağırırdınız, daha yeni evlisiniz, ve ne laflar, kız kardeşim geldi acil eve ,eşime lafları saydı gitti, ama küfür değil hakaret değil, bagırdı, eşim 36 kızkardeşim 26 yaşında bu arada, sen nasıl olurda böyle böyle dersin utanmıyormusun birde ,tabi kızkardeşim burnundan soluyor neyse beyefendi neymiş kızkardeşim eve nasıl gelirmişte, bagırır evi basarmış da ,hahaha
ne basması sanki mafya
zoruna gitmiş beyefendinin, sen kardeşime or.... de sülaleme say kız eve gelmiş sinirle neymiş evi basmaya nasıl gelirmiş
neyse o olaydan beridir kardeşimle konuşmuyor, kardeşim zaten muhatap olmuyor, böyle olunca da bende onun zaten kardeşini sevmiyorum, ama benimki nişanlılıkdan beridir, eee tabiii sürekli kavga gürültü bıktım, geçen akşam kardeşime seslendim yakınlar bize evleri, biz pazara gittik dönüşde bagırdım yoldan cama kardeşimle konuşayım diye ayaküstü camda kardeşim bende yoldayım, yolda eşimde hadi hadi el kol hareketleri yaptı hadi hadi gel diye daha 2 dakka konuşmadım tripler, neyse eve gideyim ben sorarım diyom içimden, eve gittim ne o hareketler beklemiyorsan sen git kardeşime gıcıkya, sonra kıyamet koptu, üstüne saldırdım ama kardeşime ne laflar kara suratlı kardeşini ................ bilmem ne ne küfürler dayanamadım saldırdım üstüne başına elime ne geldiyse, o lafları söyledikçe bıçak olsa nerdeyse bıçaklıcam yani öyle cinnet geçirdim ben saldırınca oda bana ben varım 48 o var 92 kilo, her yerim ağrıyor ben ona o bana, sonra eşim her zamanki gibi aykalarıma kapanmalar özürler bıktım hep yapıyor sonra pişmanım diyor bidaha olmaz diyor, kardeşler söz konusu olunca onun beni anlamaması beni deli ediyor, saygısızın teki konuşma ama saygısızlık olunca dayanamıyom,onun kardeşinden o kadar nefret ediyomki bunu size anlatamam, ama erkek olarak eşimin kardeşime ileri geri konuşması beni deli ediyor bende kardeşine sayıyorum onun ama bayan bayana laf söyler ama erkedin kardeşime agza alınmıcak laflar etmesi beni deliye çeviriyor, ailem heleki babam ve erkek kardeşim duysa hemen boşatırlar beni yada birde asla konuşmazlar onla, huzurumuz iyice gider, evime annem ailem çekinerek geliyor, eşim suratsız konuşmaz, saygısız bunları bilmiyordum tabi tanınmıyor valla aynı eve girmeyince, neyse yapıyor özürdiliyor olmamış gibi ayaklarıma kapanmalar seni seviyorum zart zurt demelerden bıktım, ne gibi çare bulcam ben onun ailesinden de nefret ediyorum yaaaa ailesi vurdumduymaz, sinsi, çıkarcı, hep bana hep bana, cimri, görgüsüz vs vs offffffffffffffff , ailem ailem der ne anası ne babası daha 2 sene oldu 2 kere aramaz oglunu ona sorsan dünyanın en iyisi anası babası kardeşi, benimde anam babam kardeşim var hergün ararlar, bununki lafa gelince ana baba, ama 2 senede yemin ederimki mübarek günde parmakla sayılacak kadar, böyle rahat vurdumduymazlar, eşime sorsan anası dünyanın en iyi anası, benim annem erkek kardeşim aramasa okuma yazması olmadıgı halde komşuya gider ordan arar , bu aileden ne hayır gelir bana ve eşime, hepsinin canı cehennemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme: