Kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan inanmak istemiyor gerçekten , “beyinsizler , karaktersizler “ havada uçuşmuş.
Kavga çıkacağı belli yani. Olayın üstüne üstüne gitmiş sonra da "ama" diyor. Hiç inandırıcı değil. İnceldiği yerden kopsun istemiş. nasılsa okullar da kapanıyor mantığı ile hareket edilmiş

Hayır asla öyle bir şeyi kabul etmem ki bir k defa kavga için problem çıkardı ama sustum ve yuttum ama bu defa bende insanım dayanamadım gayet normal bir şekilde internetin olmadığını ifade etse bunlar zaten olmazdı

İşte zaten sorun yaşadığınız biriyle diyaloğa girerek olayın olmasına müsaade etmişsiniz. Siz inanıyor musonuz size normal bir şekilde cevap vereceğine? Bariz belli tartışma çıkacağı. siz tartışma çıksın istemişsiniz

Keşke dediğiniz kadar planlı bir insan olsaydım

Kim ister böyle bir rezillik, olayın olduğu andan beri ağlıyorum nasıl bunu kendime yapmak isterim ki

Kim ister böyle bir rezillik, olayın olduğu andan beri ağlıyorum nasıl bunu kendime yapmak isterim ki
Olay çıkacağını biliyorsunuz işte. Keşke biraz daha sabretseydiniz zaten okulun kapanmasına şurada ne kadar kaldı ki?

İstediğiniz bilgisayardan çıktı alma hakkına sahipsiniz. Bilgisayarı önündeki sandalyeye oturmak için kullanıyor madem, rica etmeniz kadar normal bir şey yok. Bu öğretmen kadın galiba. Yoksa çikolataya falan takılmaz. Sebebin bu olduğunu nerden öğrendiniz? Bir de karşı taraf terbiyesizse sizin de o seviyeye inmenize gerek yok, zaten anlamayacaktır. Öfkenize yenik düşmeyin bir daha, yüzleşmeyi de kabul etmeyin. Bu konuyu burada kapatıp muhatap olmayın

İlk olarak ben olsam anlaşamadığım biriyle hiç baştan muhatap olmazdım çünkü ne olacağı belli, İkinci olarak da iki eğitimciye bu kavgayı hiç yakıştıramadım, son olarak da şikayetçi olmam, olayı uzatmam, karşılıklı özür dileyip iki medeni insan gibi gerekmedikçe iletişim kurmayarak ilişkimi sürdürürüm. Geçmiş olsun.

Evet kadın, yüzleşmeyi asla istemiyorum zaten, o ortamda da asla beni dinleyeceğini sanmıyorum, onun kendini savunmasını dinlemekte istemiyorum, tek utancım öğrencilerin bu olaya şahit olması

Evet kadın, yüzleşmeyi asla istemiyorum zaten, o ortamda da asla beni dinleyeceğini sanmıyorum, onun kendini savunmasını dinlemekte istemiyorum, tek utancım öğrencilerin bu olaya şahit olması
Yani hoş olmamış muhakkak ama geçti bitti sonuçta canınızı sıkmayın

20 yıllık öğretmenim böyle bi olay görmedim . bizler uzuzn işimiz olunca kısa işi olana yer veriyoruz. çok şaşrdım (

Kime neden ve nasil sikayetci olacaksiniz ki? Siz de hakaret etmissiniz, siz de kusurlu tarafsiniz yani.
Haklısınız, hem ben bu süreçte yıpranacağım daha fazla, keşke tutsaydım kendimi, en azından haksız konumuna düşmeyecek kadar, bu ders oldu ama ona tam da istediğini verdim

Ayyyyynı benim çalıştığım yer. Konum da var açmıştım hatta. Ve tartıştığınız kişinin kadın olduğuna öyle eminim ki. Vallahi bıktım kendi hemcinslerimden
Aman bakın bana ders alın yaklaşmayın, çamur üstünüzde kalıyor sadece

Her iki taraf da haksız.muhtemelen öbürü gıcıklık olsun diye kalkmadı siz de daha önce benzeri yaşanmış sevmediginiz bi kisiye o anki öfkeyle bilenmissiniz sonuç pismanlik olmuş. Ortam neresi olursa olsun varsa böyle cacaroz biri kendimizi uzak tutmalıyız. Siz de keşke muhattap olmadan orda değil başka yerde cıktı alsaydınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…