- 27 Haziran 2010
- 6.783
- 13.930
- 448
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Bu çikolata olayını da bana idare anlattı böyle olmuş diyeÖğretmen de olsanız insansınız sonuçta. Karşınızdaki size hakaret edince ister istemez karşılık vermişsiniz. Keşke olmasaydı ama olmuş. Karşı taraf çok saçma bir karakter gerçekten. Çikolata mevzusuna bırakın ergeni çocuk bile takılmaz.
Cocuklarin egitimi kimlere kaldiBu iki yetişkin insan ve dahası iki öğretmen arasında gecenbir polemik mi gerçekten
Sizde mükemmellerdensiniz sanırım, ne mutlu bana ülkemizde bu kadar pozitif, her şeyin üstesinden gelen bireyler görmek çok hoş.Cocuklarin egitimi kimlere kaldi
Küfür müTabii ki yargılayacağız, burada yorum yazan insanlar eminim ki iş gereği bir sürü densizle yüz yüze gelmişlerdir, hiçbirisinin sizin gibi küfürlü ağız dalaşına girdiğini sanmiyorum , hele eğitimcilere hiç yakıştıramadık
Ofkenizi yonetmeyi bileceksiniz eger bir egitimciyseniz. Bazi meslekler topluma ornek olmali. Utanmasaniz sac saca basbasa girecekmissiniz. Ben de insanim amayla olmuyor.Sizde mükemmellerdensiniz sanırım, ne mutlu bana ülkemizde bu kadar pozitif, her şeyin üstesinden gelen bireyler görmek çok hoş.
Benim eğitimciliğimi yargılamak kimsenin haddine değil, sıkıntımı paylaştım, fikir istedim, ama sizi unutmuşum mükemmel insanlar, kusura bakmayın
Şimdi bunlar küfür diye biliyorum ben ama yoksa aşk dizeleri miydisensin beyinsiz haddini bil, ağzını topla, sen kimsin karaktersiz diye bağırdım,
Bal gibi de sayginliginin icine etmis hala ama benimde canim var modunda takiliyor. IŞimdi bunlar küfür diye biliyorum ben ama yoksa aşk dizeleri miydi
Tabi sevgi sözcükleri, sonra da birbirimize boğarcasına sarıldık, sonra da birlikte yemek yedik(az zehirli)Şimdi bunlar küfür diye biliyorum ben ama yoksa aşk dizeleri miydi
Senin var evet canın tanımadığın insana etmişli konuşabilirsin, çünkü buraya yazdım ve her türlü yoruma açık olmalıyım, siz özgürsünüz istediğiniz seviyesizliğin yaparsınız, meslekteki yerime dil uzatırsınız çünkü siz İNSANSINIZ, biz robot, sizin kendinize saygınız yok ki bana nie olsunBal gibi de sayginliginin icine etmis hala ama benimde canim var modunda takiliyor. I
Senin kendine saygin yok meslegine nasil olsun. Mahalle kavgasina tutusmussun rezil olmussun burada teselli bekliyorsun. Ogretmenim ibiynentosi agliyor onu tuvalete goturebilir miyim de ki ogretmen kavgada. Oğretmenler odası gercekten mahalle kahvesi gibi.Senin var evet canın tanımadığın insana etmişli konuşabilirsin, çünkü buraya yazdım ve her türlü yoruma açık olmalıyım, siz özgürsünüz istediğiniz seviyesizliğin yaparsınız, meslekteki yerime dil uzatırsınız çünkü siz İNSANSINIZ, biz robot, sizin kendinize saygınız yok ki bana nie olsun
Teselli aramadım, bakış açını ne kadar sığ, herkes yancı derdinde değil bunu bi kafanıza sokun, öyle olsa olumsuz eleştirenleri beğenmedim yapar cevap vermezdim, olumlularla devam ederdim, evet ağladım kendime yaptığım yanlıştan dolayı ağladım, buraya da olayın sıcağıyla nasıl bir hak arayışına girebilirim diye sormak için açtım konuyu, sakinleşince kendimdeki hatayı da gördüm kabul de ettim, siz ne istiyorsunuz mesela onu anlamadım, kendime de mesleğime de saygım var olmasa, hiç umursamadan oturur ne güzel kavga ettim ağzının payını verdim diye gerim gerim gwrilirdim dediğiniz mahalle kavgalarında olduğu gibi.Senin kendine saygin yok meslegine nasil olsun. Mahalle kavgasina tutusmussun rezil olmussun burada teselli bekliyorsun. Ogretmenim ibiynentosi agliyor onu tuvalete goturebilir miyim de ki ogretmen kavgada. Oğretmenler odası gercekten mahalle kahvesi gibi.
Zaten hiç adetim değildir son dakika çıkarmak, hep önceden çıkarır dolabıma koyarım ama puanlamada hata yapmışım onu düzelttim akşamdan evde, mecburen çıkarma işi ertesi güne kaldı.Yani ikiniz de haksizsiniz birbirinizi sevmiyosunuz belliki , neden onunla iletişime gectiniz iş söz konusu olsa dahi , hem bı de yazılı haftası son dakika fotokopi çekmek de mesleki açıdan profesyonel değil bunu sizi eleştirmek için demiyorum konuyu açtığınız için sadece yorum getiriyorum konunuza , iş olsun es olsun veya başka bir yer olsun sevilmediginizi düşündüğünüz ortamda her zaman profesyonel takılın ki bu tip gereksiz tartismalara mahal olmasın.
Olmaz işte dikkat edin bı dahakine , siz egitimcisiniz yetişkin insanlarsiniz çocuklar sizi öyle görse size nasıl güvenir nasıl saygı duyarlar mesleğimize bakın bosverin olur öyle şeyler elektrik tutmaz vs herkesle iyi olmak zorunda değiliz sonuçta . Ne kadar büyür uzatilirsa o kadar enerjinizden gider ne demişler nefes al s...etZaten hiç adetim değildir son dakika çıkarmak, hep önceden çıkarır dolabıma koyarım ama puanlamada hata yapmışım onu düzelttim akşamdan evde, mecburen çıkarma işi ertesi güne kaldı.
Çok denedim masada sabr çektim, sabr çektim, sabr çektim, baktım hala devam eee dedim döndüm keşke sizle muhattap olmamaya devam edeceğim deyip çıksaydım odadan ama şu da var ben odadan çıkarken hala bağırıyordu arkamdan, istediğini alamamış olsa koşar gelir koridorda devam ederdi bağırmaya.Olmaz işte dikkat edin bı dahakine , siz egitimcisiniz yetişkin insanlarsiniz çocuklar sizi öyle görse size nasıl güvenir nasıl saygı duyarlar mesleğimize bakın bosverin olur öyle şeyler elektrik tutmaz vs herkesle iyi olmak zorunda değiliz sonuçta . Ne kadar büyür uzatilirsa o kadar enerjinizden gider ne demişler nefes al s...et
Siz bana ergen diyemezsiniz dedi döndü önüne, mırıldandı önce beyinsiz diye, cevap vermedim sabr dedim sonra hayatımda böyle beyinsiz görmedim dedi, döndüm ona, benim döndüğümü gören hoca yanıma geldi, boşver hocam dedi, hakaret ediyor dedim ordan sonra bende bağırdım işte durum bu"Siz bana ergen diyemezsiniz, beyinsiz" miIşık hızıyla siz'den beyinsiz'e nasıl bağlandı olay Zorlama kibarlıktan Cennet Mahallesi Pembe'ye jet geçiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?