Kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah böyle öğretmenlerden korusun çocuklarımızı
Siz benim öğretmenliğimi nerden biliyorsunuz da böyle bir yorum yapıyorsunuz, asla laf ettirmem öğretmenliğime, siz hiç sorun yaşamadınız galiba insanlarla mükemmelsiniz umarım

Evet öyle yapabilirdim tabiki, bu konu artık beni rahatsız ettiği için tepkime mani olamadım, sonuçta ben de diğer arkadaşlarda okula ait bir eşyada onun hüküm sürmesini göz yumamadım, yetişkin zorbalığı artık bu, sadece ben değil kimse onun bilgisayar başında muhabbetini bitirmesini beklemek zorunda değil ki, tek dileğim inşallah bir gün kendi gibi birisine denk gelir

Siz benim öğretmenliğimi nerden biliyorsunuz da böyle bir yorum yapıyorsunuz, asla laf ettirmem öğretmenliğime, siz hiç sorun yaşamadınız galiba insanlarla mükemmelsiniz umarım
Anlattığınız bu olaydan biliyorum. Öğretmenlik sadece ders anlatmak değildir.

Siz daha kendi aranızda anlaşamıyorsunuz. Çocuklara nasıl örnek olup onlara eğitim vereceksiniz?

O kaba biri olabilir ama sizinde ondan alta kalır yanınız yok.

Siz herkesle anlaşıyor musunuz, benim ne kadar süredir neye sabrettiğimi nerden biliyorsunuz, bu bir birikmişlik, patlama noktası elbet olacaktı, tek mutsuzluk noktam öğrencilerin şahit olmasıydı, bunun sebebide yine onun bağırışmaları, tekrar söylüyorum hakkımı savunmak zorunda hissettim kendimi, bunun eğitimcilikle bir ilgisi yok bence, onunla aynı kefeye de girmem hiç kusura bakmayın

bu arada gercekten cikolatayı cantaya atmadınız diye mi kinlenmiş? bence öncesi de vardır genelde verilen ne olursa olsun ögrenci ya da öğretmenden ben cantaya atarım. Sanki siz de önceden süregelen bi zıtlığı devam ettirmek adına koymamış gibisiniz.

Bizim çalıştığımız yerlerde de densiz dolu ama benim böyle bir üslubum yok.

Eğitimcilikle çok ilgisi var siz çocuk yetiştiriyorsunuz. Bizim yanlışımız bizi bağlar.

Haklısınız, hem ben bu süreçte yıpranacağım daha fazla, keşke tutsaydım kendimi, en azından haksız konumuna düşmeyecek kadar, bu ders oldu ama ona tam da istediğini verdim
Bence kesinlikle şikayetçi olmayın boş yere yapılan başvurularda dosya masrafı tarafınıza yansıtılır. Elinize hiçbirşey geçmez.

Yok gerçekten öyle bir art niyetim asla olmadı, ben de kendime almıştım çikolata, onun aldığını da yanına koydum masanın üzerinde kaldı ikiside, derse gittim geldim çıkışta da dolabıma koydum, ertesi gün kahve yaptılar onun çikolatasını çıkardım dedim ki ... hoca almıştı bunu kahvenin yanında yiyelim hadi o da vardı o istemedi diğer hocalarla paylaştık, yedik

Bizim çalıştığımız yerlerde de densiz dolu ama benim böyle bir üslubum yok.

Eğitimcilikle çok ilgisi var siz çocuk yetiştiriyorsunuz. Bizim yanlışımız bizi bağlar.
Bence yok, şu an size zarar dokunmamış ama bir gün böyle bir insanla karşılaşırsanız ve tahammül sınırınızı aşarsa o zaman beni anlayacaksınız, ben de çok insanla çalıştım, çok kavga ayırdım, çok ara bulmaya çalıştım ama bu çok değişik, ilk defa böyle bir öğretmen gördüm meslek hayatımda anlattıklarım ve anlatamadıklarım var.
Bin bir türlü insan var ve siz kaçtıkça size bulaşanlar var, bir sabr noktanız var...

Bu nasıl yorum Allah aşkına, her insanın bir noktası vardır elimden geldiğince sabrettim, görmezden geldim zaten
Olurmu canım hiç. Öğretmen acikmaz, susamaz, sinirlenmez........ Öğretmen de bir insan neticede. Bizim meslekte de aynı. Tabiri caizse ümmüğünü sıkacağın insanlar var ama napcan. Hakliyken haksız duruma düşmeyeceksin. Ama lafını da esirgemeyeceksin uslubunca. Bilmiyorum hakkınızda idari soruşturma falan açılır mı ama buda size ders olur öyle düşünün.

Açılmaz sanmıyorum, idare bugün bir kaç defa aradı saolsunlar durumumdan haberdar olmak için, ben uzatmazsam iş uzamaz gibi, bende uzatmayacağım, sakinleşince o insan için daha fazla yorulmanın manası olmadığını anladım

Siz öyle zannedin. Öyle çirkeflerle karşı karşıya kaldım ki bende. Ama onun seviyesine inmediğim için takdir topladım.

Sizde onu gördüğünüzde başka yerden çıktı alabilirdiniz. Bir tane mi makine var koca okulda? Artık sınıflara bile yazıcı alınıyor.

Tamam siz Haklısınız

Cocuklarla dura dura mi bu hale geldiniz koca koca insanlar?

Neden beğenmediğinizi anlamadım yukarda neden başka bilgisayar kullanmadığımı anlattım size zaten, en sonunda da duymak istediğinizi söyledim ? Dianysos

Valla ben ikizker burcuyum,birini yok saymak benim ata sporumO yuzden hic bilemiyorum o durumu.
Bende uzun süre yaptım bunu zoruna giden de bu zaten o yüzden üstüme oynadı ama daha fazla sabredemedim bariz bir şekilde üstümde baskı kurmaya çalıştı duramadım

İnsan sürekli bir kişinin kendine gönderdiği negatif davranışa bir süre SONRA- öğretmen de ROBOT olmadığından olsa gerek- tarafsız kalamiyor.Ama hakkınızı onun seviyesine düşmeden korusaydiniz çok daha evla olurdu.is kavgaya değil sadece onun "edep bilmeyisine"dönmüş olurdu.Ama olan olmuş ise üzülmeyin artık bu da bir tecrübe deyip yola devam edin yıl bitiyor.bu uzun tatilde her şey süt liman olur,unutulur.

Gerçekten direndim seviyesine inmemek için, ne demeliydim mesela ciddi manada soruyorum bunu, bana emir veren benden yaşça küçük bir insana daha fazla müsamaha gösteremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…