Neden dayını davet etmedikleri belliMerhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.
Ben kızınca yengeme, annem abimi küstürdün. Biz napacağız, kapımızı kim çalacak artık diyor. Yapayalnız kaldık diyor. Biz üçümüz hiçbir şeyi yalnız yapamıyoruz. Annem abim kızar diyor. Bireyselleşemiyoruz. Ben ne yapacağımı şaşırdım
Kafayı yersin sebebe bak.. bu yengeler bazen had aşıyorMerhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.
Ben kızınca yengeme, annem abimi küstürdün. Biz napacağız, kapımızı kim çalacak artık diyor. Yapayalnız kaldık diyor. Biz üçümüz hiçbir şeyi yalnız yapamıyoruz. Annem abim kızar diyor. Bireyselleşemiyoruz. Ben ne yapacağımı şaşırdım
Ne alaka ama dayınızı aramaları. Davetiye yollanır. Israr kıyamet aramaları mı gerekiyor. Yenge annenizin kaynanası gibi olmuş. Dayı da babası gibi. Babanız yoksa ne olacak. Benimde yoktu evlenirken. Vefat etmişti. İlla birilerine bağlı olmak zorunda değilsiniz ki.Merhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.
Dayiniza birsey olsa napacaksiniz? Neden bu kadar bagimli yasiyorsunuz ailecek? Yenge neden davet edilmedigi yere geliyor? Hadi geliyor bir de ortami geriyor. Alttan almay
Haklısınız teşekkür ederimDayiniza birsey olsa napacaksiniz? Neden bu kadar bagimli yasiyorsunuz ailecek? Yenge neden davet edilmedigi yere geliyor? Hadi geliyor bir de ortami geriyor. Alttan almayin
Annem üzülüyor o yüzden ben de üzülüyorumNe alaka ama dayınızı aramaları. Davetiye yollanır. Israr kıyamet aramaları mı gerekiyor. Yenge annenizin kaynanası gibi olmuş. Dayı da babası gibi. Babanız yoksa ne olacak. Benimde yoktu evlenirken. Vefat etmişti. İlla birilerine bağlı olmak zorunda değilsiniz ki.
Onlar bana sürpriz yapmışlar elbise almışlar. Kuaföre de ablası sen de gel yalnız gitmeyim dedi. Ben de düz bir fön çektirdim. Böyle oldu. Ben ödeyecektim. Anlaşmışlar kuaförle ödenmiş zaten. Ben de kahve falan aldım o şekilde ödeşmeye çalıştımNe sinir bozucu biri. Davet edilmediyse ne gelseymiş ne de laf etseymiş. Nişanlınızın ailesi dayınıza kadar davet etmek zorunda değil ki? Anneniz de mantıklı düşünmüyor belli ki.
Yalnız sizin kıyafet ve saçınızla nişanlınızın aile durumunun ne alakası var? Onlar mı karşıladı masraflarınızı? Öyleyse neden?
Hep öyle diyorlar bana. Ama benim değerlerim öyle değil ki hayata bakışım farklı. Ben evleneceğim diye kimse bir şey yapmak zorunda değil. Ben sözlümle kendim yapmak istiyorum her şeyi. Hep de söylüyorum. İki birey evlenmeye karar veriyorsa kendine güvenip evlenmeli diyorum. Ancak anlatamıyorum. Saf oluyorum. Salak oluyorum. Ama benim değerim böyle değil dedikçe susmuyorlararamayı unutmuş olabilirler çağırmak istemiyor olabilirler ve nicesi … Bu demek değildir ki oradaki sözü olan mutlu bir güne adım atacak kıza kötü konuşsun . Sana salak saf demesi . Yani yanlış üstüne yanlış
Anneniz abisini çok düşünüyorsa kendi kızını da düşünsün de ezdirmesin kimseye .
Bu yenge vasfına bu özelikler hep mi yükleniyor ya
Ama buna izin vermeyin. Sizin kendi eviniz kendi yaşamınız olacak. Bu yenge her şeye karışan cinsten anladığım. Çok bişey anlatmayın ona. Uzak tutun. Annenize de önemli olanın dayınız değil , çocuklarının mutluluğu olduğunu anlatın.Annem üzülüyor o yüzden ben de üzülüyorum
Dayınızla yengenizin, sözlünüzün ablasının düğününde ne işleri var ? Sözlünüzle akrabalık bağınız mı var ?Merhabalar, konuya hemen gireyim. Akıl almaya ihtiyacım var. Benim babam yok annem ve kardeşim var. Sözlümün ablasının düğünü oldu. Bizi de davet ettiler. Ama dayımı aramayı unutmuşlar. Annemi beş defa aradılar. Ama dayımı unutmuşlar. Yengem bu duruma çok sinirlendi. Gittiğimiz düğün evinde, akrabaların arasında sürekli laf soktu. Herkesin içinde bizi aramadınız gelmeyecektim yine büyüklük yaptım dedi. Saçını böyle mi yaptılar, elbisen ucuz mu dedi. Benim sözlümün ailesinin durumu belli. Benim büyük taleplerim yok. Hiçbir talebim yok esasen. Sonra birçok laf sokmuş iğnelemiş. Ben de ona arabada kızdım. Bana sen safsın salaksın dedi. Ben çok üzüldüm ve sinirlendim. İçeride herkes sinirlenmiş. Sözlüm benim ailem ablamla mı uğraşacak senin yengenle mi dedi. Özür dilediler alttan aldılar. Ama baya içeride kızdılar. Kızlar ben bu durumda ne yapayım bilmiyorum.
Haklısnz teşekkür ederimAma buna izin vermeyin. Sizin kendi eviniz kendi yaşamınız olacak. Bu yenge her şeye karışan cinsten anladığım. Çok bişey anlatmayın ona. Uzak tutun. Annenize de önemli olanın dayınız değil , çocuklarının mutluluğu olduğunu anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?