Kavga :(

Yengenizin yaptığı büyük saygısızlık.
Annenize de çok sinirlendim.
Babanız yoksa abiniz babadır.
Abiniz yoksa anne aynı zamanda babadır. İlla dayıyı araya sokmaya ne gerek var?
Anne kız gitseniz yeterdi.
Yengeniz çok fütursuz biri. Bir daha hiçbir işinize karıştırmayın.

Haklısınız çok teşekkür ederim

Dayının karısına başlatmasın annen de , hayırdır ya ? Kapını çalacak olan da benim sana bakacak olan da benim de annene.

Asil mesele bu kabul görme çabası. Onları düşünürse ,düşünülecegini sanma aslinda yenge hanimin umurunda değil. Böyle saçmalamazdi normal olsaydı
Evet evet kesinlikle elindeki her şeyi onlara vermek istiyor. Söyleniyor ama vazgeçmiyor . Ama ben de o üzülecek diye sineye çekmekten sıkıldım

Öööf sussun otursun yerine ya. Sözlümün ablasının düğününde dayımı aramak lazım mı ki, ne alaka? Vıcık vıcık ilişkiler.

Konu sahibi anladığım kadarıyla naif hanımefendi bir kızsın. Anlayışın da bu yüzden. Annen de dünürlere karşı yalnız kalmak istemedi belkide. O yüzden dayınları yanında istedi annene kızma bence. Yengen konusuna gelince de belli ki patavatsız birisi sözlünün ailesi de farkındalar büyük ihtimalle. Boşver yengen için bu konu üzerinde hiç durma. Eğer yengen tekrar bu konuyu açarsa da kötü niyetleri yok o hengamede atlamışlar dersin. Ama çok yüz göz olma yengenle benden tavsiye sözlünün ailesi ile de mümkün olduğunca bir araya getirme.

Evet evet cok haklısınız. O düğün evinde o hareketlerinden o kadar utandımki. Annem başımızda erkek olsun diyor her zaman. Ona diyorum ki biz varız. İlla erkek olsun istiyorsan erkek kardeşim var 20 yaşında o da geldi. Ama o kadar yalnız olmaktan korkuyor ki, bizim önümüzü de kapatıyor. Maddi ve manevi yıpranıyor. Ben söyleyince ağlıyor,paniklere giriyor. Ben de onz kıyamıyordum. Ama bu sefer tepki verdim. Alışacak yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…