- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 98
Ne mutlu onlara ben de yakında menapoza girecegim hiç böyle bir şey yapmadım,o da bağırmasaydı milyon kere uyardım.her regli ağır geçen sıcak çay fırlatmıyor…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mutlu onlara ben de yakında menapoza girecegim hiç böyle bir şey yapmadım,o da bağırmasaydı milyon kere uyardım.her regli ağır geçen sıcak çay fırlatmıyor…
Ben dahil olmak üzere neredeyse hepimiz yapabileceğiniz tek şeyin tedavi olmak olduğunu söylüyoruz. Sizin için ne gibi müthiş bir fikir lazım? Eşinize büyü falan mı yapın diyelim ne diyelim? Ya boşanacaksınız işe girip ya da terapi alacaksınız başka ne bekliyorsunuz?Evet dedim,konuşarak çözülmüyor,konuşulanlar unutuluyor,Neyse ya herkes hesap soruyor olanlarin normal oldugunu savunmuyorum ki ben bu nedenle buraya yazıyorum belki aklı selim biri bir ışik yakar diye ben su anda bana yetemiyorum zaten
Hangimiz hasta değiliz ki,bu hayattan yaralanmadan çikan var mıAma bu iyi değilimden çok daha öte birşey regl olmayı bahane edemezsiniz bağırdı regldim suratına sıcak çay fırlattım demek hiç sağlıklı değil
Hastasınız bariz bunu öfkeyle regle açıklayamazsınız
kusura bakmayın ama tanınız tabiki manyaklık olmayacaktır ama ruhunuz hasta tedavi olun
Herkesle kavgayı bırakın ve çocuklarınıza odaklanın, Allah korusun onları kimse için değmez öncelik evladlar ,bırakın şimdi anneyi kocayı size ihtiyacı olan çocuklarınız için ayağa kalkın sakinleşin bu boş Dünya için kavga etmeye değmez kendinize odaklanınDoğru duymak istemiyor dogru hiç acıma duygum yok ben neden böyle oldum,gerçekten çok iyi bir doktora ihtiyacım var yıllarca surecek bir tedavi lazım içimde hiç yaşama istegi yok katilide annem
Doğru ama çok iyi bir terapist lazım, ona da iyi bir bütçe lazım 10 seans terapi aldım,duvara karşı konuştum sanki umudumu kırdı ,beni değersiz hissettirdi sayın terapistBen dahil olmak üzere neredeyse hepimiz yapabileceğiniz tek şeyin tedavi olmak olduğunu söylüyoruz. Sizin için ne gibi müthiş bir fikir lazım? Eşinize büyü falan mı yapın diyelim ne diyelim? Ya boşanacaksınız işe girip ya da terapi alacaksınız başka ne bekliyorsunuz?
ee çözüm olarak tedaviyi de kabul etmiyorsunuz, ne diyelim ellerinize sağlık bi dahakine daha kaynar su atın mı?Ne mutlu onlara ben de yakında menapoza girecegim hiç böyle bir şey yapmadım,o da bağırmasaydı milyon kere uyardım.
Nihayet düzgün bir yorum geldi,her şey benim elimde biliyorum ama yaralarım kanıyorHerkesle kavgayı bırakın ve çocuklarınıza odaklanın, Allah korusun onları kimse için değmez öncelik evladlar ,bırakın şimdi anneyi kocayı size ihtiyacı olan çocuklarınız için ayağa kalkın sakinleşin bu boş Dünya için kavga etmeye değmez kendinize odaklanın
Yarın öbür gün de çocuğunuz sizin için aynı şeyi söylecek farkında mısınız? Allah aşkına gidin tedavi olun.Doğru duymak istemiyor dogru hiç acıma duygum yok ben neden böyle oldum,gerçekten çok iyi bir doktora ihtiyacım var yıllarca surecek bir tedavi lazım içimde hiç yaşama istegi yok katilide annem
Zihnin boşalsın istiyorsun ama yapamıyorsan antidepresan al bir süre sonra etki edecek takmamaya başlayacaksın, olanları yok sayamazsın ama yasını tut üzül ve sonrasında tamamen zihnini boşalt eften püften şeylere kafa yorma,sorun istersek çokça çıkar zaten,öfke kontrolü çok önemli ama buna çözüm şartNihayet düzgün bir yorum geldi,her şey benim elimde biliyorum ama yaralarım kanıyor
Çocuklarım gorüp görecegi en kotü şey bu kavgalar onlar her zaman güvende yazık da değil pamuklar içinde büyütmeye çalışsamda olmuyor burada görmediğini bir kendi yaşayacak tabi bu durumu savunmaya çalışmıyorum bunu telafi etmeliyim o günden beri kızımı alısverı ,arkadaş ne mutlu edecekse yaptım,konuştum da ama yetmezYazık günah cocuğa
Arkadaşı ne münasebet bunları söylüyor anlayamadım ,ne haddine mesela?Onunla konuşmalımıyım affetmelimiyim sonuçta ben de hatalıyım şu an napiyo derseniz salonda yatıyor ve her fırsatta benimle konusmaya çalışıyor.bu gün hic bir şeyden haberi olmayan bir arkadaşı senin yerinde olsam 10 kere bosamıştım dedi o da normal değil bunu söyleme nedeni insanı cok yoruyor her seyi ben bilirimci,ev hanimi olarak 4 4 luk bir hayat saglıyorum onlara tek istesim beraber zaman gecirmek bu kadar sadece gece yatakta selam vermesin bana kendimi mal gibi hissettirmesin bana
Aynısını ablam yaptı büyüdü cocukları düsman ona siz ne yaparsanız yapın o cocuk o eksikliği hep hissedecekÇocuklarım gorüp görecegi en kotü şey bu kavgalar onlar her zaman güvende yazık da değil pamuklar içinde büyütmeye çalışsamda olmuyor burada görmediğini bir kendi yaşayacak tabi bu durumu savunmaya çalışmıyorum bunu telafi etmeliyim o günden beri kızımı alısverı ,arkadaş ne mutlu edecekse yaptım,konuştum da ama yetmez
Haklısın,aslında bir süre buradan ayrılmak istiyorum ama çocuklarin okulu var bi de şimdi gidersem bizi terk etti algısi oluşur çocuklarda yoksa kocamı uzun bir müddet görmesem iyi olur.Zihnin boşalsın istiyorsun ama yapamıyorsan antidepresan al bir süre sonra etki edecek takmamaya başlayacaksın, olanları yok sayamazsın ama yasını tut üzül ve sonrasında tamamen zihnini boşalt eften püften şeylere kafa yorma,sorun istersek çokça çıkar zaten,öfke kontrolü çok önemli ama buna çözüm şart
Bazı insanlar eşiyle iletişimi kopunca iletişim kursun da nasıl olursa olsun mantığında oluyor ,sanırım siz de o kategoridesiniz. Uzun süredir yok sayıldığınız için bu kavga, temas ve karşılıklı bağırıp çağırmalar size iyi geldi muhtemelen, çünkü sağlıksız bir psikolojidesiniz.Ne olduğunu ,neyin kavgasını yaptiğimızı bilmiyorum,ben çok yalnızlık çekiyorum ve onun ilgisini bekliyorum tabi ki evde yok gb bir şey
Lakayıt hoş değil ama bunu bir 6 ay öncede söylemiş bugün bizdeydi bir iş için bana tekrar etti.Kocam onun patronu ve onu çok zorluyor fikir çatışmasi yaşıyor ama eşimin anlattiklarin bakınca adam benim bakış açima sahip.Arkadaşı ne münasebet bunları söylüyor anlayamadım ,ne haddine mesela?
Kavgayı o başlatti bu kadar yükselmeseydi bir şey olmazdı genelde gece istesigini alamayınca kuduruyor diyelim,analiziniz pek bana uymuyor çünkü kadin muhabbetinde hoşlanmadıgını fark ettigim için ben onu epeydir kendi halinde birakıyordum.ertesi gün gelip seni seviyorum ne demek ne alakaBazı insanlar eşiyle iletişimi kopunca iletişim kursun da nasıl olursa olsun mantığında oluyor ,sanırım siz de o kategoridesiniz. Uzun süredir yok sayıldığınız için bu kavga, temas ve karşılıklı bağırıp çağırmalar size iyi geldi muhtemelen, çünkü sağlıksız bir psikolojidesiniz.
br insan partnerinden hiç ilgi göremiyorsa (yok sayılıyorsa), bir süre sonra negatf ilgi de hiç ilgi olmamasından iyidir mantığına bürünür. Yani sırf onunla bir bağ bir temas kursun diye kavga çıkarır, bağırır, çağırır çünkü o gürültü anında bile olsa eşinin odağını kendi üzerinde hisseder. Yaşadığınız durum tam olarak bu bence.
Eşiniz sizden soğumuş, sevgi ve ilgisi bitmiş belli ki.
Durumu kabul edip ilgi beklemk yerine kendi hayatınıza baksanız daha güzel olmaz mı sizin için?Niye kendinizi bu kadar değersizleştiriyorsunuz?