• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga

Çocuklar yüzünden oda size tahammül ediyor.Cocuk için ayrılmadım denecek ilerde işte boşanmış ebeveynin kavga dövüş ebeveynlikten daha iyi olduğunu ispatlayan örnek

Adamların vurdum sayılmaz çünkü morartmadım demesi gibi olmuş. Sizin tokatlarınız şiddet sayılmıyor mu? Üst düzey okul yazıp durmuşsunuz da o çocuklar utançtan huzursuzluktan eğitimlerine konsantre olabiliyor mu? Çay fırlatmışsınız, şanslısınız daha önceki tokatlar için İngiliz polisi aile içi şiddetten sizi tutuklamamış. Birbirine şiddet uygulamak için fırsat kollayan anne babaya bak. Boşanmak dünyanın sonu mu, Türkiye de kırsalda köyde yaşayan kadınlar bile boşanabiliyor, boşanınca İngiltere'de sokakta mı kalacaktınız, gidecek yerim yok bla bla... İnsan çocuğundan nasıl utanmaz, istediğiniz kadar o an orada yoklardı diyin. Gerginliği gerilimi hissetmiyorlar mı? Yanlış yapmaya eğilimli ergenlik çağındalar. İlaç içtim diye numara yaptım ama içmedim çöpe attım. Aferin iki ergenin olduğu evde yapılacak örnek davranışlar. Sakın ayrılmayın boşanmayın aynen devam ama az kalmış 3-4 seneye oğlunuz arkasına bakmadan kaçacaktır evden. Kıza bir şey diyemiyorum, daha çekecek çilesi var garibin. Süper mahalle üst düzey okul ama tekme tokatlı çay fırlatmalı varoş çift.
Eski konularındaki bir yorumuna denk geldim eşi için dünya iyisi o olmasa napardım ben demiş. Yani adam özünde iyi ve şiddet göre göre en son çay da suratına dökülünce delirmiş ve şiddet göstermiş.

Size psikopat diyene bir şey demediniz "manyak mısın ?" Diye sorana misliyle cevap verdiniz. Dengenizin şaştığı aşikar. Sıcak çay fırlatmak ve Tokat denemeleriniz sizin şiddete meyilli olduğunuzu gösterir. Düzeltmek için önce bunu kabullenmeniz lazım.

.

.

Manyak kelimesi kişinin psikolojik ve zihinsel olarak anormal olmasını ifade eder.
Sİze hakaret olarak sormadım kelime anlamıyla sordum
Bende sıcak çay birinin suratına fırlatırsam ve karşıdaki benim kafamı duvara vurup tekmelerse
Çocuklarda buna şahitse
Nolursun biri de bana manyak ruh hastası desinde kendime geleyim
MANYAK,RUH HASTASİ IŞE YARADİ Mİ

Sizde götünüze kina yakın
Neyse ki elit mahallenizdeki İngilizler Türkçe bilmiyor. Çocuklarınızın üst düzey okulunda da sizi kimse anlamıyor. Küfür hakaret serbest ama tekme tokatı çay fırlatmayı anlarlar. Çocukluğunuzda yaşadıklarınızın acısını ilgisi suçu olmayanlardan çıkarın. Herkesle kavgalı kimseyi sevmeyen birisiniz, kendiliğinizden gitmeniz gerektiği halde eşiniz terapi için ikna etmeye çalışıyor. Çocuklar duymuyor etmiyor yazıyorsunuz da eski konularınız duruyor. Gidin psikoloğa anlatın yüzleşin, sorununuzu çözebiliyorsanız çözün, yok diyorsanız da boşanın bırakın babaları ilgilensin. Kocama çok tokat atmışlığım var diye açık açık yazıyorsunuz. Karı koca ne meraklısınız dayak yemeye dayak atmaya.

Back
X