- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
Mrb arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz neyden muzdarip olduduğumu tüp bebek tedavim bitmek üzere transfer hazırlığı yapıyorum ilaçlar kullanıyorum geçen kuzenim bize geldi o gün görümcemler de geldi çat kapı görümcemin eşine telefon geldi acil şehir dışına çıkması gerekti bizde bıraktı görümcemi neyse ben oruç tutamıyorum oturduk yedik içtik sahur vakti bayağı bi konuştuk kuzenim eniştemle nasıl tanıştınız abla diye bana sordu bende anlatmaya başladım bi gün eşimle sözlü olduğumuz zamanlarda annesinin evine gitmiştik arada düğünü erteledikleri için ben ailesine kırgındım içeri girmedim ramazan ayıydı yine onlar da balkondan beni görünce benim panter görümcem atlamıştı sen hangi sıfatla buradasın kimsin sen nikahın Yok bişeyin Yok vs tartışmıştık o günü hatırlattı ve dedi ki ben o gün dedim ki böyle kapıya gelen kızdan bişey olmaz diye bende dedim ki bişey oldu karışıyım dedim ve ayrıca sözlümdü sen hiç kocanla bi yere çıkmadın mı sadece nikahta mı gördün dedim kuzenim de destekledi tabi sonra konuyu kapatmak için yengem yastık var mı dedi alayım dedi hiçbir şey dememiş gibi gerçekten artık şaşkınım hem evlenmişim hem tüp bebek tedavisi görüyorum hem annesinin bi desteğini göremiyorum kendisinden sıra gelmiyor hala da neyin peşinde bilmiyorım sizce eşime söylemeli miyim bu konuyu söylemedim çünkü çok sinirlendim ama gerçekten yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum