- Konu Sahibi Yazyagmuruuu
-
her şey tamam da eğer varsa bile nolcakki sanki onu anlamadım lüzumsuz sitelere falan koyar diye mi korkuyosun
Ya okadarcik dekolteden ne olacak kotu siteye koyacak diye korkuyosan bile okadar dekolte pirim yapmaz
Bende baya bisi var sandim
Psikiyatriste biran önce git erteleme. Fotoğrafta dekolte olsa daha önce farkederdin bence bu kadar takıntılıyken. Hem olsa da birşey olmaz. Bunlar senin takıntıların sadece.
canım takıntı halini almış sende bazı şeyler bunun tek çözümü doktor ve vereceği ilaçlar ancak böyle aşabilirsin bu sorunları bugün bunu yarın başka birşeyi takacaksın insan arkadaşına bir resim için bile güvenemiyorsa hayat zor olmalı senin için yanlız birşey dikkatimi çekdi arkadaşında sağlam karekterli gelmedi ne demek öyle milletin çektirdiği resimde dekolte varsa silmem banane çektirmeselerdi lafı hiç iyi niyetli normal olan bir insanın edeceği bir laf değil zaten böyle biriyle biriyle arkadaş olman resim çektirmen yanlış helede senin gibi böyle şeylere takıntı yapmış bir insan için artı göğüs dekolten görünseydi dikkatini çekerdi farzetki azcık göründü naapabilir istesen mahkemeye bile verebilirsin onu sıkımı intentete koymak kimin çekdiği belli böyle abuk şeyleri kafana takma kimin dekoltesi görünmüyorki naapacaklar yani dünya aleme rezilmi olacaklar dekolte göründü diye
Kesinlikle acilen doktora gitmelisin
şizofreninin belirtilerini gösteriyorsun
önünü alman lazım
silmese ne olacak...
şimdi bi düşün öyle bi foto olmadığına inandır kendini...
Evet aslinda fark etmem gerekirdi, ama neden geriye düsünemiyorum, yani hafizam silindi sanki. Ama bir andada saçma geliyor, yani dekolte olsaydi, en son çekindigimiz fotoda `da dekolte olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?