- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
konuyu 2 3 gün sonra sakince konuşuyoruz ama 2 3 gün doğru dürüst konuşmuyoruz..Konuşarak çözmek en doğrusu ancak erkekler örtmekten yana çünkü konuşmayı pek sevmezler
Gelip özrünü dilerse uzatmak manasız ama farkında değilse hatasının yahut sen, ortada sorun vardır ve büyüdükçe büyür
Ama bi kadına yakışan gerçekten sessizliktir ben şahsen böyleyim eşim gelip konuşur
sanırım sinirliyken ağzımızdan çıkan kelimeler daha yaralayıcı olursa diye düşünüyor, daha doğrusu öyle söylüyor.2-3 saat desen neyse de 2-3 günlük soğukluk durumu abartılı. Zaten konuyu uzatıp kavga etsenizde max 2-3 gun küs kalırsınız. Ne anladım o zaman ben bu kavgayı uzatmama durumundan.
2-3gün uzun bir süre değil mi?Sinirliyken insan düzgün düşünemiyor. Ağzına geleni söyleyebiliyorsun karşındakini kırabiliyorsun. Sakinleşip sakin kafayla olayları iki taraftanda düşünüp daha sonra kızdığın ya da seni rahatsız eden olayları karşındakini suçlamadan anlatmak daha etkili oluyor
2-3gün uzun süre gibi:/kısa ve net, sevgilin doğru yapıyor.
ayrı şehirlerde olmamızın da etkisi büyük sanırım..Oturup konuşarak hallederiz. .
Uzaktan ilişki zor ..ayrı şehirlerde olmamızın da etkisi büyük sanırım..
Uzun. O süreyi aza indirirseniz daha iyi olur. En fazla bir gün olsun. Yoksa soğukluk girebilir2-3gün uzun bir süre değil mi?
2-3 gün bana da uzun geldi.2-3gün uzun süre gibi:/
5,5 yıllık ilişkimizin başlarında çocuklugun verdiği fevrilikle hunharca kavga ederdik. kavgayı kapatmaz uzatırdık.
ilişkimizde şuan kavgamızı edip söylemek istediklerimizi söyleyip o anki sinirle konuyu halledemeyeceğimizi düşünüp konuyu buzluğa alan sevgilim mi doğrusunu yapıyor yoksa kavgayı sıcağı sıcağına konuşup o an halletmeye çalışan ben mi?
doğrusu nasıl sizce?
sevgilim kavgayı ettikten sonra konuyu kapatırmış gibi yapıp 2 3 gün sakinleşmemizi bekler. konuşmayız ben küserim o da sakinleşmeyi bekler kendince. sabah günaydın gece iyi geceler. şuraya gidiyorum haberin olsunlar dışında.
ben de kavgalıyken daha da kavga etmek isterim. hırsımı alana kadar.
sevgilimle 2 3 gün konuşmazken soğukluk olursa diye korkuyorum. ama kavgalıyken hala kavga ederken de brbirimizi daha çok kırmaktan korkuyorum. sizce doğru olan nedir?
eklemeyi unutmuşum. ayrı şehirlerdeyiz yüzyüüze de konuşamıyoruz
benim sevgilim de öyle..Benim eşim de böyledir soru olduğunda kavga etmek tartışmak istemez, her şeyi konuşarak çözemeyiz der.
sanırım sinirliyken ağzımızdan çıkan kelimeler daha yaralayıcı olursa diye düşünüyor, daha doğrusu öyle söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?