kavis olayı ve burnun kalkıklığı !!!!!

ben doktorumada söylemiştim kavisi belirgin olsun ve kalkık olsun diye sonuç istediğime yakın ama tam istediğim gibi değil ama eski halinden çok çok iyi durumda :79: ben kavisli ve kalkık burunları seviyorum ve yüzümede yakıştırıyorum şuanki hali normal kavisi çok doğal ama galiba ben o doğal durmayan kavisli ve kalkık burunları seviyorum :9:

ben doktorumada söylemiştim kavisi belirgin olsun ve kalkık olsun diye sonuç istediğime yakın ama tam istediğim gibi değil ama eski halinden çok çok iyi durumda :79: ben kavisli ve kalkık burunları seviyorum ve yüzümede yakıştırıyorum şuanki hali normal kavisi çok doğal ama galiba ben o doğal durmayan kavisli ve kalkık burunları seviyorum :9:

ay canım ne şanslısın kavis varmış bak sende :))) yeni burnunu güle güle kullan canım :)) buarada sen ameliyatı hangi doktora olmuştun?

canım birde sana şeyi sorcam,sence burun kavisiyle burun kalkıklığı arasında bir orantı yani bir bağ var mı?..yoksa alakasız şeyler mi?

ben istanbula gitmeye üşendim :9: burda oldum bursada medical parkta dr cengiz bozkurt süper bir dr kesinlikle yaptığı burunlar hep doğal duruyor ayrıca kbb dr girdi benim ameliyatıma içtende çok sorunludu nerdeyse hiç nefes alamıyordum şimdi süper nefes alıyorum :79: bak istersen albüm yapmıştım seninki nasıl cnm sen kime oldun :7:

Son düzenleme:
Bence birebir bağ yok, yani kavisli bir burun kalkık olacak diye birşey yok, ya da düz bir burun kalkık olmayacak diye bişey yok.

ben istanbula gitmeye üşendim :9: burda oldum bursada medical parkta dr cengiz bozkurt süper bir dr kesinlikle yaptığı burunlar hep doğal duruyor ayrıca kbb dr girdi benim ameliyatıma içtende çok sorunludu nerdeyse hiç nefes alamıyordum şimdi süper nefes alıyorum :79: bak istersen albüm yapmıştım seninki nasıl cnm sen kime oldun :7:

ohh burnundan memnun olmana çok sveindim canım güle güle kullan ;)) ben istanbulda boğaziçi tıp merkezi veli aslan beye oldum ;)

cnm çok alakalı tabiki şöyle düşün düz bir burunun ucunu kaldır ona bile biraz kavis verir kalkıklık burundaki kavisi belli eden burun ucu kalkıklığıdır birazda burun ucunun kalkıklığından ve alın ortasındaki aradaki mesafe kavisi belli eder tabiki burun sırtının oyulması ve törpülenmesi belirler kavisi ama burun ucu kalkıklığı çok önemli çok kavisli bir burun ucunu düşür o burunda kavis diye bişey kalmaz dümdüz bir burun olur :7:

kızlar benim burun sırtımdaki ödemler indikçe ucu uzadı gibi geliyo daha bir ay oldu uç kısmındaki ödemlerinde payı vardır dimi bu uzunlukta:26:

kızlar benim burun sırtımdaki ödemler indikçe ucu uzadı gibi geliyo daha bir ay oldu uç kısmındaki ödemlerinde payı vardır dimi bu uzunlukta:26:

benimde aynı şekilde ilk yapıldığında daha kısaydı şimdi uzun gibi geliyor banada ama kavisi belli olmaya başladı daha çok ama burun ucumdaki ödemler daha inmedi

benimde aynı şekilde ilk yapıldığında daha kısaydı şimdi uzun gibi geliyor banada ama kavisi belli olmaya başladı daha çok ama burun ucumdaki ödemler daha inmedi

canım öncelikle gecmiş olsun:71:nekadar zaman gecti ameliyatının üstünden?:40:benim bir ay oldu burnumun kavisi üst kısımlarda ödemler inince ortaya çıkmaya başladı tabi uç kısmında ödemler daha yavaş gderlermiş..bana da uzun gibi geliyo..ayna elimde sürekli..:97:masaja devam ediyorum..fotoların varmı canım varsa bakmak isterim..birbirimize fikir vermiş oluruz:34:

cnm çok alakalı tabiki şöyle düşün düz bir burunun ucunu kaldır ona bile biraz kavis verir kalkıklık burundaki kavisi belli eden burun ucu kalkıklığıdır birazda burun ucunun kalkıklığından ve alın ortasındaki aradaki mesafe kavisi belli eder tabiki burun sırtının oyulması ve törpülenmesi belirler kavisi ama burun ucu kalkıklığı çok önemli çok kavisli bir burun ucunu düşür o burunda kavis diye bişey kalmaz dümdüz bir burun olur :7:

canım yorumun için ve verdiğin bilgiler için çok saol :48::48:

canım şişlikler indikçe kavis daha çok belli oluyor dimi?..sen ameliyat olalı kaç ay oldu?...
şeyden sordum ben ameliyat olalı 20gün oldu ama burun sırtı dümdüz şişliklerden dolayı sanırım..yani zamanla kavis oluşabilir mi sence?

tukuazsu özel mesajına cevap yazamıyorum:( yardımın için teşekkür ediyorum.bir sorum var benim:

haziranın 17-18 inde ameliyat olsam iyileşme süreci ne kadar olur? forumdan okudum sıcaklar olumsuz etkiliyormuş, iki şansım var ya haziran ortası ya ağustos başı. bana ne önerirsin?

haziran ortasında olursam temmuz ortasına kadar 1 ay sürem var. temmuzda memlekete gideceğim, ağustosta olursam tüm ay evde kalabilirim... hani güneşten korunma muhabbeti varya o açıdan soruyorum... 1 ay güneşten kaçsam şişlikler için filan yeterli midir?

düz bir burun kalkık olabilir,kavizli bir burun da basık olabilir turkuazsu.mesela benim kuzenim var burnu gayet kalkık doğuştan,karşıdan baktım mı içi görünüyor nerdeyse ama kavisli değil yani oyuk değil.öyle olsa tüm düz burunlara basık olurdu.kavissiz burunlar kalkık olmaz diye bişey yok.haa bunun tam tersi olarak kavisli olan bir burun basık olabilir,misal songül öden misal hepsi grubundaki cemre.burunları oyuk,kavisli ama uçları aşağı düşük.googleadan bakın bi

tukuazsu özel mesajına cevap yazamıyorum:( yardımın için teşekkür ediyorum.bir sorum var benim:

haziranın 17-18 inde ameliyat olsam iyileşme süreci ne kadar olur? forumdan okudum sıcaklar olumsuz etkiliyormuş, iki şansım var ya haziran ortası ya ağustos başı. bana ne önerirsin?

haziran ortasında olursam temmuz ortasına kadar 1 ay sürem var. temmuzda memlekete gideceğim, ağustosta olursam tüm ay evde kalabilirim... hani güneşten korunma muhabbeti varya o açıdan soruyorum... 1 ay güneşten kaçsam şişlikler için filan yeterli midir?

canım sıcaklar hakkaten etkiliyor yani sıcakta ameliyat olmak zor oluyor biraz..birde hani ameliyattan sonra yaklaşık 1 hafta kadar banyo yapılamıyor yao açıdan zor oluyor biraz sıcaklar...ama onun dışında sıcağın çok fazla sorun olacağını sanıyorum ben..

ameliyat tarihi konusundada ya haziran ya ağustosda olabilirim diyorsun bana sorarsan haziranda ol bir an önce ol kurtul ;)) ama tabi araştırmanı iyi yap doktor çok önemli yani olacağın yere ve doktora kesin karar verdikten sonra bence hemen ol derim :))

buarda başka sorun olursa her zaman seve seve cevaplarım :)) aklına takılan herşeyi sor görüşürüz ;))

düz bir burun kalkık olabilir,kavizli bir burun da basık olabilir turkuazsu.mesela benim kuzenim var burnu gayet kalkık doğuştan,karşıdan baktım mı içi görünüyor nerdeyse ama kavisli değil yani oyuk değil.öyle olsa tüm düz burunlara basık olurdu.kavissiz burunlar kalkık olmaz diye bişey yok.haa bunun tam tersi olarak kavisli olan bir burun basık olabilir,misal songül öden misal hepsi grubundaki cemre.burunları oyuk,kavisli ama uçları aşağı düşük.googleadan bakın bi

haklısın canım hepsi grubundaki cemrenin fotoğraflarına baktım hakkaten kavis var ama burnun ucu düşük ;))

turkuazsu sağol canım. temmuzda tatile gideceğim, deniz havuz güneş bir zararı olmaz değil mi? ay çok pimpirikliyim ben galiba...

rica ederim canım aklına ne takılırsa sorabilirsin ;))) buaradabildiğim kadarıyla ameliyattan sonra 1 ay boyunca güneşe çıkmaksakıncalı...en önemlisi de ameliyatan sonra 2,3 ay denize havuza girmek kesinlikle yasak..yani denize havuza girmeyi şimdilik unut :)) buarada bir müddet deniz ve havuza girmenin yasak olduğunu biliyorum ama tarih olarak kaç ay onu tam bilmiyorum açıkcası onu bir başkasına sormanda fayda var ;)) ama burun ameliyatından 1 ay sonra kesinlikle denize havuza girilmiyordu ben öyle hatırlıyorum..

Back
X