Bence kesinlikle Fethi orak a gitmelisin
O doktor istanbuldaymış,ben ankaradayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesinlikle Fethi orak a gitmelisin
merhaba arkadaşlar,ben yeni ameliyat oldum..şeyi soracaktım; kavis ile burnun kalkıklığı arasında bir orantı var mı?..Yani kavis olayını tam olarak anlatabilirmiiniz?..kavis olması için burnun üst kısmının fazlaca törpülenmesi mi gerekiyor,yani ne gerekiyor?
Ve en önemlisi kavis ile burun kalkıklığı arasında bir bağ var mı yoksa alakasız şeyler mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
merhaba arkadaşlar,ben yeni ameliyat oldum..şeyi soracaktım; kavis ile burnun kalkıklığı arasında bir orantı var mı?..Yani kavis olayını tam olarak anlatabilirmiiniz?..kavis olması için burnun üst kısmının fazlaca törpülenmesi mi gerekiyor,yani ne gerekiyor?
Ve en önemlisi kavis ile burun kalkıklığı arasında bir bağ var mı yoksa alakasız şeyler mi?
evett acayıpp yapay duruyo estetık ola olaa mınıcık kalmıss.cıok kotu
ameliyat olalı tam iki hafta oldu ve bende bırakın kavisi, kemer gibi çok hafif bi çıkıntı var... ama doktorum burun üsütne değil burun yanlarına masaj verdi.o şişlikler ödem mi yoksa kemer mi kaldı, kapalı operasyon oldum..((
Ben ataşehirde bi doktora burun ameliyatı oldum.Ameliyatımdan yaklaşık 6 ay sonra burun ucu düşüklüğü yaşadım.Ameliyat olmasaydım daha iyiydi dedim yani...Sonra Göztepede Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a burun ucu dolgusu yaptırdım(kaldırmak için).Çok memnun kaldım.Burun ucu kaldırma için ameliyat olucam kendisine fakat yeni ameliyat olduğum için aradan biraz daha zaman geçmesini tavsiye etti.
dolgudan memnunsan niye ameliyat olcan canım anlamadım dolgu ile burundaki düşüklük düzeltilebiliyo mu? ataşehirde nerde ameliyat olmuştun canım
buarada yeni burnunu güle güle kullan :)))
var tabiki.burnun duzse yani asagi bakmiyosa kavis verilerek kalkik gosterilebiyor.ucuna mudahale bile gerkmiyo boyle oluncamerhaba arkadaşlar,ben yeni ameliyat oldum..şeyi soracaktım; kavis ile burnun kalkıklığı arasında bir orantı var mı?..Yani kavis olayını tam olarak anlatabilirmiiniz?..kavis olması için burnun üst kısmının fazlaca törpülenmesi mi gerekiyor,yani ne gerekiyor?
arkadaşlar benim burnum küçük ama dümdüzbı burun ben ucu kalkık bı burun ıstemıstım( burun delıklerımde gorunuo
( ben soledım en bastan doktoruma gorunmesın burun delıklerım dedım ama gorunmesı taraftarıyım dedı.. vede dedıgı gıbıde oldu gorunuo ve hos durmuo cok moralsızım
( sonrasında soledım begenmedıgımı ama bıse solemedı...
(( kendımı cok kotu hıssedıorum..
![]()
merhaba.konuyu acali uzun zaman olmus.mesajimi gorurmusun hala buralardamisin bilmiyorum ama gorursen lutfennncevap .yaz. ameliyat olali 25 gun oldu. Bende senin gibi burun ucu kalkikligi istemistim.burunun komple kalkikligi degil.burun ucu.yandan bakinca burun ucu bombeli bir burun yani.ve hafif bir kavis.alcimin sargimin ciktigi ilk gunlerde harika ve tammm istedigim gibiydi.suan hayal kirikligi yasiyorum.o halden eser kalmadi.ne kavis ne kalkiklik.sistendir diyorlar.zamanla .istedigin gibi olur diyorlar.seninkiyle ayni. O zamani sen gecirmisin .memnunmusun zamanla istedigin gibi oldumu.yoksa yine dumduzmu..