10 seansı 300 mü ..kesinlikle çok saçma ...çin malı olarak piyasaya sunulşan kavitasyon olabilir onların etkisinden çok zararı var...düşünmemelisin
bu arada istanbulda kavitasyonla ve radyofrekansla ilgilenen arkadaşlar warsa benim gittiğim merkezi önerebilirim.kavitasyon uygulması jel ile yapılıyor.radyofrekansta jel ile uygulanıyor.aynı zamanda radyofrekans teknolojisi ile göğüs toparlanıyor ve dikleştiriliyor.tek seansta görülebilir değişiklik oluyor.çekmeköy madenlerde uygulama aldığım yer özel olarak ilgilenmek isteyen arkadaşlar warsa eğer özelime msj atarak adres telefon ve bilgi werebilirim.yerimseniben
bende yaptırdım kavitasyon gerçekten işe yarıyor benm göbekden 3 cm göbek ustundende 2.5 cm gitti ama şöyle bişey var bu yöntemle yağları patlatıyolar ve bunu vucuttan atmak sizin işiniz düzenli spor yapıcaksınız şimdi diceksiniz zaten spor yapınca zayıflıyosun dıye ama bunda yağlar patladı için daha çok sonuç alıyorsunuz benm göbeğim baya düzleşti ilk seansda vede devam ettircem ve 10 gun arayla yaptırıabılıyosunuz eğer bide yedıklerınıze dikkat edıyosanız super sonuçlar alırsınız fiyatlarınıda söylım size eğer göbek ve bel yahne simit le beraber 150 ye yapıoalar tek bölgeye 80 e yapıolar bide 18 dkka suruyo bir seans bu arada ben antalyada yaşıyorum bilginize
su firsat siteleri varya bugun
5 seans “tüm vücut” kavitasyon ve 5 seans radyo frekans uygulamaları, 5 seans pasif jimnastik ve 5 seans lifting hediyeleri ile birlikte 750 TL yerine %95 indirimle sadece 37.50 TL! atasehirde bir guzellik merkezi
ben satin aldim
5 seans yeter heralde 2cm * = 10 cm eder hemde tum vucut diyo
civarda olanlar varsa kacirmasin
merhaba bende bu fırsattan satın aldım randevu alabildiniz mi ? ben henüz alamadım.
ben 8 ekimde başlıyorum 2000 kişi almış fırsattan cok zorlandım acıkcası alırken.
su firsat siteleri varya bugun
5 seans “tüm vücut” kavitasyon ve 5 seans radyo frekans uygulamaları, 5 seans pasif jimnastik ve 5 seans lifting hediyeleri ile birlikte 750 TL yerine %95 indirimle sadece 37.50 TL! atasehirde bir guzellik merkezi
ben satin aldim
5 seans yeter heralde 2cm * = 10 cm eder hemde tum vucut diyo
civarda olanlar varsa kacirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?