bugün grupca sitesinden afrodit güzellik salonunun sağlamış olduğu 35 ytlik 3 seas kavitasyon paketini alan varmdır?
Dizden yukarısı bacak kalça basen göbek sırt kol kafa hariç:) 2,5 saat sürdü.Yarım saatte ölçüm işlemleri oldu.Toplam 3 saatim gitti orda.Evet ücret gerçekten piyasaya göre çok uygun.2.seansı iple çekiyorum pazar günü.
merhaba,Merhabalar,
Bugün 10. seans kavitasyon ve velasmoth tedavimi tamamladım. Basenlerimdeki inatçı yağlanmadan kurtuldum. Herkese tavsiye ederim.
ben istanbulda 4 seans kavitasyon + 4 seans lenf drenaj + 4 seans Radyofrekans 350 tl ye buldum. sizce gitmeli miyim arkadaşlar bilmiyorumkismile
sayın gökçe hashimoto olduğunuzu nasıl anladınız.gecmiş olsun.
arkadaslar herkese coook uzun bi aradan sonra merhaba...bazı sanssızlıkların ustuste gelmesinden dolayı uzun bi süre yoktum ortalıklarda... bu arada bana sorular yöneltilmiş fakat herkesi cevapsız bırakmısım...herkesten özür dilerim.... ben hala kavitasyona devam ediyorum... yazın 2 ay devam eemedim sadece, onun haricinde ayda 4'lük paketten alıorum ve artık bundan 5 yıl önce (bekarlık zamanımdaki incecik halimde) giydiğim pantolonlarıma rahatlıkla sıgabiliorum....ben tekrar söylüorum bence kesinlikle bol sıvı ve protein takviyesiyle işe yarayan bi sistem olduunu ısrarla söyleyebilirim... tabi hep belirtiorum, kullanılan makinanın ve sanırım seansın suresinin de ( bana yapılan 50 dk. kavitasyon+15-20 dk pasif jimnastik) çok etkisi var...
merhaba öncelikle sana şunu beliritmek isterim cihazdan çok bilinçli insanların sana bunu yapması çok önemli ben gittiğim salondan her yöden çok memnunum.dürüst olmam gerekirse ben cihazımın ismini bilmiyorum zaten merakta etmedim.arkadaşım gidip memnun kaldığı için burayı tercih ettim ve gelenlerdende hep olumlu şeyler duydum.yılda kaç kez yapıldığını sormadım bana uygun olan 6 ila 8 seans arasıymış bende önce 6 seans aldım gerekirse 2 seans daha alıcam.tansiyon,karaciğer ve kalp rahatsızlığın yoksa bu cihazı kullanmanda hiçbir sakınca yok.izmirde 1 seans kavitasyon + 1 sean lenf drenajın ücreti 200 lira.bunun çok çok altında olan salonlara denk gelinirse bence çok dikatli olunmalı.benim gittiğim salonun sahibesi sağolsun çok ilgili güleryüzlü ve ödemelerdede kolaylık yapıyor izmirde olsaydın hiç tereddütsüz oraya git derdim..merhaba denizvemehtap
benim öğrenmek istediğim şey girdiğin kavitasyon makinasının markası ne.. benimki megason die bir marka..
bir de yılda en fazla kaç seans girebiliyoruz yani bunun bir zararı var mı yani ben 8-10 seans karnıma 8-10 seansta basenlerimle bacaklarıma yaptırıcam
bununla ilgili bilgi verirseniz emmnun olurum..
Özelden msg atamıyorum yeni üyeyim die
Komanchi
Yeni üye olduğum için özelden msg atamıyorum.. Acaba bunu nerde yaptırıyorsun bir de her ay 4 paket alıyorum demişsin fazlasının zararı yok mu bunu merak ediyorum
bilgi verirsen memnun olurum
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?