merhaba bende bu fırsattan satın aldım randevu alabildiniz mi ? ben henüz alamadım.
ben 8 ekimde başlıyorum 2000 kişi almış fırsattan cok zorlandım acıkcası alırken.
merhaba
dün ilk kavitasyon seansımı yaptırdım.KAvitasyon ile beraber lenf drenaj masajıda yapıldı.
arkasından 12 set power plate aletinde durdum ve sonra 20 dk koşu bandı.
Sonuç 2.5 cm incelme oldu yarın tekrar gideceğim yine sonucumu yazarım.
dün gelince 2,5 lt su içtim bugünde mi 2.5 lt içicem onu sormayı unutmuşum.
evet telfonları sürekli meşgul ulaşamıyorum sanırım yerine gidip alma gerekiyor
Ekimde başlayanlar ve tüm bu fırsattan yararlanan arkadaşlar fayda görüp görmediklerini, kaç cm inceldiklerini paylaşabilirler mi??
hihoyyyt
merhabalar bir kaç önce bu fırsat kuponu ile alıdıgımız yerde bugün kavitasyon pasif jimnastk ve radyo frekans ile ilgili randevum vardı...
kısaca bilgi veriyim biraz erken gitmeme ragmen hemen pasif jimn. girdim vücudumuzda sadece bel ve basen bölgerline böle pedler takıyorlar ve vücudunuzun direncine göre titreşimler veriyorlar... şimdiden göbek bölgemde mekik cekermiş gibi agrı hissediyorum. 20 dak. bu sürdü. sonrasında kavitasyona aldılar 10 dak. paket halinde oldugu için az ama normalde de bu süre 20 dak. imiş. 10 dak. kavitasyonla yine bel ve basen bölgelrine masaj seklinde uygulamayı yaptılar sonra hemen ardından radyo frekans ile toplam süre 40 dak. idi. hemen ilk seansta birşey olcagını beklemyn dediler ben birde 36 bedenim sadece belli bölgesel fazlalıklarım var bnm için bu süreç daha zor ama diyetsiz hiç bir işe yaramaz diye de iyice belirttiler şimdilik bu kadar bu arada gercekten randevuları cok yogun aramaya devam bence ... haftaya cuma tekrar gidicem değişiklikler oldugu takdirde yazmaya devam edeceğim.
selamlar, ben 2 gündür istanbulda uygun fiyatlı bir yer arıyorum. tavsiyenize ihtiyacım var. vela shape ile kavitasyon arasındaki farkıda anlamadım.
özel mesaj atamıyorum yardımcı olurmusunuz?
incelme var mı peki?? ölçüm yapıldı mı?? seans öncesi ve sonrasında??
kesinlikle katılıyorum gırtlağı kesmedikten sonra hiç bi şey aşırı zayıflatmaz diye düşünüyorum ben de...
merhabalar bir kaç önce bu fırsat kuponu ile alıdıgımız yerde bugün kavitasyon pasif jimnastk ve radyo frekans ile ilgili randevum vardı...
kısaca bilgi veriyim biraz erken gitmeme ragmen hemen pasif jimn. girdim vücudumuzda sadece bel ve basen bölgerline böle pedler takıyorlar ve vücudunuzun direncine göre titreşimler veriyorlar... şimdiden göbek bölgemde mekik cekermiş gibi agrı hissediyorum. 20 dak. bu sürdü. sonrasında kavitasyona aldılar 10 dak. paket halinde oldugu için az ama normalde de bu süre 20 dak. imiş. 10 dak. kavitasyonla yine bel ve basen bölgelrine masaj seklinde uygulamayı yaptılar sonra hemen ardından radyo frekans ile toplam süre 40 dak. idi. hemen ilk seansta birşey olcagını beklemyn dediler ben birde 36 bedenim sadece belli bölgesel fazlalıklarım var bnm için bu süreç daha zor ama diyetsiz hiç bir işe yaramaz diye de iyice belirttiler şimdilik bu kadar bu arada gercekten randevuları cok yogun aramaya devam bence ... haftaya cuma tekrar gidicem değişiklikler oldugu takdirde yazmaya devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?