Kavitasyon yaptıran var mı?

merhabalar, sitenizi kavitasyonu araştrrırken buldum ve nerdeyse tüm yazılanları okudm ve de üye olmaya karar verdim :)) umarım burda birbirimizin problemlerine çözüm önerileri getireceğiz ve faydalı olacak :)) bende kavitasyon yaptırmaya karar verdim yalnız aklıma takılan bişi oldu; öncelikle bu kavitasyonun yanında radyofrekans gibi bişi uygulatmamız mutlaka gerekli mi fayda görebilmek için ve de fırsat maillerinden bahsetmişsiniz bunla hangi siteler ?? ( gökçecim sanırım hashimoto hakkında baya bi fikrin var ben 170 cm 71 kg lym yediklerime her zaman dikkat ettim ve düzenli olarakda mutlaka spor yaparım çevremdekilerden daha hareketli bi yaşamım olmasına rağmen yine de hiç kilo veremedim, t3-t4 hormanlarımda alt sınıra yakın çıktı acaba bende de olabilirmi hashimoto?? )

canım benim hasimoto farklı bi şey. T3 ve T4 ten başka. Çünkü bunlar tiroit bezlerinin az yada çok çalıştığını, bezinde bi iltifap, nodül olup olmamasıyla ilgiliri
Hoshimoto dediğin şe ise kanında Anti TPO değeriin normal aralıktan yüksek bulunmasıdır. Bu enzim sağlam tirot bezine saldırarak çalışmasını bozar. Yani T3 ve T4 normal olsa bile bu değer yüksektir. Sonuçta bez, görevini yerine getiremez. Ve yetersiz çalışır.

Bu puuff yapan aletin ya da işlemin adı nedir ?

Ayyy çok sevindimmm

senin adına şimdi sıra bende seni gördüm ya iyice şevk geldi bana nerde bu yer çabuk sölee lütfenn mesaj atamıyorum sana henüz 50 msj olmadı çünkü,sanırım burdan yer ismi vermek yasak değil..:44:

hangi siteden çeki aldığınıda merak ediyorum..:78:

bilgilendirdiğin için teşekkürler tatlım :) Peki sence bende de olabilir mi??
bu arada bugün burda 2 yere kavitasyonu sordum birinde 8 seans kavitasyon 16 seans da lenf dranaj 875 tl di ama burda kullanılan cihazın markasını bilmiyorum diğer yerde eximia ydı seans başına 125 tl di ne yapsam bilemedim sizce hangisini tercih ediim?

Son düzenleme:

Merhabalar,bu yağ parçalayıcı masajı nerede yaptırdığınızı öğrenmem mümkün olabilir mi acaba arkadaşım.

merhaba

ben de bugün aldım 5 seans kavitasyon 5 seans pasif cimnastik 45 tl inşallah işe yarar :)

merhaba

ben antalyada yaşıyorum ama tavsiye edilen bir yer arıyorum bu kavistasyon için bana mumkunse bır adres verebilirmısınız lutfen bu işlemi yapan cok yer var ama müşteri tavsiyesi onemli

bağdat caddesinde canım yeri grupanyadan almıstım fırsat kuponunu ..Bayramın 4.günü 2.seansım vardı ama regl olduğum için gidemedim bu pazar 2de gidicem inş.

gelişmeleri burdan yazarım yine

Son düzenleme:
Kızlar bende yarın ilk seansıma gideceğim her ne kadar zayıflayıp da gidemesem de bugün 2.5 lt su içti daha yatana kadar yolu var sabah ölçülerimi alıp gideceğim bakalım bi incelme sözkonusu olcakmı? gelişmeleri size yazarım..

Merhaba bende Grupanyadan kavitasyon kampanyası almayı düşünüyorum 8 seans kavitasyon+8 seans lenf drenaj 100 tl uygun geldi bana bu kadar seans incelme için yeterlimidir? ve de bu yöntem gercekten işe yarıyor mu? :26:

Merhaba bende Grupanyadan kavitasyon kampanyası almayı düşünüyorum 8 seans kavitasyon+8 seans lenf drenaj 100 tl uygun geldi bana bu kadar seans incelme için yeterlimidir? ve de bu yöntem gercekten işe yarıyor mu? :26:

sende benim gibi teredüttesin:82:

ben burda okuyorum 1 seansta şu kadar inceldim v.s gibisinden bence faydası oluyor ama sadece kavitasyona bel bağlamak yanlış bunun yanında koşmak,yürümek,günde 30dakka spora zaman ayırmakta lazım..

ben koşu bandı aldım eve,kavitasyonla birlikte önemli bir başarı katedebiliceğime inanıyorum 65 kiloyum boyum uzun arkadaşlarım kilon çok iyi diyorlar ama işi gereği hergün tartıya çıkmak zorunda kalan başka biri daha varmıdır bilmiyorum

bir 5-6 kilo verebilsem bana yeter..

Kızlar izmirde bir plastik cerreahı ark var. Fotolarımı çektim gönderdim ona. Kavitasyon için ne diyorsun diye sordum.
tek başına asla yeterli değil dedi. bu zaman içinde kesinlikle yağlı yememek gerekiyor. Mutlaka günde yarım saat yürü yada koş dedi. 22 Aralık sabahına randevu aldım ben. Diet ve spor ile bence işe yarayacak. Arkadasım söyleyince içim daha da rahatladı.

tatlım 8-10 senasımış kimi insanlar için 12 seans bile gerekebiliyormuş. Yapılan diet ve sporla birlikte karar veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…