merhabalar, sitenizi kavitasyonu araştrrırken buldum ve nerdeyse tüm yazılanları okudm ve de üye olmaya karar verdim :)) umarım burda birbirimizin problemlerine çözüm önerileri getireceğiz ve faydalı olacak :)) bende kavitasyon yaptırmaya karar verdim yalnız aklıma takılan bişi oldu; öncelikle bu kavitasyonun yanında radyofrekans gibi bişi uygulatmamız mutlaka gerekli mi fayda görebilmek için ve de fırsat maillerinden bahsetmişsiniz bunla hangi siteler ?? ( gökçecim sanırım hashimoto hakkında baya bi fikrin varben 170 cm 71 kg lym yediklerime her zaman dikkat ettim ve düzenli olarakda mutlaka spor yaparım çevremdekilerden daha hareketli bi yaşamım olmasına rağmen yine de hiç kilo veremedim, t3-t4 hormanlarımda alt sınıra yakın çıktı acaba bende de olabilirmi hashimoto?? )
eveett kızlaarr dün ilk seansıma gittim.basenlerden 1'er cm gitti bile sonrasında yağlarımı vücüttan kolay atmam için olan şu alete girdim tansiyon aleti gibi bacaklardan başlıyo bütün vücüdu şişirip pufff diye havası iniyo :90: sonra DKN denen power plate ye benzeyen alete girdim 11 dk inanırmısınız bir ter boşaldı benden sanki saatlerdir spor yapıyordum:) heryerimi çalıstırdı alet kol,basen,kalça,baldır,bacaklar kısacası ayaklarımızdan boynumuza kadar titrediksonuc alana kadar devam edicez dedi güzellik uzmanı aldığım kupon seansları bitsede yine aynı fiyattan tekrar devam ettirecekler ben umutluyum inş işe yarayacak..bayramın 4.günü 2.seansa gidiyorum bir hafta içinde yediklerine dikkat etmezsen geldiğinde sadece 1 haftada yediklerini yakarız ama dikkat edersen vücudundakileride yakmaya yardımcı oluruz dedi.
eveett kızlaarr dün ilk seansıma gittim.basenlerden 1'er cm gitti bile sonrasında yağlarımı vücüttan kolay atmam için olan şu alete girdim tansiyon aleti gibi bacaklardan başlıyo bütün vücüdu şişirip pufff diye havası iniyo :90: sonra DKN denen power plate ye benzeyen alete girdim 11 dk inanırmısınız bir ter boşaldı benden sanki saatlerdir spor yapıyordum:) heryerimi çalıstırdı alet kol,basen,kalça,baldır,bacaklar kısacası ayaklarımızdan boynumuza kadar titrediksonuc alana kadar devam edicez dedi güzellik uzmanı aldığım kupon seansları bitsede yine aynı fiyattan tekrar devam ettirecekler ben umutluyum inş işe yarayacak..bayramın 4.günü 2.seansa gidiyorum bir hafta içinde yediklerine dikkat etmezsen geldiğinde sadece 1 haftada yediklerini yakarız ama dikkat edersen vücudundakileride yakmaya yardımcı oluruz dedi.
canım benim hasimoto farklı bi şey. T3 ve T4 ten başka. Çünkü bunlar tiroit bezlerinin az yada çok çalıştığını, bezinde bi iltifap, nodül olup olmamasıyla ilgiliri
Hoshimoto dediğin şe ise kanında Anti TPO değeriin normal aralıktan yüksek bulunmasıdır. Bu enzim sağlam tirot bezine saldırarak çalışmasını bozar. Yani T3 ve T4 normal olsa bile bu değer yüksektir. Sonuçta bez, görevini yerine getiremez. Ve yetersiz çalışır.
Bu puuff yapan aletin ya da işlemin adı nedir ?
yaw kızlar bişey sormak istiyorum,bugün ani bi kararla kavitasyona basladım ama 2. seansa sanırım gitmicem çünkü bu cihaz sıkılaştırıyo ve en fazla 2-3 kilo verdiriyo ok güzel ama ben 2yıl önce haftada 3 gün yağ parçalayıcı masaj yaptırarak 3 kilo vermeme ragmen incecik olmuştum.yani masajla hem vücudum rahatladı hem zayıfladım.kavitasyon ise bölgesel çalışıyo.bugün seansta kollarıma sırtıma bacaklarımın ön kısmına dokunmadılar bile....tabi benim aklım başıma ödemeyi yaparken geldi. sizce ne yapmalıyım
bende yaptırdım kavitasyon gerçekten işe yarıyor benm göbekden 3 cm göbek ustundende 2.5 cm gitti ama şöyle bişey var bu yöntemle yağları patlatıyolar ve bunu vucuttan atmak sizin işiniz düzenli spor yapıcaksınız şimdi diceksiniz zaten spor yapınca zayıflıyosun dıye ama bunda yağlar patladı için daha çok sonuç alıyorsunuz benm göbeğim baya düzleşti ilk seansda vede devam ettircem ve 10 gun arayla yaptırıabılıyosunuz eğer bide yedıklerınıze dikkat edıyosanız super sonuçlar alırsınız fiyatlarınıda söylım size eğer göbek ve bel yahne simit le beraber 150 ye yapıoalar tek bölgeye 80 e yapıolar bide 18 dkka suruyo bir seans bu arada ben antalyada yaşıyorum bilginize
Ayyy çok sevindimmm
senin adına şimdi sıra bende seni gördüm ya iyice şevk geldi bana nerde bu yer çabuk sölee lütfenn mesaj atamıyorum sana henüz 50 msj olmadı çünkü,sanırım burdan yer ismi vermek yasak değil..:44:
hangi siteden çeki aldığınıda merak ediyorum..:78:
o aletin adı lenf drenaj, bilemiyorum ne kadar işlevseldir, bende girdim ama..
Merhaba bende Grupanyadan kavitasyon kampanyası almayı düşünüyorum 8 seans kavitasyon+8 seans lenf drenaj 100 tl uygun geldi bana bu kadar seans incelme için yeterlimidir? ve de bu yöntem gercekten işe yarıyor mu? :26:
sende benim gibi teredüttesin:82:
ben burda okuyorum 1 seansta şu kadar inceldim v.s gibisinden bence faydası oluyor ama sadece kavitasyona bel bağlamak yanlış bunun yanında koşmak,yürümek,günde 30dakka spora zaman ayırmakta lazım..
ben koşu bandı aldım eve,kavitasyonla birlikte önemli bir başarı katedebiliceğime inanıyorum 65 kiloyum boyum uzun arkadaşlarım kilon çok iyi diyorlar ama işi gereği hergün tartıya çıkmak zorunda kalan başka biri daha varmıdır bilmiyorum
bir 5-6 kilo verebilsem bana yeter..
Merhaba bende Grupanyadan kavitasyon kampanyası almayı düşünüyorum 8 seans kavitasyon+8 seans lenf drenaj 100 tl uygun geldi bana bu kadar seans incelme için yeterlimidir? ve de bu yöntem gercekten işe yarıyor mu? :26:
ebruli sultan sen nereye gidiceksin izmirde?
saol canım izmirde gidiceksin sandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?