Kavitasyon yaptıran var mı?

Sen de Ankaradaydın değil mi?
Devam ediyor musun nasıl memnun musun?
Yeni bir kampanya varmış almaya karar verdim.
Tek bölge mi seçiyorsun?
Ne kadar soyunuk oluyorsun
4 cm incelme sadece kavitasyondan sonra mıydı yoksa diğerlerini de yaptırınca.
Bir gidişte neler yaptırdın.?
Ay çok sordum kusura bakma

kavitasyon,radyofrekans vs gögüs sıkılaştırmak için kullanılabilirmi? kavitasyon yapıtıran arkadaşlara soruom belki gittiginiz yerde sorarsınız işe yarayıp saramadıgını

kavitasyon,radyofrekans vs gögüs sıkılaştırmak için kullanılabilirmi? kavitasyon yapıtıran arkadaşlara soruom belki gittiginiz yerde sorarsınız işe yarayıp saramadıgını
bildiğim kadarıyla yaramıo tatlım ama bi sorarım gidince göğüsler için başka operasyonlar yok mu ki?

tatalım konuyla alakasız biraz ama mesajlarının altında çıkan grafiği nasıl ekledin acaba? :S çok uğraştım yapamadım da bu arada ben bildiğim kadarıyla cevaplıyım ben bacak için gidicem kız yedek iç çamaşırı fln getirin jel sürdüğümüzden ıslanabilio dedi jel bulaşıomuş yani o incelme miktarı da hepsini yaptırdıktan sonra oluo die biliorum önce kavi. sonra pasif jim. fln toplam 1 seans ta yani

ben de troid hastasıyım aynı zamanda poli kistik over var.her iki sebepten dolayı kilo alıyordum ve veremiyordum.1 yıldır ilaç tedavisi görüyorum.7 kilo verdim ama 1 yılda.bence önce hormon testi yaptır.bana 6 ayda bir toplam 18 test yapılıyor.poli kistik over kan tahliliyle tespit edildi bende .

randevumu erkene çektim 11 aralık 15.00 ilk seans. bakalım ne çıkacak sonucta:)

ben hala arayıp randevu almadım çok zor geliyor önce diyete başlayım diom poff gidip bir ön görüşme yapıcam sonra randevu alırım diyorum :)))) hadi bakalım hepimize hayırlısı

bende araştırıp duruyorum yapsam mı ? sonuç alırmıyım ? nereye gitsem? memnun olan da var olmayan da kafam okdr karıştı ki :44:

merhaba kızlar ben de kavitasyon yaptırmak istiyorum bursada bunu yaptıran var mı bana fiyat lazım da

Teşekkür ederim ben de başlayacağım inşallah :)
Grafiği bu linkten bulabilirsin ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

merhaba kızlar ben de yarın ilk seansıma gidiyorum nişantaşında, 8 seans kavitasyon,8 seans radyofrekans satın aldım 59 tl ye..tek düşüncem fırsat sitesinden aldığım için (yani ucuza) az ilgilenmeleri ve seansı kısa tutmaları..böyle işe yaramaz heralde..acaba bana bilgi verebilir msnz,fırsat satın alıp gidenler?
deneyimlerimi paylaşıcam sizlerle

Umarım hakkıyla yerine getirirler. Sadece reklam için yapıyorlarsa insanları kandırmaları hiç hoş değil

Bu ara ben de ıslak kavitasyona takmış durumdayım. İzmir'de ıslak kavitasyon uygulayan bir yer var mıdır bildiğiniz?

Son düzenleme:
merhabalar, ilk defa yazıyorum...

kavitasyonla ilgili yazılarınızı 49 sayfanın hepsini olmasada, büyük bir bölümünü okudum.

ben geçen sene 95 kiloydum. boyum 1.62 civarlarında. şu anda 76 kiloyum. 1 senede yaklaşık olarak 20 kilo verdim diyelim:)

normalde göbeği olan bir bayan değildim. biraz horman sorunlar yaşadım geçmişimde... ani olarak kilo aldım. neyse şu anda herşeyim normal. sadece Şu anda adet görmem için ve kıllanmayı önlemek için ilaç kullanıyorum. Neyse kısa bir açıklamadan sonra

bir kaç sorum olacak deneyimli arkadaşlarımıza.

kavitasyondan iyi sonuç alan arkadaşlar var. iyi sonuç alamayan arkadaşlar var.

kavitasyon cihazının markası bu sonucu etkiliyor mu?

kavitasyonda kuru veya sulu sistemler var sanırım???(yanlış biliyorsam düzeltiniz lütfen)
sonuçlarındaki fark nedir?

pasif jimlastik veya power plate ile birlikte daha iyi bir sonuç yaşanmamız mı? özellikle de power plate ile birlikte daha iyi bir sonuç olacağını tahmin ediyorum.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…