pasif jimnastik mi emin değilim yalnız elektroporasyon da olabilir tam hatırlamıyorum :S elektroporasyon ne demek bu arada? yaptıranınız var mı?
Kızlar bugün ilk seansıma gittim önce kavitasyon(40dk) ben göbek bölgesine yaptırıyorum.arkadaşlarında yazdığı gibi sadece bir ses çınlaması duyuluyor bir de iğne ucu batma hissi oluyor o zaman bölgeyi değiştirdi yapan kız,etkili olduğu yağların parçalandığı ordan anlaşılıyormuş..
ardından pasif jimnasnastiğe girdim (hayalimde hep bana spor yaptırtan bir alet vardı çok güldüm kendime:90: ) o da çok etkili göründü bana yoğun bir masaj gibi kasları sıkıp gevşeterek çalıştıran bir alet dozu artırdıkça kitap okuyamaz hale geldim ama etkili kesinlikle..
En sonda powerplate dene alete çıktım titretti durdu (o çok etkili değildir sanırım )
veeeee sonuç 4cm inceldim ilk seansta(doğru ölçtülerse) çok iyi falan dedi sahibi kadın bakalım diyet +spor+su olayını uygulayacağım 1 ay umarım olumlu sonuç alırım dümdüz göbişim olur..
şu an karnım sanki balon sönmüş gibi oldu içindeki yağ parçalandığındanmıdır nedir sarktı gibi görüntüsü tamamen değişti umarım kendini toplar..
bildiğim kadarıyla yaramıo tatlım ama bi sorarım gidince göğüsler için başka operasyonlar yok mu ki?kavitasyon,radyofrekans vs gögüs sıkılaştırmak için kullanılabilirmi? kavitasyon yapıtıran arkadaşlara soruom belki gittiginiz yerde sorarsınız işe yarayıp saramadıgını
Sen de Ankaradaydın değil mi?
Devam ediyor musun nasıl memnun musun?
Yeni bir kampanya varmış almaya karar verdim.
Tek bölge mi seçiyorsun?
Ne kadar soyunuk oluyorsun
4 cm incelme sadece kavitasyondan sonra mıydı yoksa diğerlerini de yaptırınca.
Bir gidişte neler yaptırdın.?
Ay çok sordum kusura bakma
bildiğim kadarıyla yaramıo tatlım ama bi sorarım gidince göğüsler için başka operasyonlar yok mu ki?
yaaa eskişehirde var mı bu fırsatlardan bir yerle görüştüm ben peşin 1800 tl dediler sizin rakamları duydukca veresim gelmiyor
tatalım konuyla alakasız biraz ama mesajlarının altında çıkan grafiği nasıl ekledin acaba? :S çok uğraştım yapamadım dabu arada ben bildiğim kadarıyla cevaplıyım ben bacak için gidicem kız yedek iç çamaşırı fln getirin jel sürdüğümüzden ıslanabilio dedi jel bulaşıomuş yani o incelme miktarı da hepsini yaptırdıktan sonra oluo die biliorum önce kavi. sonra pasif jim. fln toplam 1 seans ta yani
merhaba kızlar ben de yarın ilk seansıma gidiyorum nişantaşında, 8 seans kavitasyon,8 seans radyofrekans satın aldım 59 tl ye..tek düşüncem fırsat sitesinden aldığım için (yani ucuza) az ilgilenmeleri ve seansı kısa tutmaları..böyle işe yaramaz heralde..acaba bana bilgi verebilir msnz,fırsat satın alıp gidenler?
deneyimlerimi paylaşıcam sizlerle
Bu ara ben de ıslak kavitasyona takmış durumdayım. İzmir'de ıslak kavitasyon uygulayan bir yer var mıdır bildiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?