izmirde cok iyi bir platik cerrahı biliuorum ama kavitasyon bilmiyorum maalesef
Ben indirimli bir yerden aldım denemek için bakalım işe yarıyacak mı?
bende destek olsun diye aldım ne spor yaptığım var ne diyet bir yerden başlarsam birazda inceldiğimi görürsem işin ucunu tutarım diye düşündüm 5 seans kavitasoyon 5 seans pasif cimnastik aldım henüz gitmeye başlamadım bakalım inşallah işe yararbende öyle yaptım. Arkadasım işe yaramayan kimse yok kesin inceltiyor ama spor yapmazsan hemen geri gelecek şaşırma dedi.
o yüzden başlayıp spor yapıcam bir yandan da.
bende 2. seansa gittim bugün. ölçüm almadılar bugün ama ilkinden daha iyi oldu gibi geldi bana..
bende tek başına kesinlikle yeterli olmayacağı kanısındayım. yağsız diyer spor ve su.. olmazsa olmaz sanırım..
grupanyanın fırsatı çok ekonomikmiş ama telefonla arayıp bilgi almak lazım. seanslar kaçar dk. sürüyor, kavtasyon cihazının markası falan oldukça önemli...
bende 2. seansa gittim bugün. ölçüm almadılar bugün ama ilkinden daha iyi oldu gibi geldi bana..
bende tek başına kesinlikle yeterli olmayacağı kanısındayım. yağsız diyer spor ve su.. olmazsa olmaz sanırım..
grupanyanın fırsatı çok ekonomikmiş ama telefonla arayıp bilgi almak lazım. seanslar kaçar dk. sürüyor, kavtasyon cihazının markası falan oldukça önemli...
Kızlar bugün ilk seansıma gittim önce kavitasyon(40dk) ben göbek bölgesine yaptırıyorum.arkadaşlarında yazdığı gibi sadece bir ses çınlaması duyuluyor bir de iğne ucu batma hissi oluyor o zaman bölgeyi değiştirdi yapan kız,etkili olduğu yağların parçalandığı ordan anlaşılıyormuş..
ardından pasif jimnasnastiğe girdim (hayalimde hep bana spor yaptırtan bir alet vardı çok güldüm kendime:90: ) o da çok etkili göründü bana yoğun bir masaj gibi kasları sıkıp gevşeterek çalıştıran bir alet dozu artırdıkça kitap okuyamaz hale geldim ama etkili kesinlikle..
En sonda powerplate dene alete çıktım titretti durdu (o çok etkili değildir sanırım )
veeeee sonuç 4cm inceldim ilk seansta(doğru ölçtülerse) çok iyi falan dedi sahibi kadın bakalım diyet +spor+su olayını uygulayacağım 1 ay umarım olumlu sonuç alırım dümdüz göbişim olur..
şu an karnım sanki balon sönmüş gibi oldu içindeki yağ parçalandığındanmıdır nedir sarktı gibi görüntüsü tamamen değişti umarım kendini toplar..
Kızlar bugün ilk seansıma gittim önce kavitasyon(40dk) ben göbek bölgesine yaptırıyorum.arkadaşlarında yazdığı gibi sadece bir ses çınlaması duyuluyor bir de iğne ucu batma hissi oluyor o zaman bölgeyi değiştirdi yapan kız,etkili olduğu yağların parçalandığı ordan anlaşılıyormuş..
ardından pasif jimnasnastiğe girdim (hayalimde hep bana spor yaptırtan bir alet vardı çok güldüm kendime:90: ) o da çok etkili göründü bana yoğun bir masaj gibi kasları sıkıp gevşeterek çalıştıran bir alet dozu artırdıkça kitap okuyamaz hale geldim ama etkili kesinlikle..
En sonda powerplate dene alete çıktım titretti durdu (o çok etkili değildir sanırım )
veeeee sonuç 4cm inceldim ilk seansta(doğru ölçtülerse) çok iyi falan dedi sahibi kadın bakalım diyet +spor+su olayını uygulayacağım 1 ay umarım olumlu sonuç alırım dümdüz göbişim olur..
şu an karnım sanki balon sönmüş gibi oldu içindeki yağ parçalandığındanmıdır nedir sarktı gibi görüntüsü tamamen değişti umarım kendini toplar..
çok pis gaza geliyorum haftada bir mi giricekmişin canım seanslar nasıl? inşallah işe yarar bol su diyet ve spora devam :)Ben kızılayda bir yere gittim canım yine böyle şehir fırsatlarından faydalanarak 4kavitasyon+4pasif+4powerplate 59tl almıştım..
dün çok su içmeme rağmen bugün idrar rengim çok koyuydu zaten sahibi kadın demişti idrarda farkedersin diye..sanırım eriyorlar yaaa
bugün yine bol su+diyet ve spor yapmayı düşünüyorum bozmayacağım gidecek gibi duruyorlar sankim..
bence şu siteleri takip et birden para bayılma derim işe yararsa devam edersin :)
E hadi hayırlısı handerya darısı başımıza bende önümüzdeki ay alıcam önce bi maaşımı alayımda
ooooo süper gelişmeler var bir an evvel başlamam lazım benimde :)bana sevgilim hediye etti az önce. Spor içinde zaten çok motive ediyordu, git beğenirsen devam edelim dedi. hanımlar galiba ben bu sefer bu belimdeki yağlardan kurtuluyorum
Magrentacığım,
acaba bu pasif jimnastik dediğin şey elektro terapi mi? kaslara bantlar yapıştırıp elektrik veriyolar ve bu sayede kasları çalıştırıyolar. ben elektroterapiye giriyorum kavitasyonun ardından. Hadi bakalım ya, inş. hepimizinki işe yararda döktüğümüz paralara değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?