Kavun karpuzda otura otura büyür

Ne olduğunu bilmiyorumm
Günaydın canım . Leslie 3 mile yaz YouTube orada çıkar karşına. Basit yürüyüş ve egzersizler . Yaklaşık 40-45 dakika süren video. Sende onlarla birlikte yapabilirsin .çok gelirse Leslie 1 mile bile var. Denemeni öneririm.

Sabah mantarlı omlet yaptım kahvaltıya.yanında domates salatalık peynir.. 1 dilim beyaz ekmek yedim. Şekersiz çay ..
Fotoğraf paylaşıyordum hata oluştu diyor bir türlü yüklenmiyor.herkeste mi aynı sorun yoksa bende mi bilemedim.

Bende uyandım ilik limonlu su içtim 7 tane hurma yedim 1 kase yoğurt .
Hurma diyeti yapıyorum da

Öğlen arkadaşım geldi bize yemek hazırladım ben yemeyince o da yemiyo bende mecbur yedim çok kaçırdım bugün yaa pişmanım çok sistimm

Öğlen arkadaşım geldi bize yemek hazırladım ben yemeyince o da yemiyo bende mecbur yedim çok kaçırdım bugün yaa pişmanım çok sistimm
En kötüsü bu misafir geliş gidişleri. Orada ayar kaçıyor maalesef . Olsun üzme kendini.. Akşam biraz toparlarsın böyle durumlarda yada azıcık spor yaparsın olur biter.
Bende öğlen misafirliğe gittim. Orda planda olmayan 3 tane sigara böreği yedim. O nedenle akşam hiçbirşey yememe kararı aldım. Alışveriş merkezine gittim akşam üzeri.. Çok yorulmuşum bugün Leslie yapamadım mecburen. açım ama Yemiycem yattım bile . Hadi üzme kendini yarın devam edersin kaldığın yerden.. Yeni gün yeni umutlar

Günaydınlar olsun
Kahvaltı da sucuklu yumurta vardı (az yağlı yaptım)
Domates salatalık peynir zeytin. İki parça ceviz. Kahvaltı tamam . öğlen ne yapıcam kaygısı başladı bile. Öğlen geçiştirince akşama kendimi zor tutuyorum. Yeşil fasulye yapcam sanırım .
Tartılmıyorum ptesi tartılcam. Ramazan başlamadan haftasonu bir kaçamak yapıcam sanırım .otel bakıyorum bir taraftan korkuyorum diyetin ucunu kaçırcam diye. Hayırlısı artık.

hurma diyetini duydum da tok tutyor mu ki ?
Evet çok vitaminli hurma tok tutuyor ben rahat bi şekilde devam ediyorum 6 gün falan oldu diyete baslayali 59.5 kiloyla başladım 57.2 kiloyum suan 50 ye düşene kadar devam edicem . Aralarda kaçamak bile yapıyorum hatta

Evet çok vitaminli hurma tok tutuyor ben rahat bi şekilde devam ediyorum 6 gün falan oldu diyete baslayali 59.5 kiloyla başladım 57.2 kiloyum suan 50 ye düşene kadar devam edicem . Aralarda kaçamak bile yapıyorum hatta

6 günde 2 kilo mu verdiniz bir gün içindeki beslenme listeniz nasıl acaba ?

Hurma diyeti yapıyorum :)
Sabah 7 hurma 1 kase yoğurt
Öğle 7 hurma 1 kase yoğurt
Aksam 7 hurma 1 kase yogurt
Ama aralarda canımın istediği şeylerden biraz yiyorum ton baligi yiyorum mesela meyve yiyorum geçen canım cin biber istedi biraz ekmekle onu yedim
Ama hurma tok tutuyo bazen 1 kase yoğurt bile çok geldi yemedim tok tutuyo suan herkes kız nasıl zayifladin diye soruyo çok mutlu oluyorum 50 olana kadar devammmm

Burcucum sen yinede arada farklı besinler de tüket. Geçen sene bende katı bir rejimle çok güzel kilolar verdim. Vermeye de devam ederken birden saçlarım dökülmeye başladı. 3. Ayıydı rejimin.kel kalıcam sandım. 4-5 ay vitamin kullandım yedim içtim herşeyi sonra düzeldi. 10 kilo verdim 20 kilo aldımUzun süre Tek yönlü beslenmek vicuttaki mineralleri vitaminleri azaltıyor buda ilk saç dökülmesi ile kendini göstermişti bende.ama kilo veriyor olman harika . Ben henüz tartılmadım. Pztesiye tartılcam inşallah kilo veririm bende.

Çok doğru soyluyosun :) hurmanın besin değeri çok yüksek diye yapıyorum yoksa cesaret edemezdim diğerlerine

Sabah güzel bir kahvaltı yaptım. Kahvaltı sonrası ufaklığı okula bırakmak için hazırlanırken öğün için ysptığım gözlemeden bir ısırık aldım sonra kaçtım mutfaktan neyse Allahtan devamı gelmedi . Kaçamaksın bir gün olur inşallah .

Bian ince 50 olmak istiyorum ben incecik bacaklarım olsun istiyirum . Bu yüzden diyete devam oof off bazen canım poğaça börek falan istiyo oh yine istedi

Bian ince 50 olmak istiyorum ben incecik bacaklarım olsun istiyirum . Bu yüzden diyete devam oof off bazen canım poğaça börek falan istiyo oh yine istedi
Canım inşallah biran önce hedefine ulaşırsın.
hafta sonu termal otelde yer ayırttırdık. Umarım çok dağılmam. Ramazan öncesi 2 gün benim için riskli ya bakalım artık hayırlısı. Pazartesi tartılıp yazıcam. İnşallah eksi değerler yazarım.

İnsallahhh :) sonuçları sabirsizlikla bekliyorum otelde yorul yorul az ye :) :)
Bende 57.1 e düştüm 300 gram daha vermişim böyle devam inşallah

İnsallahhh :) sonuçları sabirsizlikla bekliyorum otelde yorul yorul az ye :) :)
Bende 57.1 e düştüm 300 gram daha vermişim böyle devam inşallah
Süpersin Can'ım benim
Haftasonu bol bol yüzdüm diyete uydum diyemem uymadım da diyemem. Kontrollü davrandım aslında. Meyvada yedim azıcık tatlıda.. Güzel geçti haftasonu buhar odası hamam termal havuz derken Ramazan öncesi doping oldu diyebilirim .ramazan nedeniyle sabah değil iftar öncesi tartılcam. Az önce tartıldım 103.9 kilo geldim . Bir haftada 1.5 kilo civarı vermişim bu iyi inşallah vermeye devam ederim.

Çok iyi yavaş vermek ve sağlıklı kilo vermekbende bu sıra hiç dikkat etmiyorum napcaksam hamurlari yedim durdum valla

Çok iyi yavaş vermek ve sağlıklı kilo vermekbende bu sıra hiç dikkat etmiyorum napcaksam hamurlari yedim durdum valla
Hımm hamu işi tehlikeli dikkatli olmakta fayda var. Gece sahurda az yağlı yarımdan az gözleme yedim bende.. Haşlanmış yumurta ve domates peynir yedim. Ekmek yemedim. Dün iftarı mantar çorbası ve iki kaşık pilav ile yaptım.pide yemiycem dedim ama yemeğin sonuna doğru öyle koktu ki avuç içi kadar pide yedim..

Bakalım bugün iftarda dikkat edebilicekmiyim. Dün gündüz çok susadım. Bir ara ayakta duramadım tansiyonum düştü.
Keşke diyetisyense giden birileri iftar menülerini paylaşsa bizde ona uymaya çalışırız ne güzel

Uzman diye bi uygulama indirdim orda ramazan diyeti var 3 tane farklı onun dışında bi sürü diyet var indirebilirsin çok güzel bi uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…