Kavun karpuzda otura otura büyür

Teşekkür ederim biraz enerjim düştü sanırım. Ama tekrar düzene girebilirim diye düşünüyorum.. Dopinginiz için teşekkürler .. Çook uzaklarda hiç tanışmayan insanların birbirine destek olmaları ne büyük bir iyilik hareketi.. Tanımı yok bunun belki günümüzde.. Ama hayatımızdaki yeri büyük ..

rica ederim ne demek. günlük gerçekten çok hoş. ayrıca zaman zaman herkesin enerjisi düşüyor, nefsimize hakim olamadığımız zamanlar oluyor ya da zor dönemlerden geçip diyetmiş beslenmeymiş önemsemiyoruz. önemli olan yılmadan tekrar tekrar başlamak. bu günlüğü takip edeceğim, başarılar tekrardan size, umarım sağlıkla hayalinize kavuşursunuz

Gece bir titredim bir titredim. Boğazım ağrıyor şu anda . Burnum tıkalı bir taraftan. Sanırım fena hastalanıyorum.. Sabah ayak üstü ekmek arası atıştırdım. Şimdi kalkıp yemek hazırlıycak güç toplamaya çalışıyorum..

Çok geçmiş olsun canım merak ettim aslında seni en kısa zamanda toparlanırsın inşallah bende diyetten uzak kaldım gibi oldu kimsecikler olmayınca ama seni gördüm geldim tam gaz devam ayrıca benim bugün kilo bildirim günüm maalesef 100 gr artıdayım

Titreme Ateş birkaç gündür kötüyüm ben canım. Üzülme sende bu haftada böyle olsun.sıkı tutarız artık.Sağlıklı beslenemedim ben de maalesef .
Şuraya yazıcam kilomu yine başa döndüm. Ama ne yaparsın
Kilom 102.3

Sabah güzel bir kahvaltı yaptık oğlumla :) herşey ayarında öğlen dışarıdaydım tavuk döner ve yanında biraz patates vardı akşam iki kaşık Bulgur pilavı ve 1 ekler pasta. Sanırım pasta bozdu işi ama 1 saat kadar yürüdüm :)

Ne zaman ki buraya yazmıyorum işte o Zaman ipin ucu kaçmış demek oluyor.. Neyse zararın neresinden dönsem kardır. Sabah tartılıp yine yeniden diyeceğim.. Allah büyüktür ..

30 mayıs pazartesi : 105.5
Haftalar sonra bu sabah tartıldım ve
105.5 kg olmuşum
Evet ilk defa bu kadar fazla bir kiloya ulaşmış durumdayım.. Allah sonunu hayrede
Gün içinde hafif öğünlerle günü tamamladım.1 saat kadar da hafif yürüyüş yaptım..
Her yeni gün yeni umutlar demek ... Nefes alıyorsak hep bir umut vardır...

Sabah güzel bir kahvaltı yaptım.

maden suyu sanarak almıştım aceleyle .Şişeyi yarılayınca farkettim kalorisini .. Neyse yarım içtim devam etmem artık..
Azıcık da Leslie yapsam iyi olucak ..

Bu gün de akşam oldu..
Az önce Leslie 3 mil yaptık oğlumla .. Yapabildiğim kadarıyla desem yeridir. Hem çok hamlamışım hemde bu kiloyla tehlikeli olmasın diye hafifleterek yaptım.
Yediklerimi fotoğraflıyordum motivasyon olur diye.. Ama nedense kapasitesi fazla geliyor sanırım bir türlü sayfaya yüklenmiyor..
Akşam 1 tabak tavuklu pilav yedim..
Öğlen biraz geçiştirme oldu meyveler peynirler filan.. Sebze ve yeşillik yemeliyim.. Birkaç ayda ayarım Nasıl şaştıysa uzaklaşmışım sebze yemekten. Yarın ona uygun alışveriş yapcam
Gidip bir yeşil çayiçeyim..

Ya en baştan bütün yazılarıni okudum sen supersiiiin
Maşallah diyorum eminim böyle gidersen istediğin kiloya ulasicaksin ben burcu bu arada müsade edersen bende katilmak istiyorum sana ogunlerimi bende yazarim birbirimize yardimimiz dokunsun

Süper olur.. Pek istikrarlı olduğum söylenemez ama zayıflama yolunda yoldaş olur bu sayede daha başarılı oluruz

Vermem gereken çok kilo yok 5 gün önce 59.5 ile diyete başladım ve cuma günü tartı günüm bakalım kaç çıkcam sabirsizlikla bekliyorum
Hedef 50 kilo sorunum şu üst kısmim zayıf ama alt kismim kalcalarim ve bacaklarım bana ait değil gibi duruyo o kadar cıvık ve kalın ki

Yıllar evvel ünv. Okurken 61 kilo gelmiştim o Zaman için çoktu sonra 1 ay her sabah ve her akşam 1 er saat yürümüş gündüz de yer bacak hareketleri yapmıştım . 53 kilo ile tatile gitmiştim:) sende yapabilirsin . Yeterki kontrolü bırakma.. Birde sıkılaştırıcı kremler kullanmıştım işe yaramıştı o zaman.. Yürüyüş sana iyi gelir bence

Ayy dışarı çıkamıyorum ki haziranda lys sınavına giricem sınav biter bitmez yürüyüşe baslicam otura otura sistim bu sene

Ayy dışarı çıkamıyorum ki haziranda lys sınavına giricem sınav biter bitmez yürüyüşe baslicam otura otura sistim bu sene
Tahmin ederim .. Evde vakit bulursan Leslie yapabilirsin iyi gelir . Ben 3 mile olanı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…