- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
- Konu Sahibi Hazarprensesi
canimmm bni anlattin sanki:)Merhaba :) benim bi sikintim var kizlar.. bi el atarsaniz sevinirim :) 4 yillik iliskim var.. sevgilimden ayrildik.. ayrilma sebebimiz cok basit bi sey.. benim sorunum tamda bu.. aramizda kucucuk bi sorun ciktigi zaman hemen benden ayriliyor.. ne kadar dil doksemde fayda etmiyor.. kendi ayriliyor sonra da kendi ariyor barismak icin.. bende cok uzatmiyorum barisiyorum maalesef ki.. ben bu durumdan acayip sikildim.. bi cozum ariyorum.. ama nasil bi cozum? baskasina akil verirken sorun yok ama kendime gelince beyin iptal.. bu sefer aradigi zaman acmiyim diyorum ama ze zamana kadar acmiycam? gercekten dersi hak etti.. ha konusun cozun sorununuzu dediginizi duyar gibiyim.. fakat baristigimiz zaman sevgi pitircigi oluyoruz ya, tamam diyor sonra tartistigimizda ayni tas ayni hamam.. beni kaybetme korkusu yok galiba.. iste bu yuzden cok rahat.. peki nasil kaybetme korkusu yasaticam ki ona? beni sevmedigini dusunmuyorum cunki his ediyorum sevgisini.. 4 yil olmus hala heyecanlanir yanimda .. dusun dusun isin icinden cikamadim.. akliniza ihtiyacim var canlar :)
bnde aynı erkek arkadaşın gibiyim:)
bi iliskim var iki yillik..cok cabuk sinirlenir,ayrilirim sonra dayanamaz yazarım. .hatta ustune bide bn ayrılıyorum sen nie peşimden gelmiyosun diye trip atmisligim bile olur. .ama bu onu sevmediğim anlamina gelmez..aksine cok seviyorum bi cok kezde konustuk soz verdim ama sinir anında yine ayni şeyleri yapıyorum. .
eminim erkek arkadaşında pisman oluyodur ama elinde degil..
aynn canim ya bide bn kiziyom küsüyosam gel pesimden die. .gülüp geciyo bna:) artik alisti garibim:) aa siz evlenmissiniz ne guzel Allah mutlu etsin. .darisi basimiza:)Bende çok yapardım görüşürken ama biz farklı şehirlerdeydik birazda ondan kaynqklanıyordu:))) kızan küsen bendim ayrılan bendim sonra trip atan yine bendim Allahtan ciddiye almadı da evlendik :))
canimmm konuşuyoruz tartisiyoruz o an ne dese tersime gidiyo..bi an bitsin diyorum,sinirle bna aldığı hediyeleri gondermisligim bile var..en fazla 1 hafta sürüyor, tipis tipis dönüyorumbiliyorum pisman oldugunu whatsapp profilinde bana kusme falan yaziyor.. ama canim benim ve senin sevgilinin ne sucu var simdi? :) yazik diilmiyiz biz.. ben biraz garipim yani. trip atmayi sevmem.. kusmeyi sevmem.. sorun varsa cozelim halledelim derim.. karsimdaki de tam tersi cok sinir bozucu :) yapmayin boyle bir gun kaybediceksiniz bizi![]()

ama hic pesimden gelmiyo. .bni kaybetmekten korkmuyosun diyorum hatta ona.o da birakip giden sensin dio..demk gerçekten boyle hissediliyomus karsi taraftan. .yazini okuyunca anladim