Günaydın.. Daha önce çapkın sevgili başlığı ile derdimi anlatmıştım. Erkek arkadaşımın evlilik teklifini geri çevirdim bence çok erken diye. Ayrılmadık ama bana soğuk davranıyor. Onu kaybetmek istemiyorum ama evlilik gibi ciddi bir konuya balıklama atlamakta doğru gelmiyor. Lütfen söyleyin ne yapabilirim sizce ne yapmalıyım
Kendiniz ne güzel tespit yapmissiniz ya işte çapkın diye,daha size sahip olmadan başkasına bakan adamın ipini salın gitsin başka yerde otlasin sizinde başınızı yakmasın..
Zamana ihtiyacın olduğunu lisan-ı münasiple anlat, yanında olacaktır.. Olmuyorsa genel olarak düşünmek lazım ne derece eş olur diye. Fazla da suyunu çıkartıp gururunu kırmamak lazım tabi. Evlenmeyi göze alamayacaksan onunla hayatında da kalmamalı. Kaybetme korkusuyla da laf olsun diye evlenilmez. Karar senin..
onu çok sevdiğini evlenmek istediğini ama bunu zamana bırakmanız gerektiğini anlat...ee soğuk davranması normal sonuçta evlilik teklifi geri çevrilmiş..sen biraz alttan alıp kendi sevgini göster..