kaybetme ve ölüm korkusu

Sahika Kocarslanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
218
287
103
Merhaba kızlar,
Uzunca bir süredir aklımda en güzel zamanda bile çat diye gelen kaygılarım var. Sevdiğim adamla evlendim. Her şey yolunda.Ancak sürekli ya onunla uzun bir ömür geçiremezsem ya bulmuşken kaybedersem ya da uçak düşerse de yaşayamazsak gibi kaygılarım var. Söyleyince yazınca komik geliyor sanırım:) Ancak bu durum hayatımı etkiliyor. Fikirlerinizi sormak istedim. Siz nasıl baş ediyorsunuz kaygılarınızla?

Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”….Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur……

“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya “Öldüm” der,yine de “yaşarsın.

Hz.Mevlana..

Hoş geldin anksiyete güle güle huzur
Bence bundan ne olur ki demeden psikolog yardımı alıp ilerlememesini sağlamalısınız. Sonra nasıl zıvanadan çıkacağınızı bilemezsiniz. Ben burdan teşhis koyamam ama büyük ihtimal böyle. Uzman yardımı Şart. Ilaç kullanmadan terapi alıp kontrol edebilirsiniz kendinizi

Benim de buna benzer olmustu.Ama sevdigimi degil de ölüm korkusu gibi bir sey .Kotu senaryolar yazardm surekli uykularim kaciyordu.Baktim olacagi yok dusunmemeye basladm. Simdi iyiym .kendi kendimi tedavi mi etmis oldum .

Ben böyle kaygılara düşmüyorum.
Ölüm herkes için.
Vakti gelince sonsuzluğa gideceğiz.

Hayat bu düşüncelerle geçmez. Hem size hem çevrenize yazık.

Siz en iyisi mi bir psikologla görüşün. Eminim bu kaygı problemi için çözüm vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…