kaybetmeyi bekleme

fulya1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
61
0
36
İstanbul
İnsanlar sahip olduklarının kıymetini neden bilmez neden kıymetini bilmek için kaybetmeyi bekler ısrarla !! Kimseyi eleştirmiyorum Aynı şeyi bende yapıyorum sonrasında hep pişmanlık hep acı Çok istediğim birşeyi bile elde ettikten sonra umursamıyorum ilgilenmiyorum En son nişanlımı kaybettim bu şekilde davranarak Arkadaşlar ne olur siz yapmayın Kaybetmeyi beklemeyin!!!!

fulya1982 actigin en anlammli konu söylemeden gecemiycem

ayrica kiymeti bilinmeyen hep ben oldum simdiye kadar benimde kiymetimi bilicek biri cikar insallah

evet malesef bazen jeton geç düşebiliyo biz insanlarda
ama hatanızın farkında olmanız da bi gelişmedir
bu fikrinizden kaybettiğiniz kişinin haberi olması
belki tekrar kazanmanıza yarar

Bu konuda kendimi taktir etmişimdir hep.. her zaman hayatımdaki değerlerin kıymetini Bildim.. hiç kimseyi kayBetmedim.. mücadele ettim savaştım yeri geldi gururumu 2. plana attım.. ama dama dediğimde de dönüp arkama Bakmadım.. hayatımdan çıkardıklarımı "kayBettiklerim" olarak görmüyorum.. ama hepsinden duymuşumdur şu klasik sözü "pişmanım, senin değerini kayBedince anladım.." ama ne fayda ? Bende Bi kere Bittiniz işte..

Bende hayatımda cok deger verdigim bir insanı kaybettim. Ve o an benim icin aslında ne kadar degerli oldugunu anladım.Bazen iyi oldu onu cok sevdigimi anladım diyorum ama yokken ne yarar bu!!

Bende çok değer verdim, çok sabrettim, kaybetmemek için elmden geleni her zaman yaptım. Ben kimseyi kaybetmedim, onlar beni kaybetti. Çok duydum seni kaybetmek hayatımın hatası idi, seni tekrar kazanmak için ne yapmam lazım, sensiz hayat anlamsız sözlerini. Ben kimseyi kaybetmedim, sadece beni kaybeden insanlarla kendimden bir parça kaybettim. O kadar çok kaybettim ki, şu an ruhum yok gibi hissediyoum. Kalbim sadece bedenimin yaşamasını sağlıyor, başka hiçbir işlevi yok. Beni son kaybeden kişi bir enkaza dönmeme sebep olmuş ve ben bunu daha yeni fark ediyorum. Artık yaşamak istiyorum, hayata tutunmak istiyorum, kimse ama hiçkimse hayatıma girmesin, kimse için mücadele etmeyeyim istiyorum.....

Ben yapmıyorum. Şükretmeyi bilir. Ama bazı şeyler için biliyorum ki ne kadar şükretsem de azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…