Kaybetmeyi beklemeyin

fulya1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
61
0
36
İstanbul
İnsanlar sahip olduklarının kıymetini neden bilmez neden kıymetini bilmek için kaybetmeyi bekler ısrarla !! Kimseyi eleştirmiyorum Aynı şeyi bende yapıyorum sonrasında hep pişmanlık hep acı Çok istediğim birşeyi bile elde ettikten sonra umursamıyorum ilgilenmiyorum En son nişanlımı kaybettim bu şekilde davranarak Arkadaşlar ne olur siz yapmayın Kaybetmeyi beklemeyin!!!!

haklısın canım bende okaybetme korkusunu çok ii yaşadım akıllandım kaybettim kıyısından döndüm hayta yeniden ders oldu bana şimdi daha ılımlıyım herşeye allah bozmasın ii bir ders oldu bana

kaybetme korkusu cidden çok korkunç bişey aslında, ilk sevdiğimi kaybetmiştim şimdi birini seviyorum henüz kazanamadım belki ama şimdikten ya onu kaybedersem diye korkmaya başladım ((

bende hep benden soğudumu beni artık sevmiyo mu acaba başkası mı var sorularıyla hem kendimi hemde onu bunaltıyorum... bugünün değerini bilmek lazım onunla geçirdiğim her saniyenin her dakikanın.. biliyorum onu kaybedersem bugünkü hissettiğim karışıklığa birde üzüntü eklenicek... ayy pişman oldum şimdi sevgilimin bugün başının etini yedim diyee :gitme: arıyım bariii kaybetmeden öncce bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…