Kaybettiğim duygular.

Dasbidan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
103
41
13
Merhaba kızlar.
2 yıldır evliyim. Eşimle çok severek evlendim. Evliliğin ilk zamanları her konuda cok kavga ettik cok yıprandık. Suan bi sorun olmasa bile kendimi hep mutsuz hissediyorum. Hiç bişey yapasım gelmiyor. hiç bişeyden zevk almıyorum. Bakımlı olamıyorum. Makyaj yapmaya kalkıyorum beceremiyorum sanki hersey elimden alınmış gibi. Eşimi seviyorum sadece cok kıskanc. Evliliğin ilk zamanları kök söktürdü resmen kendi basıma markete cıkarmadı makyaj yaptırmadı resmen sürekli gözetim altındaydım. Bende bi süreden sonra kavga cıkmasın diye herseyi bosverdim çünkü yoruldum. Hiç bi sosyal hesap kullanmıyorum. Şimdi ise eşim face aç, makyaj yap istersen, cık biraz gez kendini eve kapatma diyor ama benim içimden gelmiyor. Bütün gün yatıyorum bi evi temizleyip yemek yapıyorum birlikte dısarı cıkalım diyor çoğu zaman istemiyorum. Bu durumdan şikayetçi değilim aslında ama asalak gibi oldum amacsız yasıyorum. Bazen makyaj yapmak sacımı şekillendirmek istiyorum bu defa da yaptığımı begenmiyorum modum düşüyor. Ne olacak böyle bilmem yasım daha 22 ama hayat enerjim yok

Her şeyi anlatmışsın ama karnım burnumda demeyi unuttun galiba:)

Teselli vermek isterdim ama maalesef çocuk doğduktan sonra bi süreliğine her şey daha zor olacak. Şimdiden kendini alıştırsan iyi olur.
:) evet 30 haftalık hamileyim. Bu durumu üzerimden atmak istiyorum ama olmuyor
Hamileliktendir o canım
Hamile olmadan önce de böyleydim :( bi senedır böyleyim. Hayır anlamıyorum eşimle aramız cok iyi oldu çok şükür kavga falan etmiyoruz ufak tefek tartısma oluyor sadece o da normal. Ama simdi ben istemiyorum ne dısarı cıkmak ne süslenmek ne bi sosyal aktivete. :(

Eşiniz uyanıkmış, önce baskı yaparak bıktırmış, resmen ruhunuzu yaşlandırmış.
Şimdi de tam tersi makyaj yap, gezmeye çık, bu kez sizin canınız istemiyor.
Kıskançlara iyi taktik.
İşin esprisi bir yana boşluktan olabilir tüm gün evdeyseniz, çocuğunuz doğunca onunla ilgilenirken bir amacınız olur, kendinize gelirsiniz umarım.

Merhaba kızlar.
2 yıldır evliyim. Eşimle çok severek evlendim. Evliliğin ilk zamanları her konuda cok kavga ettik cok yıprandık. Suan bi sorun olmasa bile kendimi hep mutsuz hissediyorum. Hiç bişey yapasım gelmiyor. hiç bişeyden zevk almıyorum. Bakımlı olamıyorum. Makyaj yapmaya kalkıyorum beceremiyorum sanki hersey elimden alınmış gibi. Eşimi seviyorum sadece cok kıskanc. Evliliğin ilk zamanları kök söktürdü resmen kendi basıma markete cıkarmadı makyaj yaptırmadı resmen sürekli gözetim altındaydım. Bende bi süreden sonra kavga cıkmasın diye herseyi bosverdim çünkü yoruldum. Hiç bi sosyal hesap kullanmıyorum. Şimdi ise eşim face aç, makyaj yap istersen, cık biraz gez kendini eve kapatma diyor ama benim içimden gelmiyor. Bütün gün yatıyorum bi evi temizleyip yemek yapıyorum birlikte dısarı cıkalım diyor çoğu zaman istemiyorum. Bu durumdan şikayetçi değilim aslında ama asalak gibi oldum amacsız yasıyorum. Bazen makyaj yapmak sacımı şekillendirmek istiyorum bu defa da yaptığımı begenmiyorum modum düşüyor. Ne olacak böyle bilmem yasım daha 22 ama hayat enerjim yok
Hamilelik ve hormonlardan ötürü de olabilir, çocuktan sonra da bir süre onla uğraşırsın, o da biraz toparlanıp büyüsün öyle kendine vakit ayırabilirsin ancak, zaman bırak en iyisi

Merhaba kızlar.
Aynı ben :110: sana tavsiyem imkanın varsa oku otur ders çalış bulunduğun bir şehirde bir bölüme yazıl çok iyi gelecek en kötü ihtimal açıktan oku kitaplarla meşgul ol ❤️Çok iyi gelecek Sana canım bende 23 yaşındayım üni mezunuyum 2 yaşında bir kızım var eşim seninkinden beter ayrıca benimde yaşama Sevincim bile yoktu bu yıl tekrardan okula gideceğim yoksa eve tıkılıp kalıyor insan takma kafanı birşeye kendini her zaman motive et herşey yoluna girecek bi bebişini kucağına al :KK200:

Ben dogumdan üc dört ay sonra daha bakimli , süslü oldum. Belki sende de öyle olur. Vücudumda ki catlaklari gördükce daha süslendim. Bide böyle genc tarzi daha cok giyinmeye basladim :21:yaslanmayi kabul etmeyecegim galiba.

Aynı ben :110: sana tavsiyem imkanın varsa oku otur ders çalış bulunduğun bir şehirde bir bölüme yazıl çok iyi gelecek en kötü ihtimal açıktan oku kitaplarla meşgul ol ❤️Çok iyi gelecek Sana canım bende 23 yaşındayım üni mezunuyum 2 yaşında bir kızım var eşim seninkinden beter ayrıca benimde yaşama Sevincim bile yoktu bu yıl tekrardan okula gideceğim yoksa eve tıkılıp kalıyor insan takma kafanı birşeye kendini her zaman motive et herşey yoluna girecek bi bebişini kucağına al :KK200:
Keske okuyabilsem bende bunu çok istiyorum ama yurt dışına yerlestik dil bilmediğim için burda hepten eve kapandım kimse ile yüz yüze konusma şansım bile yok. Bende okumak istiyorum
Senin adına cok sevindim imkanın var ise oku bencede :) cok tesekkür ederim insallah öyle olur bebeğim gelince enerjim bol olur

Ben dogumdan üc dört ay sonra daha bakimli , süslü oldum. Belki sende de öyle olur. Vücudumda ki catlaklari gördükce daha süslendim. Bide böyle genc tarzi daha cok giyinmeye basladim :21:yaslanmayi kabul etmeyecegim galiba.
İnşallah bu bile moral oldu :)

Ayni haftalardayiz.. ayy kendime bile agir geliyorum): dusunceler kafamda nasil olacak hersey bi ton isim var bebisten once.. karnim burnumda simdiden ve ayaga kalktigim zaman gobegim tas gibi oluyo...nasil yapicam ne zaman yapicam hic bir fikrim yok ):

Keske okuyabilsem bende bunu çok istiyorum ama yurt dışına yerlestik dil bilmediğim için burda hepten eve kapandım kimse ile yüz yüze konusma şansım bile yok. Bende okumak istiyorum

Senin adına cok sevindim imkanın var ise oku bencede :) cok tesekkür ederim insallah öyle olur bebeğim gelince enerjim bol olur
Dil kursuna git o zaman.
Eğer hep orda yaşayacaksanız bir an önce başla öğrenmeye.
Al sana büyük bir amaç

Rabbim yardımcın olsun ama merak etme az daha sabret gelip geçici bir durum şükür et sağlıklısın sağlıklı bir yuvan var inşallah bulunduğun yere adapte olursan daha iyi hissedersin kendini ❤️

İnşallah bu bile moral oldu :)
Ben de iki bucuk yil oldu yurt disina geldim canim ayni durumda sayiliriz. Benim esim de cok kiskancti ama ayri oldugumuz icin öyleydi sanirim. Sonra evlenince gecti bi nebze :KK45:simdi arasira söylenir ama huyuna suyuna gidince susuyor. Sende takma kafana hamilelikte insan kendini cirkin hissediyor normaldir

Back
X