Kaybolan hisler ..Eşimden soğudum:(

Kesinlikle..

Yorum yapmıyorsun ama umarım yanlış da anlamıyorsun herkesin bakış açısı farklıdır arkadaşım..Ama özdenizer arkadaşımızın dediği gibi kolay kurulmuyor..Bence de uzaklaş ama 1 hafta 10 gün belki 15 gün..Daha fazlası da zararlı olabilir..

Ya da daha iyisi imkan zaman var ise tatile gidin deniz kenarına eminim iyi gelecektir baş başa kalıp tatil yapmak..

15 yaş çok değil mi ya? Apar topar mı evlendiniz anlamadım ki.
Hepsini okumadım gerçi belki yazmışsınızdır ama siz daha yolun yarısındasınız.
O 47-50 gibi bir şey. Yaş benim için hiç sorun olmaz aslında böyle birden yaş ile cevaba girdim ama 15 yaş ya. Siz çok gençsiniz.:26:

bunu konuşmak için bence birazcık geç kalınmış

ama sanki konu sahibi arkadaşımız bu yaş farkını sanki yeni fark etmiş gibi geliyor bana..Bence yaş farkı değil durumu nasıl çözülebileceği konuşulmalı =)))

yorum yapamıyorum kafam çok karıştı . . 17 yaşımdayım , nişanlıyım nişanlım 26 yaşında şimdi çook seviyoruz birbirimizi aklıma hiç bir gün ondan soğuyabileceğim gelmemişti ekimin 7sinde düğünüm var kafam çok karıştı imdaaaat

şiiii sana ne oluyor bakim =))) sen aklını bulandırma düğün arefesinde =))) BENİM ablam ile eniştem arasında da 10 yaş var..

Konu sahibi arkadaşımız benceee dış etmenlerden dolayı aklı karışmış şuan senin aklının karışması gibi bence hemen etkilenip kendi hayatımıza uygulamak da üzerimize yoktur zaten =)))

benımde eşimle aramda 11 yaş var,ilerde bizde böyle olurmuyuz diye düşünmeye başladım:26: çocugumda var hatta ikinci bebişi düşünüyorum,yaşım çok genç ama ilerde senin gibi olmaktan korktum açıkcası

biraz anlatsana neden böyle oldunuz? eşin belkı eskisi gibi değildir?

Aa yaşıtım. Şaka mı bu ya?:26:

eşinin dış görüntüsü mü değişti acaba? tensel isteksizlik onu beğenmemeye başladığın için olabilir. kilo filan aldıysa onu formunu koruması için yönlendirebilirsin

aaaaaaaaaaaaa

Arkadaşlar ne oluyor sizlere böyleeeeeeeee

KOnu sahibi arkadaşın duyguları değişiyor sizeee ne oluyor..!!!Hemen kendi hayatınıza uyarlamayın soğumayacaksanız da soğuyacaksınız..

seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım .. eşim çok iyi bi insan ... insanlığını arkadaşlığını seviyorum ama o kadar....
çok soğudum ve bunu kendime bile itiraf edemiyorum. hep onun ailesi ile sorunum warmış gibi kendimi kandırıyorum ... oysaki sorunum ailesi ile falan değil direk kendisiyle ....

3 yıl olacak ewlendiğim eşim 2 yaş büyük benden çok tatlı anlayışlı iyi bi insan iyi bir eş ..... ama ben ........ istemiyorum sanki......

ne oluyor kızlar yaa , toparlanın bırakın kocalardan soğumayı falan , bir süre sonra hayat rutine girince normalleşiyor herşey onun için size öyle geliyor olabilir. Azıcık rutinin dışına çıkın , kocalarınızla dışarı çıkarken en şık kıyafetleri seçin , bunu giymeni istiyorum deyin ,şöyle traş falan olsunlar , sizde giyinin süslenin , çocukları birilerine devredip şöyle bir fasıla gidin , gein tozun ne biliyim yapın bişeyler . öyle evde oturup kocamdan soğudum demek olmaz. hayatına renk katmaya çalışın düzelir herşey...

o da olmazsa birkaç gün uzaklaşın bakalım akşam eşiniz olmadan yatağa girebiliyormusunuz? o na göre karar verin....

Yazan parmaklarınıza sağlık valla..

anladığım kadarıyla doğumdan sonra böyle hissetmeye başladınız, annelik psikolojisi bazen eşten uzaklaştırabiliyor. Daha öncesinden bir sorununuz yoksa ben buna bağlıyorum. Zamanla hisleriniz düzelecektir. Eşinizi yine eskisi gibi görmeye çalışın, soğudum soğudum diyip doldurmayın kendinizi.

Etrafınızda sizi etkileyen birileri var mı?

Eşinizin sizden yaşlı göründüğünü,yaşının sizden büyük olduğuna dair

sürekli eleştiriler duyuyor musunuz yakın çevrenizden ?

İkimizide tanıyanlardan böyle bir şey işitmedim duymadım ama sadece bei tanıyan kişilerden duydum ve evet eşimi eski arkadaşlarımla lise üniversite gibi tanıştırırken acayip geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…