- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi kaderzedemiyim
-
benimlede eşim arasında 14 yaş fark var. ama yaşları yakın evlenen bir arkadasım bugün şiddet görmüş üstünede kocası onu evden kovmuş, benim eşimse ben yorulmayım diye süpürgeyi elimden alır kendi yapar. demem o ki eşin düzgün bir adam anladığım kadarıyla ruh olarakta yakınsınız, fiziki görünüş yaş sebebiyle vs macera arama canım. çocuğunda var başkasıyla daha mı mutlu olucaksın. belki tensel olarak arzularsın ama ya karakter? o uyum sağlıcak mı?
bana kalırsa bi süre uzaklaşmalısın. annende kalmak istediğini söyle yada tatile gitmek istediğini çocugunla bir yolunu bul. uzaklaşınca eşini özlersen eğer bu evliliğe devam etmelisin ozamanda evlilik terapistlerinden yardım alabilirsin. direk kestirip atma bence. yuva kolay kurulmuyor
15 yaş çok değil mi ya? Apar topar mı evlendiniz anlamadım ki.
Hepsini okumadım gerçi belki yazmışsınızdır ama siz daha yolun yarısındasınız.
O 47-50 gibi bir şey. Yaş benim için hiç sorun olmaz aslında böyle birden yaş ile cevaba girdim ama 15 yaş ya. Siz çok gençsiniz.:26:
yorum yapamıyorumkafam çok karıştı . . 17 yaşımdayım , nişanlıyım nişanlım 26 yaşında şimdi çook seviyoruz birbirimizi aklıma hiç bir gün ondan soğuyabileceğim gelmemişti ekimin 7sinde düğünüm var kafam çok karıştı imdaaaat
insan kötü oluyor yaa en iyisi hem arkadaşa hem bna güzel bi çözüm bulmak . .
yorum yapamıyorumkafam çok karıştı . . 17 yaşımdayım , nişanlıyım nişanlım 26 yaşında şimdi çook seviyoruz birbirimizi aklıma hiç bir gün ondan soğuyabileceğim gelmemişti ekimin 7sinde düğünüm var kafam çok karıştı imdaaaat
benımde eşimle aramda 11 yaş var,ilerde bizde böyle olurmuyuz diye düşünmeye başladım:26: çocugumda var hatta ikinci bebişi düşünüyorum,yaşım çok genç ama ilerde senin gibi olmaktan korktum açıkcası
biraz anlatsana neden böyle oldunuz? eşin belkı eskisi gibi değildir?
bende eşimden bazen soguyorum ama gecici allah yardımcın olsun
Sağolun kızlar okuyorum hepsini aslında evet yaş farkımız var ama ruh olarak aramızda çok fark yok yani eşimde deli dolu bir insan ama artık onu fiziksel olarak arzulamıyorum aynı evde ev arkadaşı gibi yaşamay devam mı etmeli bilemiyorum
ne oluyor kızlar yaa , toparlanın bırakın kocalardan soğumayı falan , bir süre sonra hayat rutine girince normalleşiyor herşey onun için size öyle geliyor olabilir. Azıcık rutinin dışına çıkın , kocalarınızla dışarı çıkarken en şık kıyafetleri seçin , bunu giymeni istiyorum deyin ,şöyle traş falan olsunlar , sizde giyinin süslenin , çocukları birilerine devredip şöyle bir fasıla gidin , gein tozun ne biliyim yapın bişeyler . öyle evde oturup kocamdan soğudum demek olmaz. hayatına renk katmaya çalışın düzelir herşey...
o da olmazsa birkaç gün uzaklaşın bakalım akşam eşiniz olmadan yatağa girebiliyormusunuz? o na göre karar verin....
Etrafınızda sizi etkileyen birileri var mı?
Eşinizin sizden yaşlı göründüğünü,yaşının sizden büyük olduğuna dair
sürekli eleştiriler duyuyor musunuz yakın çevrenizden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?