Kaybolan hisler ..Eşimden soğudum:(

Canım doğru söylüyorsun ama buna benzer şeyler yapmaya açlıştım özellikle ona kendine biraz daha dikkat etmesini kilo vermesini sık sık duş almasını vs öğütledim tamam diyor biraz gayret ediyor ama sonrada ya bu benim yapım ben değişemem deyip oturuyor

anladım canım o zaman taktik uygulayacaksın , senin gerçekten çok güzel bir kadın olduğuna inanmasını sağla , ne biliyim giyin süslen dışarı çıkarken falan , eşini biraz kıskandırmaya çalış , çalışıyorsan işte bugün işyerindeki arkadaşlarım çok güzel olduğumu söylediler , biraz makyaj yapmıştım ilgilerini çekmişim falan de o da belki biraz toparlar kendini. Anladığım kadar ile eşinde kendini salmış durumda biraz.

Kızlar bende çalışıyorum ve işimden öyle uzun bi izin alarak bi yerlere gidemem ama siz yazınca farkettimki biz eşimle evlendiğimiz günden beri 1 gün bile ayrı kalmadık hep beraberdik

Canım herlkes bir değil burda önemli olan senin kişilik yapın mesela benim ailem aramızdaki yaş farkının sorun olacağını benim sıkılacağımı söylemişlerdi bana zamanında ama ben tabi onları dinlemedim

Benim annemle babam arasındada 11 yaş var ama annem çok uyumlu mizaçlı biri olduğu ve babamda yaşını göstermediği için sorun olmamış.Biz neden böyle olduk aslında eşim eskisi gibi sadece kendini biraz saldı eskiye nazaran ama sanırım ben değiştim 25 yaşındaki hayata bakışımla şuanki bakışım farklı sanırım ana neden bu Eşimde arada dile getiriyor bunu senin beklentilerin değişti diyor.

eşinin dış görüntüsü mü değişti acaba? tensel isteksizlik onu beğenmemeye başladığın için olabilir. kilo filan aldıysa onu formunu koruması için yönlendirebilirsin
Canım eşimin dış görüntüsü çok değişmedi yalnızda evlenince sigarayı bıraktı bunun için bi 8 kilo kadar aldı ama ben yaşımdan küçük oda yaşımdan büyük gösterince sanırım ben onu artık çekici bulmamaya başladım yani fiziksel olarak aramızda bi 20 yaş rahat gösteriyoruz.

Evet gerçekten büyük bir aşktı benim gözüm kör olmuştu adeta birde o sıralar olan manevi sıkıntılarımda bana çok destek olunca sanırım ona bağlandım babamla ergenliğimde iyi bir ilişkimiz olmadı babamda bulamadığım sevgiyi ve şefkatide bulmuştum eşimde.Evet beim bakış açım değişmiş yaralarım sarılmış olabilir haklısın.

Doğru söylüyorsun işte bende bu nedenle acele etmek istemiyorum bu konuyu 1 yıldır düşünüyorum sanırım dahada düşüneceğim belki ben düzelirim belki eskisi gibi oluruz vs diye ...Başka birisiyle nasıl olurdu diye düşünmüyorum canım şuan o tarz şeyler düşünecek durumda değilim çünkü düştüğüm bu duygular bei çok züüyor hiç böyle olcağını böyle bir evliliğim olacağını bunları hissedeceğimi düşünmemöiştim.Kendime çok üzülüyorum ama uygulamaya geçersem bu seferde çocuğum ve eşim için vicdan yapacağım biliyorum.Zaten sanırım ben bu hayatta hep başkaları mutlu olsun diye yaşadım

İkimizide tanıyanlardan böyle bir şey işitmedim duymadım ama sadece bei tanıyan kişilerden duydum ve evet eşimi eski arkadaşlarımla lise üniversite gibi tanıştırırken acayip geriliyorum

Bu ihtimalleri eşinizle evleniyorken biliyor olmanız gerekirdi..
Soğudum demek ayrı bişey ... ki çok normal her insan, her karı koca aynı durumu yaşayabilir... sizin durumunuz ayrı...
Arkadaşlarımla tanıştırırken geriliyorum da ne demek? işte bunun adı utanç...
Kendinize de bize de inkar etmeyin eşinizden utanıyorsunuz...
Belki başka birine ilgi duymaya başladınız, belki 47 yaşında olması sizi geriyor.. bilemem...
Lakin eşiniz şu düşüncelerinizi haketmiyor...
En iyisi boşanıp kendi hayatlarınıza yönelmeniz...aradaki yaş farkı baba-kız ilişkisi gibi...

Canım zaten alımlı bir bayanım süslenip püslenmeyi çok severim herkes çok güzel olduğumu söyler eşimde bunların farkında ama onun acayip bir özgüveni var yani eşim çok güzel bende ona yakışayım demez dışarı çıkarken bile ben kokoş kokoş o ne bulduysa giyer bu yönden gayet rahat biri.Beni ölçüsünde kıskanıyor ama kıskanması ona malesef değişim yapmasına yetmiyor.

Canım geriliyorum çünkü ardından eşin kaç yaşında vs soruları ve tuhaf bakmalar geliyor aslında zaten bu konuda kendimin suçlu olduğunu biliyorum o zman vakti zmanında evlenmeyecektim ama işte insan sevince bunları düşünemiyor eşim haketmiyor bu düşüncelerimi buda doğru ben zaten hata eşimde demiyorum ki hatanın %90 ını bende o sadece kendine bakmamakla beni itiyor onun haricinde duyguları ve istekleri değişen benim malesef

Yıllarınız böyle geçmemeli...
İnsan bir başkası mutlu olsun diye değil... kendi mutluluğu için çaba sarf etmeli...
Bir daha yaşamıcaz...tek bir hakkımız var... onu da kendinize eziyet ederek bitirmeyin...
Kalkın silkelenin ve kendiniz için birşeyler yapın...
32 yaş bir kadının, kendini tam bir kadın gibi hissettiği ve en mutlu olduğu zamanlardır...

Ne hissettiğii çok iyi anlayabiliyorum canım iç huzuru dene şey kalmamıştır sendede benim eşimde çok iyi biri beni el üstünde tutar ama bunlar yetmiyor bazen demekki ama yinede ben ona kıyamıyorum işte sevsense sevmesende istemesende bunu böyle sürdürmelisin diyorum ama sonu nereye gider onuda bilmiyorum sanırım senin çocuğun yok henüz bence sen dahada iyi düşün çünkü senin bitirmen daha kolay evet tek sorun yaş değil işte yaşlar yakın olasada yaşanabilcek birşey benim konum ama dertlerimiz aynı sende yazabilriisn canım dertleşiriz.

Ne hissettiğii çok iyi anlayabiliyorum canım iç huzuru dene şey kalmamıştır sendede benim eşimde çok iyi biri beni el üstünde tutar ama bunlar yetmiyor bazen demekki ama yinede ben ona kıyamıyorum işte sevsense sevmesende istemesende bunu böyle sürdürmelisin diyorum ama sonu nereye gider onuda bilmiyorum sanırım senin çocuğun yok henüz bence sen dahada iyi düşün çünkü senin bitirmen daha kolay evet tek sorun yaş değil işte yaşlar yakın olasada yaşanabilcek birşey benim konum ama dertlerimiz aynı sende yazabilriisn canım dertleşiriz.

Evet kendi adıma tamda böyle düşünüyorum ama sonra peki o diyorum Bu vicdanım beni öldürecek evlenmek için yaşımın tamda uygun olduğunu düşündüğüm bir yaşta evlendim ama malesef benim 30 umdan önce evlenmemem gerekirmiş bunu anladım Ayrılırsak ne olur bunu kestiremiyorum hayatlarımız ne olur hani eşimin bir hatası olsa evlilik yıkmaya tamam diyeceğim herkes kendi yoluna ama böyle kendimi kötü insan gibi hissediyorum .Kızlar ikilemli yazığımın farkındayım ama zaten hislerim böyle o nedenle kusuruma bakmayın ama yazdıklarınızı okumak ve bazende benim durumumu yaşayanları dinlemek bana iyi geliyor üm yazılanları tek tek okuyorum hepsini alıntılayamsamda ortak sorulara cevap veriyorum.Hepiniz çok sağolun

Canım senin ve eşinin yaşı küçükse genelde sorun olmuyor böyle şeyler ama biz evlendiğimizde zaten eşim 40 yaşında idi şimdi 47 yaşında ben ise 32 sizlerin yaşı kaç?

tatlım bi arkadaşım war ... kendisi 26 yaşında ... çalıştığı yerde ewli ayrılmış bi abimiz wardı.. abi diyorum çünkü o zamanlar oda abi derdi yaşı 45 :))))

şimdi ewliler çok mutlular .. arkadaşım hamile ... e tabi yaştan kaynaklanan sıkıntılar yaşıyorlar... arkadaşım haliyle kıpır kıpır ama eşi öyle değil ağır olduğu gibi karısınında ağır olmasını istiyor ama kısıtlama falan yok tabii, arkadaşıma karışmaz kısıtlamaz el ele gezer tozarlar ama adam cağız hemen ewe gitmek istiyo işte :)))) ... ewlilikleri 3 sene olacak aynı anda ewlendik sayılır.. :)))

yani eşinden boşansan da belki o da daha mutlu olacağı kendisini çok sewen birirni bulacaktır...

bende bazen diyorum ki şimdiden ayrilimde adam yaşlanmadan ewlensin çoluk çocuğa karışsın... çünkü benim hiç çocuk yapasım yok :))))

ona gerekli ilgi we sevgiyi weremediğimi düşünüyorum ... we bende sanırım 30 dan önce ewlenmemeiydim 28 yaşındayım şuan ((

bu arada şunu belirtmek isterim biraz espirili anlatmaya çalışıyorum ama işin aslı herşey çok güzel kocam çok iyi ama bana rahat batıyo meselesi değil ...

lütfen yanlış anlaşılmasın ... tabi bazı yaşanmışlıklar bizi bu noktalara getiriyor...

Allah herkese hayırlı eş mutlu yuwa sağlıklı çocuklar nasib etsin .....

Aslında bazen içimde olup bitenleri anlamak için bir uzmana danışayım diyorum ama sanki gittiğim kişi bi tanıdık çıkacak yada eşime ulaşacak vs gibi düşüncelere dalıyorum dişlerimi sık sık sıkarken buluyorum kendimi bu aralar arada uykusuzluk problemi çekiyorum ve sürekli Allaha beni bu durumdan kurtarması bana bir yol göstermesi için dua ediyorum ne istediğini bilememk çırpınmak çırpınmak ama bir türlü daldığın yerden çıkamamak çok kötü bazen ruh gibi dolandığım oluyor etrafta

bir insanin herhalde evliliginde basina gelebilecek en kotu seylerden biri
yas farki iste zamanla sorun olabiliyor, ama aranizdaki sorun tam olarak yas farki mi onuda anlamak gerekir.
anladigim kadariyla esin kendini saldigi icin birazda gozunden dusmus haliyle birde yasca buyuk biri oldugu icin senden daha yasli gozukuyor haliyle....esinin seni opmesini bile istemiyorsan, o zaman bu nasil bir evlilik olur ki :44:

Allah yardimcin olsun, insaAllah Allah gonlune ferahlik verir.

bence şöyle bir silkelen ... her şeyden önce çocuğunun babası ... bir arkadaşın da dediği gibi soğudum soğudum deyipte kendini dolduruşa getirme

eşimi arkadaşlarımla tanıştırıken utanıyorum diyorsun sana sahip çıkan çıkan bir adamı arkadaşlarınla tanıştırırken utanmak yerine gurur duyman gerekirdi bence ...

bu tarz konuları okuduğumda erkeklerle daha çok empati yapmalıyız diye düşünüyorum bazen... eğer sizin düştüğünüz duygu ve düşünceye bir erkek düşmüş olsaydı ve karısı burada konu açıp "eşim beni eskisi gibi beğenmiyo benden uzaklaştı benden soğudu sanki" gibi konular açsaydı biz hepimizin erkeğe hurraaahhhhhhhhhhhh hücum ederdik madem neden evlenmiş falan diye... burada eşinizin tek suçu kendini salmak olmuş...

İkimizide tanıyanlardan böyle bir şey işitmedim duymadım ama sadece bei tanıyan kişilerden duydum ve evet eşimi eski arkadaşlarımla lise üniversite gibi tanıştırırken acayip geriliyorum

Canım gerilme utanma da o senin eşin,hayat arkadaşın ve bu senin seçimin.

yaş farkı yüzünden yaşadığın sorunları az çok kestirebiliyorum bu zor değil.

İnsan sevdiğinden utanmamalı,ki sevgin zedelenmiş azalmış olmalı ki bu duyguyu yaşıyorsun.

Yerin de olsam,oturur eşimle açık seçik konuşurum...

Bunalıma girdiğimi,duygu karmaşası yaşadığımı,kendisine bakmasını daha özenli olmasını vs. vs.

İçim de ne varsa usturuplu bir şekil de renci de etmeden dile getirir,onun da bazı şeyleri düşünmesini sağlamaya çalışırdım.

Eminim ki konuşmuşsundur net olmasa da dolaylı yollardan anlatmışsındır,

ama bıkma usanma nasıl olsa yine aynı olacak diye düşünme gerekirse defalarca konuş.

Erkekler umursamıyor gibi dursalar da konuştuklarımız akıllarında kalıyor.

İnşallah durumunu biran önce toparlarsın.

Konu başında çocuksuyum demişsiniz, madem huyunuzu biliyordunuz niçin 15 yaş farkı olan adamla evlendiniz?

Benim ablamın da eşi ondan 16 yaş büyük.

Zaten şunu söyleyeyim, siz kadınlığınızın doruklarındayken onun cinsellikten soğuma zamanı gelecek.

Yazık üzüldüm adama, sizi tatmin etmeye çalışmak bir yandan, istenmediğini anladı mı acaba?

Burada bir arkadaşın yazdığı gibi silkelenin bence ve onunla evlenirken geçirdiğiniz zorlukları düşünün. Hakime ben sıkıldım bu adamdan artık sevmiyorum diyerek boşanmak isterseniz hakim güler zaten neler duyuyoruz okuyoruz bu ülkede.

Çok çabuk sevip hemen bıkmayalım, evlilik bu şakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…