- Konu Sahibi kaderzedemiyim
-
ne oluyor kızlar yaa , toparlanın bırakın kocalardan soğumayı falan , bir süre sonra hayat rutine girince normalleşiyor herşey onun için size öyle geliyor olabilir. Azıcık rutinin dışına çıkın , kocalarınızla dışarı çıkarken en şık kıyafetleri seçin , bunu giymeni istiyorum deyin ,şöyle traş falan olsunlar , sizde giyinin süslenin , çocukları birilerine devredip şöyle bir fasıla gidin , gein tozun ne biliyim yapın bişeyler . öyle evde oturup kocamdan soğudum demek olmaz. hayatına renk katmaya çalışın düzelir herşey...
o da olmazsa birkaç gün uzaklaşın bakalım akşam eşiniz olmadan yatağa girebiliyormusunuz? o na göre karar verin....
Canım doğru söylüyorsun ama buna benzer şeyler yapmaya açlıştım özellikle ona kendine biraz daha dikkat etmesini kilo vermesini sık sık duş almasını vs öğütledim tamam diyor biraz gayret ediyor ama sonrada ya bu benim yapım ben değişemem deyip oturuyor
Kızlar bende çalışıyorum ve işimden öyle uzun bi izin alarak bi yerlere gidemem ama siz yazınca farkettimki biz eşimle evlendiğimiz günden beri 1 gün bile ayrı kalmadık hep beraberdikKesinlikle..
Yorum yapmıyorsun ama umarım yanlış da anlamıyorsun herkesin bakış açısı farklıdır arkadaşım..Ama özdenizer arkadaşımızın dediği gibi kolay kurulmuyor..Bence de uzaklaş ama 1 hafta 10 gün belki 15 gün..Daha fazlası da zararlı olabilir..
Ya da daha iyisi imkan zaman var ise tatile gidin deniz kenarına eminim iyi gelecektir baş başa kalıp tatil yapmak..
Canım herlkes bir değil burda önemli olan senin kişilik yapın mesela benim ailem aramızdaki yaş farkının sorun olacağını benim sıkılacağımı söylemişlerdi bana zamanında ama ben tabi onları dinlemedimyorum yapamıyorumkafam çok karıştı . . 17 yaşımdayım , nişanlıyım nişanlım 26 yaşında şimdi çook seviyoruz birbirimizi aklıma hiç bir gün ondan soğuyabileceğim gelmemişti ekimin 7sinde düğünüm var kafam çok karıştı imdaaaat
Benim annemle babam arasındada 11 yaş var ama annem çok uyumlu mizaçlı biri olduğu ve babamda yaşını göstermediği için sorun olmamış.Biz neden böyle olduk aslında eşim eskisi gibi sadece kendini biraz saldı eskiye nazaran ama sanırım ben değiştim 25 yaşındaki hayata bakışımla şuanki bakışım farklı sanırım ana neden bubenımde eşimle aramda 11 yaş var,ilerde bizde böyle olurmuyuz diye düşünmeye başladım:26: çocugumda var hatta ikinci bebişi düşünüyorum,yaşım çok genç ama ilerde senin gibi olmaktan korktum açıkcası
biraz anlatsana neden böyle oldunuz? eşin belkı eskisi gibi değildir?
Canım eşimin dış görüntüsü çok değişmedi yalnızda evlenince sigarayı bıraktı bunun için bi 8 kilo kadar aldı ama ben yaşımdan küçük oda yaşımdan büyük gösterince sanırım ben onu artık çekici bulmamaya başladım yani fiziksel olarak aramızda bi 20 yaş rahat gösteriyoruz.eşinin dış görüntüsü mü değişti acaba? tensel isteksizlik onu beğenmemeye başladığın için olabilir. kilo filan aldıysa onu formunu koruması için yönlendirebilirsin
Evet gerçekten büyük bir aşktı benim gözüm kör olmuştu adeta birde o sıralar olan manevi sıkıntılarımda bana çok destek olunca sanırım ona bağlandım babamla ergenliğimde iyi bir ilişkimiz olmadı babamda bulamadığım sevgiyi ve şefkatide bulmuştum eşimde.Evet beim bakış açım değişmiş yaralarım sarılmış olabilir haklısın.Aklıma tamamen çevresel faktörler geldi doğrusu,
biz kadınların çoğu ailelerimizden,arkadaşlarımızdan komşulardan vs cabuk etkileniriz.
Belki diyorum hani onların itici yorumlarını dinlediyse,soğuma nedeni olabilir yalnız farkında değildir.
Aşk biter tamam kabul ama belliki çok büyük aşktı yaşadıkları ki yaş farkının önemi yoktu.
Yoksa eş aynı eş yani değişmedi,değişen konu sahibinin bakış acısı ve beklentileri bence.
benimlede eşim arasında 14 yaş fark var. ama yaşları yakın evlenen bir arkadasım bugün şiddet görmüş üstünede kocası onu evden kovmuş, benim eşimse ben yorulmayım diye süpürgeyi elimden alır kendi yapar. demem o ki eşin düzgün bir adam anladığım kadarıyla ruh olarakta yakınsınız, fiziki görünüş yaş sebebiyle vs macera arama canım. çocuğunda var başkasıyla daha mı mutlu olucaksın. belki tensel olarak arzularsın ama ya karakter? o uyum sağlıcak mı?
bana kalırsa bi süre uzaklaşmalısın. annende kalmak istediğini söyle yada tatile gitmek istediğini çocugunla bir yolunu bul. uzaklaşınca eşini özlersen eğer bu evliliğe devam etmelisin ozamanda evlilik terapistlerinden yardım alabilirsin. direk kestirip atma bence. yuva kolay kurulmuyor
İkimizide tanıyanlardan böyle bir şey işitmedim duymadım ama sadece bei tanıyan kişilerden duydum ve evet eşimi eski arkadaşlarımla lise üniversite gibi tanıştırırken acayip geriliyorum
anladım canım o zaman taktik uygulayacaksın , senin gerçekten çok güzel bir kadın olduğuna inanmasını sağla , ne biliyim giyin süslen dışarı çıkarken falan , eşini biraz kıskandırmaya çalış , çalışıyorsan işte bugün işyerindeki arkadaşlarım çok güzel olduğumu söylediler , biraz makyaj yapmıştım ilgilerini çekmişim falan de o da belki biraz toparlar kendini. Anladığım kadar ile eşinde kendini salmış durumda biraz.
Bu ihtimalleri eşinizle evleniyorken biliyor olmanız gerekirdi..
Soğudum demek ayrı bişey ... ki çok normal her insan, her karı koca aynı durumu yaşayabilir... sizin durumunuz ayrı...
Arkadaşlarımla tanıştırırken geriliyorum da ne demek? işte bunun adı utanç...
Kendinize de bize de inkar etmeyin eşinizden utanıyorsunuz...
Belki başka birine ilgi duymaya başladınız, belki 47 yaşında olması sizi geriyor.. bilemem...
Lakin eşiniz şu düşüncelerinizi haketmiyor...
En iyisi boşanıp kendi hayatlarınıza yönelmeniz...aradaki yaş farkı baba-kız ilişkisi gibi...
bende eşimden bazen soguyorum ama gecici allah yardımcın olsun
Canım geriliyorum çünkü ardından eşin kaç yaşında vs soruları ve tuhaf bakmalar geliyor aslında zaten bu konuda kendimin suçlu olduğunu biliyorum o zman vakti zmanında evlenmeyecektim ama işte insan sevince bunları düşünemiyor eşim haketmiyor bu düşüncelerimi buda doğru ben zaten hata eşimde demiyorum ki hatanın %90 ını bende o sadece kendine bakmamakla beni itiyor onun haricinde duyguları ve istekleri değişen benim malesef
seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım .. eşim çok iyi bi insan ... insanlığını arkadaşlığını seviyorum ama o kadar....
çok soğudum ve bunu kendime bile itiraf edemiyorum. hep onun ailesi ile sorunum warmış gibi kendimi kandırıyorum ... oysaki sorunum ailesi ile falan değil direk kendisiyle ....
3 yıl olacak ewlendiğim eşim 2 yaş büyük benden çok tatlı anlayışlı iyi bi insan iyi bir eş ..... ama ben ........ istemiyorum sanki......
seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım .. eşim çok iyi bi insan ... insanlığını arkadaşlığını seviyorum ama o kadar....
çok soğudum ve bunu kendime bile itiraf edemiyorum. hep onun ailesi ile sorunum warmış gibi kendimi kandırıyorum ... oysaki sorunum ailesi ile falan değil direk kendisiyle ....
3 yıl olacak ewlendiğim eşim 2 yaş büyük benden çok tatlı anlayışlı iyi bi insan iyi bir eş ..... ama ben ........ istemiyorum sanki......
Yıllarınız böyle geçmemeli...
İnsan bir başkası mutlu olsun diye değil... kendi mutluluğu için çaba sarf etmeli...
Bir daha yaşamıcaz...tek bir hakkımız var... onu da kendinize eziyet ederek bitirmeyin...
Kalkın silkelenin ve kendiniz için birşeyler yapın...
32 yaş bir kadının, kendini tam bir kadın gibi hissettiği ve en mutlu olduğu zamanlardır...
benımde eşimle aramda 11 yaş var,ilerde bizde böyle olurmuyuz diye düşünmeye başladım:26: çocugumda var hatta ikinci bebişi düşünüyorum,yaşım çok genç ama ilerde senin gibi olmaktan korktum açıkcası
biraz anlatsana neden böyle oldunuz? eşin belkı eskisi gibi değildir?
İkimizide tanıyanlardan böyle bir şey işitmedim duymadım ama sadece bei tanıyan kişilerden duydum ve evet eşimi eski arkadaşlarımla lise üniversite gibi tanıştırırken acayip geriliyorum
Evet kendi adıma tamda böyle düşünüyorum ama sonra peki o diyorumBu vicdanım beni öldürecek evlenmek için yaşımın tamda uygun olduğunu düşündüğüm bir yaşta evlendim ama malesef benim 30 umdan önce evlenmemem gerekirmiş bunu anladım Ayrılırsak ne olur bunu kestiremiyorum hayatlarımız ne olur hani eşimin bir hatası olsa evlilik yıkmaya tamam diyeceğim herkes kendi yoluna ama böyle kendimi kötü insan gibi hissediyorum .Kızlar ikilemli yazığımın farkındayım ama zaten hislerim böyle o nedenle kusuruma bakmayın ama yazdıklarınızı okumak ve bazende benim durumumu yaşayanları dinlemek bana iyi geliyor üm yazılanları tek tek okuyorum hepsini alıntılayamsamda ortak sorulara cevap veriyorum.Hepiniz çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?