Kaybolan künye.

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 yasında bir kızım var. Dogdugu zaman babannesı altın bi künye taktı.. Bu künye bazen kolundan düşüyodu yanı klipsi sağlam değildi. Bu sebepten kullanamıyorduk yaptıracaktım kısmet olmadı neyse biz bunu kaybettik ama once sinde ben ayarına hıc bakmadım kaynanam sorup duruyo nerde diye yerıne benzerıni alacagım netten bakıyorum ama 22 ayar hıc yok 14 ayar hep. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı 22 ayar olmaz mı. Eşim kaybettıgımız künye nın 22 ayar oldugunu ıddıa edıyorda

çocuk künyeleri hep 14 ayardır .benım görduklerımın hepsi marka olsun normal künye olsun 14 ayardı
Değil mi en iyi ı markalarda da 14 ayar var sadece. Eşim ısrarla 22 ayar deyınce bende şaşırdım kaldım varsa cıkması lazım yani :)

Künye bileklik küpe tarzı takılar 14 ayardır eşiniz ufak atsın biraz. 22 ayar burma bilezik de olur. Yada künyeyi özel yaptırması gerekiyor ki klipsi bile dandik dediğiniz bilekliği 22 ayar özel yapım olacağını zannetmiyorum. Altın yüzük bilezik tarzı takılar da 585 yazar 14 ayar altın numarasıdır hatırlıyormusunuz künye de 585 numarasını?

Büyük markaların alyansları bile hep 14 ayar. Daha sert oldugu için 14 ayar kullanıyorlarmış günlük takıda. Künye de o şekildedir buyuk ihtimalle .

İşte ben ona bakmadım daha bebekken bı kac sefer taktım ev gezmelerınde dusuyodu yaptıralım dedık bı gun kolunda kalmıs dısarı gezmesinde dusmus eşim de baktım ben 22 ayardı dedı

İşte ben ona bakmadım daha bebekken bı kac sefer taktım ev gezmelerınde dusuyodu yaptıralım dedık bı gun kolunda kalmıs dısarı gezmesinde dusmus eşim de baktım ben 22 ayardı dedı
İyi madem eşinizden çıkmayacak mı parası yaptırsın 22ayar versin parasını ne düşünüp üzülüyorsunuz çocuğunuza yapılacak zaten

Bide kaynanam konu acıldı altın dan dedi o zaman 450 ye almıstım 22 ayar o kadar uygun olur mu acaba 2 sene once hıc bı fıkrım yok (

İyi madem eşinizden çıkmayacak mı parası yaptırsın 22ayar versin parasını ne düşünüp üzülüyorsunuz çocuğunuza yapılacak zaten
Özel yapıldığını bilmiyordum ben sadece kaynanam neden kaybettiniz der diye üzüldüm hatırası vardı.. Aynısını almak icin derde dustum yoksa kızıma feda olsun :)

14 ayardır bence de.
Ayrıca bu devirde çocukların üstlerine ziynet eşyası takılmasına çok ama çok karşıyım.10 tl için birbirini kesenler var.Allah korusun tüm çocukları
Çok haklısınız zaten kaybolmasa cok kucukken kullanırdım şu an kullanma nıyetım yok sadece yerıne koysam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…