Kaybolan künye.

Hanımlar 24 ayar haric rengin ayarla doğrudan alakasi yoktur. Teknik detaya inmeden yuzeysel olarak aciklayacak olursak içine konulan alaşımların renkleriyle bağlantılıdır. Ornegin 14 ayar bir urun hafif bronz gorunumluyken diğeri grimsi ya da sarımsı olabilir. Renk sizi yanıltmasın.

Altına bakınca kaç ayar olduğu anlaşılıyor . Sizin kv de 14 ayarı hemen anlar altından anlayan biriyse. Aslında künyeler çabuk düşüyor bilezik daha mantıklı en azından kopma düşme daha az oluyor. Bi bilezik alıp düşmesin diye bunla değiştirdik diyebilirsiniz.

Özel yapıldığını bilmiyordum ben sadece kaynanam neden kaybettiniz der diye üzüldüm hatırası vardı.. Aynısını almak icin derde dustum yoksa kızıma feda olsun :)
Kv ye çaktırmadan yaptırın düşünmeye gerek yok boşverin eşiniz yaptırsın 22 ayar

Bi ara bende bakmıştım o künyeler hep 14 ayar oluyor

Onunkinden yaptırcam kırmak istemiyorum üzülmesin benimkini hıc takmadan değiştiler beğenmediler der:)

22 ayar kunye olmazki bende hep 14 ayar diye biliyorum ayrica idda etse neolur ki yani sonucta kaybolmus dusmus sizde niye cekiniyorsunuz soylemekten kv anlmadm

Genelde 14 ayar olur. Tabi 22 ayar olanlarda var.
Ayarını anlamaz ki zaten. Siz benzerini alıp kurtulun.

Kiziminkide 22 ayar. Kuyumcuya gidin :) oralarda kesin bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…