Yaa öyle mi bende netten bakıyorum 500 falan 14 ayarlar daha Pahalı sı bıle var.. En ıyısı kuyumcuya gıdıp sormak.450 diyorsa 22dir. Ben daha yeni 14 sordum fiyatı 200 - 250 idi.
Yaa öyle mi bende netten bakıyorum 500 falan 14 ayarlar daha Pahalı sı bıle var.. En ıyısı kuyumcuya gıdıp sormak.
Yaaa en iyisi kuyumcuya sormak çok sağolun teşekkür ederim :)Belki sizin baktıklarınız öyledir ama benim kuyumcuda 250ye gördüğümü altınsay mıydı altınbaş mı ne 600 lira yazmıştı sitede. En azından aklınızda soru işareti kalmasın.
Bende 22 ayar var ama öyle ince tel gibi değil büyüklerin olur ya iç içe geçmiş kalın. Onlardan.Değil mi en iyi ı markalarda da 14 ayar var sadece. Eşim ısrarla 22 ayar deyınce bende şaşırdım kaldım varsa cıkması lazım yani :)
Evet anladım sağolun:) 22 bulursam alırım hıc bı yerde yoksa da yaptırmam 14 ayar alıırmBende 22 ayar var ama öyle ince tel gibi değil büyüklerin olur ya iç içe geçmiş kalın. Onlardan.
Bence gidin 22 ayar alın. Aldığın kırılınca yaptırmaya gittik bu devamlı düşer dediler bununla değiştirdik ömürlük hatıra kalsın diye diyin :) öyle diyince gönlü de olur hem :)Evet anladım sağolun:) 22 bulursam alırım hıc bı yerde yoksa da yaptırmam 14 ayar alıırm
Onlar da klipsten dolayı düştüğünü biliyodu şimdi nıye yaptırmadınız da kayboldu diye baya konusulur ne onlar üzülsün ne de biz diye düşünüyoruz :)Neden kaybolduğunu soylemiyorsunuz ki
Zaten biraz büyüyünce takilmiyor sormazlarsa sorun yok bence:)Onlar da klipsten dolayı düştüğünü biliyodu şimdi nıye yaptırmadınız da kayboldu diye baya konusulur ne onlar üzülsün ne de biz diye düşünüyoruz :)
Aynen 22 bulursam oyle bıseler olacak ıste bu yastan sonra zaten hıc takamam simdi de kendı cıkarıyor :)Bence gidin 22 ayar alın. Aldığın kırılınca yaptırmaya gittik bu devamlı düşer dediler bununla değiştirdik ömürlük hatıra kalsın diye diyin :) öyle diyince gönlü de olur hem :)
Her gıdısımızde soruyo iste getır burda yaptıralım diyor şimdi takmazsan ne zaöan takacaksın diyor :)Zaten biraz büyüyünce takilmiyor sormazlarsa sorun yok bence:)
Bende öyle düşünüyorum 14 ayarda olsa bin küsüre bile var 450 cok bı fıyat degılAltın granül yapıda, hamur yumusakliginda bir madendir. Cok yumuşak olduğu için yalnızca yatırımlık olanları yüksek ayarlıdır.
Bebeğinizin künyesiyse dayanıklılık gerektirdiği ve süs kategorisine girdiği icin 14ayardir diye düşünüyorum.
22 ayar yumuşak olduğundan pek tercih edilmez daha sarıdır ve Künye gibi şeylerde kullanılmazMerhaba arkadaşlar. Benim 2 yasında bir kızım var. Dogdugu zaman babannesı altın bi künye taktı.. Bu künye bazen kolundan düşüyodu yanı klipsi sağlam değildi. Bu sebepten kullanamıyorduk yaptıracaktım kısmet olmadı neyse biz bunu kaybettik ama once sinde ben ayarına hıc bakmadımkaynanam sorup duruyo nerde diye yerıne benzerıni alacagım netten bakıyorum ama 22 ayar hıc yok 14 ayar hep. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı 22 ayar olmaz mı. Eşim kaybettıgımız künye nın 22 ayar oldugunu ıddıa edıyorda
Değil mi banada oyle geldı az cok araştırdım da cook sagolun insallah benzerıni bulurum :)22 ayar yumuşak olduğundan pek tercih edilmez daha sarıdır ve Künye gibi şeylerde kullanılmaz
14 ayar bence neden derseniz internetten baktım şimdi rengi herşeyi birebir aynı 22 ayar olan şeyler genelde bir tık daha kızılımsı oluyorMeşhur künye :))
Siz deyınce bende baktım da bide 22 ayarlar cok ucuk fiyatlı14 ayar bence neden derseniz internetten baktım şimdi rengi herşeyi birebir aynı 22 ayar olan şeyler genelde bir tık daha kızılımsı oluyor
Biraz önce durumunuz normaldi şimdi neden geçici olarak pasiftir yazıyorSiz deyınce bende baktım da bide 22 ayarlar cok ucuk fiyatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?