Kaybolan künye.

Ama dedıgım gbı klipsi tutmuyordu ve de isminin yazıldığı yer cok inceydi eğiliyordu koluna iz yapıyodu kenarları ince oldugu ıcın

Yaa öyle mi bende netten bakıyorum 500 falan 14 ayarlar daha Pahalı sı bıle var.. En ıyısı kuyumcuya gıdıp sormak.

Belki sizin baktıklarınız öyledir ama benim kuyumcuda 250ye gördüğümü altınsay mıydı altınbaş mı ne 600 lira yazmıştı sitede. En azından aklınızda soru işareti kalmasın.

Belki sizin baktıklarınız öyledir ama benim kuyumcuda 250ye gördüğümü altınsay mıydı altınbaş mı ne 600 lira yazmıştı sitede. En azından aklınızda soru işareti kalmasın.
Yaaa en iyisi kuyumcuya sormak çok sağolun teşekkür ederim :)

Evet anladım sağolun:) 22 bulursam alırım hıc bı yerde yoksa da yaptırmam 14 ayar alıırm
Bence gidin 22 ayar alın. Aldığın kırılınca yaptırmaya gittik bu devamlı düşer dediler bununla değiştirdik ömürlük hatıra kalsın diye diyin :) öyle diyince gönlü de olur hem :)

Neden kaybolduğunu soylemiyorsunuz ki

Onlar da klipsten dolayı düştüğünü biliyodu şimdi nıye yaptırmadınız da kayboldu diye baya konusulur ne onlar üzülsün ne de biz diye düşünüyoruz :)
Zaten biraz büyüyünce takilmiyor sormazlarsa sorun yok bence:)

Bence gidin 22 ayar alın. Aldığın kırılınca yaptırmaya gittik bu devamlı düşer dediler bununla değiştirdik ömürlük hatıra kalsın diye diyin :) öyle diyince gönlü de olur hem :)
Aynen 22 bulursam oyle bıseler olacak ıste bu yastan sonra zaten hıc takamam simdi de kendı cıkarıyor :)

Bende öyle düşünüyorum 14 ayarda olsa bin küsüre bile var 450 cok bı fıyat degıl

22 ayar yumuşak olduğundan pek tercih edilmez daha sarıdır ve Künye gibi şeylerde kullanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…