Kaybolan Mezar

Tabii ki resimleri bile var abimin ben daha yeni doğmuştum bebektim
Zaten ben daha 3 yaşımda filan istanbula geldim nasıl bileyim ki
Annemlerin komşusu filan kalmamış ki kalanda bilmiyorum diyor

Tabii ki resimleri bile var abimin ben daha yeni doğmuştum bebektim
Zaten ben daha 3 yaşımda filan istanbula geldim nasıl bileyim ki
Annemlerin komşusu filan kalmamış ki kalanda bilmiyorum diyor
Yok siz bilemezsiniz ama yukarıda bir arkadaş yazmış bu olayı bence de önce tanıdıklara ulaşarak çözmeye çalışın.

Eski insanlar çok mu umursamaz anlamıyorum ki.

Araştırıyoruz zaten dedem sebep oldu ölmesine şimdide onun yüzünden kaybettik mezarını
Belki bir bilen vardır diye kim denk geliyorsa soruyoruz

Pislik herif ya, nasil sinirlerim bozuldu. Esra Erol'da da böyle olaylar vardı. Ölen bebeğin cenazesini, masraf olacak diye teslim almıyordu dedeler. Bebek kimsesizler mezarlığına gömülüyordu. Zavallı anne de hastane bebeği çaldı sanıyordu.

Eski insanlar eski zamanlar diyorlar ama sülaleye bile baktığımda görüyorum ki eski insanların çoğu daha katı daha gaddar. Şimdilerde ortalara dökülünce internet ve televizyon ile yayılınca pisliklerin sayısı arttı sanılıyor. Oysaki bilinmiyormuş eskiden...

Ya işte hiç normal değil de konu hassas olduğu için pek bir şey demek istemiyorum.

Araştırıyoruz zaten dedem sebep oldu ölmesine şimdide onun yüzünden kaybettik mezarını
Belki bir bilen vardır diye kim denk geliyorsa soruyoruz
işte bunu yapmayın diyorum, önce bir avukata danışın, sorduğunuz kişiler arasında bilen varsa da böyle bir durumda konuya dahil olmak istemeyebilirler değil mi? dedenizi götürün baskı yapın, hem sebep olup hem unutmak da ne bileyim...

Bence de öyle. Şimdi herkes daha bir temkinli sanki

Aynen öyle canım bizimkiler gibi akraba amca dede yere batsın ölüyü bile bırakmadılar elimizde
cenazeye katılmasına bile izin vermemişler bir tahta bile çakmamışlar
Benim annemde öyle hep dedeme bela okur onun yüzünden diye
İnşallah canım

Annem her gün bela okur ona
Bence bilerek söylemiyor yoksa bilmezmi insan torunu ölmüş
İnsan bilmezmi gömdüğünü
Annemi de bırakmamışlar cenazeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…