- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Tabii ki resimleri bile var abimin ben daha yeni doğmuştum bebektimYa bir şey soracağım, yanlış anlamayın da siz abinizin öldüğünden emin misiniz? O cenazeye kimse mi katılmadı? Yok mu öyle annenizin konusu komşusu falan. İlla ki konuşulur böyle şeyler. Mesela annemlerin yan komşusu rahmetli oldu. Bir samimiyetimiz yoktu ama gömüldüğü yeri biliyorum. Konuşuldu çünkü.
Yok siz bilemezsiniz ama yukarıda bir arkadaş yazmış bu olayı bence de önce tanıdıklara ulaşarak çözmeye çalışın.Tabii ki resimleri bile var abimin ben daha yeni doğmuştum bebektim
Zaten ben daha 3 yaşımda filan istanbula geldim nasıl bileyim ki
Annemlerin komşusu filan kalmamış ki kalanda bilmiyorum diyor
Evet babam gidicek araştırmak için inşallah müdürlükte çıkar bişeyBabanızda hatırlamıyor o zaman. Cenazeye gelenler bulunabilir belki. Bir de müdürlük
Aynen öyle bizde tanıdıkları filan hep araştırıyoruz biri belki bilir diye soruyoruzYok siz bilemezsiniz ama yukarıda bir arkadaş yazmış bu olayı bence de önce tanıdıklara ulaşarak çözmeye çalışın.
İşlemlerin hepsini dedeniz mi halletmiş peki?Evet babam gidicek araştırmak için inşallah müdürlükte çıkar bişey
Eski insanlar çok mu umursamaz anlamıyorum ki.Bir tohum eksek çevresini taşla dönüyoruz, nereyi sulayacağımızı bilelim diye.
Torunu ölmüş, bebek ölmüş, daha acısı var mı?
İnsan belirlemez mi iyi kötü bir şekilde?
Gebermeyesice dedenize söyleyecek hiçbir laf bulamıyorum.
Araştırıyoruz zaten dedem sebep oldu ölmesine şimdide onun yüzünden kaybettik mezarınıbence bu konuyu tam öğrenmeden resmi kurumlarla iletişime geçmeyin, bi avukat tanıdığınız varsa ona danışın, durduk yere soruşturma falan açılmasın yani bir bebek ölüyor dedeniz üstünkörü gidip gömüyor ne yeri belli, ne ölüm sebebi, ne kaydı var.. bu kimseye normal gelmez..
Pislik herif ya, nasil sinirlerim bozuldu. Esra Erol'da da böyle olaylar vardı. Ölen bebeğin cenazesini, masraf olacak diye teslim almıyordu dedeler. Bebek kimsesizler mezarlığına gömülüyordu. Zavallı anne de hastane bebeği çaldı sanıyordu.Eski insanlar çok mu umursamaz anlamıyorum ki.
Nasıl dedeniz sebep oldu ?Araştırıyoruz zaten dedem sebep oldu ölmesine şimdide onun yüzünden kaybettik mezarını
Belki bir bilen vardır diye kim denk geliyorsa soruyoruz
Hayır benim dedem çok umursamazEski insanlar çok mu umursamaz anlamıyorum ki.
evet herşeyi dedem yapmış şimdide dalga geçer gibi bilmiyorum oğlunuzun öldüğünü diyorİşlemlerin hepsini dedeniz mi halletmiş peki?
Eski insanlar eski zamanlar diyorlar ama sülaleye bile baktığımda görüyorum ki eski insanların çoğu daha katı daha gaddar. Şimdilerde ortalara dökülünce internet ve televizyon ile yayılınca pisliklerin sayısı arttı sanılıyor. Oysaki bilinmiyormuş eskiden...Eski insanlar çok mu umursamaz anlamıyorum ki.
Ya işte hiç normal değil de konu hassas olduğu için pek bir şey demek istemiyorum.Pislik herif ya, nasil sinirlerim bozuldu. Esra Erol'da da böyle olaylar vardı. Ölen bebeğin cenazesini, masraf olacak diye teslim almıyordu dedeler. Bebek kimsesizler mezarlığına gömülüyordu. Zavallı anne de hastane bebeği çaldı sanıyordu.
işte bunu yapmayın diyorum, önce bir avukata danışın, sorduğunuz kişiler arasında bilen varsa da böyle bir durumda konuya dahil olmak istemeyebilirler değil mi? dedenizi götürün baskı yapın, hem sebep olup hem unutmak da ne bileyim...Araştırıyoruz zaten dedem sebep oldu ölmesine şimdide onun yüzünden kaybettik mezarını
Belki bir bilen vardır diye kim denk geliyorsa soruyoruz
Bence de öyle. Şimdi herkes daha bir temkinli sankiEski insanlar eski zamanlar diyorlar ama sülaleye bile baktığımda görüyorum ki eski insanların çoğu daha katı daha gaddar. Şimdilerde ortalara dökülünce internet ve televizyon ile yayılınca pisliklerin sayısı arttı sanılıyor. Oysaki bilinmiyormuş eskiden...
Aynen öyle canım bizimkiler gibi akraba amca dede yere batsın ölüyü bile bırakmadılar elimizdeSağol canım. Öyle eski kafalar biraz değişik anneminde sık sık mezara gitmesine karışmışlar biraz zaman geçince taşları falan kaldırıp yanına mı üstüne mi belli değil diğer bebek kuzenlerimi gömmüşlerannemde ağlar durur çocuklarıma sahip çıkamadım diye ama köylüler bu konuda maalesef çokta hassas değillerdi. İnşallah siz bulursunuz
Dedeniz alzheimer falan mı? Hayır değilse...bilmiyorumHayır benim dedem çok umursamaz
evet herşeyi dedem yapmış şimdide dalga geçer gibi bilmiyorum oğlunuzun öldüğünü diyor
olaydan sıyrılmaya devam edebilmek için unutmuş numarası yapıyor bence.Dedeniz alzheimer falan mı? Hayır değilse...bilmiyorum
Annem her gün bela okur onaBir tohum eksek çevresini taşla dönüyoruz, nereyi sulayacağımızı bilelim diye.
Torunu ölmüş, bebek ölmüş, daha acısı var mı?
İnsan belirlemez mi iyi kötü bir şekilde?
Gebermeyesice dedenize söyleyecek hiçbir laf bulamıyorum.
Hayır değil benden sağlam ama çok gaddar biriDedeniz alzheimer falan mı? Hayır değilse...bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?