- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Yapacağım zaten onun aklını alacam yok öyle ölümüne sebep olup gömüp kaçmakmezarlıklar müdürlüğüne dilekçe vereceğim o mezarı bulacağım her şekilde araştırılmasını sağlayacağım diyerek baskı yapsanız? bir bebek ölmüş ve kafasına göre gömmüş bu suçtan öte cinayettir ya delireceğim şimdi!
Yalan söylediği net ama benim aklıma takılan şey şu, neden yalan söylüyor? Hatırlamamak ayrı sizin oğlunuz mu öldü demek ayrı. Bu adam yani dedeniz muhtemelen bir şeylerden korkuyor.İşte yalan söylüyor fırıldak gibi adam nasıl unutur
Aynen öyle hepsi bilmiyormuş gibi yapıyor hepsiBen de böyle düşünüyorum. Bence bu işin içinde başka iş var. Yoksa dede niye böyle davransın. Sanki çocuk unutulsun diye herkes bir olmuş gibi.
Eskiden çocuğun kıymeti mi var mis ki? Biri ölür ,biri doğar gözüyle bakarlarmis. Gerçi konu sahibinin zamanı çok da eski değilde. Dede düşünce olarak eskiBir tohum eksek çevresini taşla dönüyoruz, nereyi sulayacağımızı bilelim diye.
Torunu ölmüş, bebek ölmüş, daha acısı var mı?
İnsan belirlemez mi iyi kötü bir şekilde?
Gebermeyesice dedenize söyleyecek hiçbir laf bulamıyorum.
İşte neyden korkuyor bilmiyorum onun yüzünden öldü zaten o sebep olduYalan söylediği net ama benim aklıma takılan şey şu, neden yalan söylüyor? Hatırlamamak ayrı sizin oğlunuz mu öldü demek ayrı. Bu adam yani dedeniz muhtemelen bir şeylerden korkuyor.
Yalnız bu olayın altından başka şeyler çıkarsa ona da hazırlıklı ol. Bir şey soracağım başka abin veya erkek kardeşin var mı?Aynen öyle hepsi bilmiyormuş gibi yapıyor hepsi
Bulunmaz ise bi imam sormak lazim dua nereye nasil edicez diye belki bİşte bunu anlatmaya çalışıyorum doğuda doğru düzgüngün kayıt mı yapılıyor benim kimliğim bile kaç sene sonra çıkarıldı
Dede böyle ahlaksız bir şey ise sana sarar aman dikkat et...Evet zaten resmi birşey yapmıyoruz soruyoruz birilerine hatırlıyorlarmı diye
Dedemi zaten tehtitt edicem ya söyler yasa yakarım onu başka şansı yok
Saracak zaten orası kesin ama bana hiçbir şey yapamazlar 4 abim var ödü patlıyor abilerimden hepimiz büyüdük artık birşey yapamıyorlarDede böyle ahlaksız bir şey ise sana sarar aman dikkat et...
Var 4 abim daha varYalnız bu olayın altından başka şeyler çıkarsa ona da hazırlıklı ol. Bir şey soracağım başka abin veya erkek kardeşin var mı?
O zaman birlikte hareket edin derim.Var 4 abim daha var
Öyle yapacağız inşallahO zaman birlikte hareket edin derim.
Öfkeni anlıyorum ama eli kanlı yürekleri kirli pislikler bunlar. Senin yapacağın en mantıklı iş okuyup mesleğini eline alıp para sahibi olmak daha sonra bunlara rest çekip uzaklaşmak. Ve istiyorsa annene de destek olmak. Bunlarla uğraşılmaz bunlarla ya devlet başa çıkar ya da kendileri gibi eli silahlı mafyalar...Saracak zaten orası kesin ben herşeyi göze aldım bu insanlar neler yaptı bir bedel ödemediler
Anneme neler yaptılar yüzsüz gibi de hala annemle konuşurlar hiçbir şey yokmuş gibi babaannem ondan beter amcalarım hepsinden beter yemin ederim eşkiyalar
Birbirlerini vuran insanlar şimdi yeğenim yeğenim diye dolanıyorlar etrafımda
Bulunur, arşivde kaydı mutlaka vardırEvet mezarlığa defnettiler 1995 lerde yani oraya gidip mezarlık müdürlüğüne gitsem bulurlar dimi
Doğru diyorsunuz ancak bunlar bana hiçbir şey yapamazlar 4 tabe abim var her biri birinden beter elleri silah tutanÖfkeni anlıyorum ama eli kanlı yürekleri kirli pislikler bunlar. Senin yapacağın en mantıklı iş okuyup mesleğini eline alıp para sahibi olmak daha sonra bunlara rest çekip uzaklaşmak. Ve istiyorsa annene de destek olmak. Bunlarla uğraşılmaz bunlarla ya devlet başa çıkar ya da kendileri gibi eli silahlı mafyalar...
O kayitli degilse digerleri kayitlidir. Yani tek kayitli olmayan varsa budur muhtemelen denemek lazimKayıtlı bir mezar değil bence o yüzden mezarlıklar müdürlüğünden bir şey çıkmaz diye düşünüyorum dede dışında bilen yok mu?
Canım bak sen daha kimleri seversin kimlerde seni sever. Daha çok küçüksün zaten. Ama elinde meslek para olursa gidersin Türkiye'nin öbür ucuna kesersin iletişimi o kadar. Şimdilik asıl amacın hayatını kazanmak olsun. Gerisi hallolur. Bu kadar değilse bile benim sülalerde arızalı. Hem ana tarafı hem baba tarafı. Ama olsun banane ? Görüşmüyorum canları cehenneme. :)Doğru diyorsunuz ancak bunlar bana hiçbir şey yapamazlar 4 tabe abim var her biri birinden beter elleri silah tutan
Ancak bende okuyup meslek sahibi olup rest çekmeyi düşünüyorum bunlar için hayatımın ve abilerimin hayatının mahfolmasına değmez çok vicdansız insanlar
Amcalarım anasının babasının evini tarayan insanlar resmen bunlar iç savaştalar doğuda kim bunları görse kaçıyor gözleri o derece kara.
Benim sevdiğim bile benle olmaya cesaret edemedi beni kurşuna dizerler dedi
Bunlar yüzünden hiç kimse yüzüme bile bakamıyor sinirden ölcem ya
Cenazeye babam gitti dedemle ama babam da küçüktü anne babam çok geçmeden ziyarete gitmişler ama heryerde çocuk mezarıyla dolmuşYa konu bana garip geldi. İnsanin cocugu ölürse baba anne nasil orda olmaz bir başina dede gömer.
Hadi bunu geçtim anne baba hiç mi mezar ziyaret etmez.
Defnettiklerinde mezar olmayan yere bir sonraki ziyarette mezar dolmuşsa yillarca gelmemişler bile demek oluyor.
Bu kadar umursamayip şimdi ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?