Kaybolmuş

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Aldatıldım, boşandım. Çok geçmedi gitti o kızla nişanlandı. Gülücükler atarak, çok mutlu olarak.. Tahmin ettiğim gibi kız hamileymiş. Başka açıklaması olamazdı zaten...
Keşke ölseydim.. Evlendiğim günün ertesinde. Balayına gitmek bile nasip olmasaydı..
yada keşke o ölseydi. Ardından yasını tutar rahmetle anar acısını yaşardım.
Bu kadar kötülüğü hakedecek napmış olabilirim?
Senelerce çocuğumuz olmadı ama gidip iki kere yattı diye çocuk peydahlamış olmasını beynim algılayamıyor.
Canım okadar yanıyor okadar yanıyor ki tarif edemiyorum. Her şey çok zordu ama bu ..
Ben senelerce onun çocuğunun hayaliyle yaşadım. Bugün yarın olacak diye gün saydım. Düşük yaptığım hamileliğimde hemen gidip günlük almıştım. İlk ultrason fotografını koyup destanlar yazmıştım. Annesine haberi verirken bir filmde görmüştüm de bir badi alıp vermiştim. uzerınede "babanecıgım ben gelene kadar badim sana emanet" yazmıştım... Böyle tatlı tatlı hevesle beklemiştim. Olmadı.. Olmadı.
Gitti o kızdan çocuk peydahladı. Beddua etmek yerin dibine geçsinler demek istiyorum. Diyemem, sizde demeyin. Ortada bir bebek var artık. Artık asla konu açıp konuşamam, kimseye bahsedemem bunlardan. içimi son kez dökmek istedim buraya. Paramparçayım. Aldatıldığımı öğrendiğimde, evi terkettiğimde yada boşanırken... Hiç birinde bu kadar canım acımamıştı. Hatta nişan fotograflarını gördüğümde bile.. Biliyordum böyle olduğunu. Biliyordum ama içimden dua ediyordum, hamile olmasın lütfen Allahım diyordum.
Sevmiş aşık olmuş olması bile bu kadar acıtmazdı canımı galiba. Neden ya? Gerçekten neden yani... Neden yaptınız çocuk diye sormak istiyorum. Korunma yöntemimi bilmiyordunuz? Mügeyi nasıl yaşarken öldürürüzün planını mı yaptınız!
Şimdi en lüks hastanelerde doğurur, hayal ettiğim fotoğrafları, pozları beraber verirler. Lohusa tacını takıp o kaltak cok masummuş gıbı poz verır. Belki adını hep istediğim o isimlerden koyarlar. Bebek mevlutunu hep istediğim o mekanda yaparlar belki...
Ne diyebilirim.Artık resmen bana halt etmek b.k yemek düşüyor. resmen bana bi köşede kendi başıma yaşlanmak, onların mutluluğuna katlanmak düşüyor. Artık ne kimseye bir laf edebilirim ne dert yanabilirim.Ortada çocuk var, masum günahsız bir yavrucak var.
İçimi son kez dökmek istedim. Çok zor bir gündü benim için. Çok zor günlerde geçireceğim daha.. Bir daha söz sizinde başınızı şişirmem :)
Upuzun olmuş yine, hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
Kadının hamile olması yaptıkları çirkinlikleri,şerefs.zlikleri silmiyor ne yazık ki...Allah biliyor ya başkası iyi bilmiş hiç önemi yok.Ne cevap verecekler o zaman ki artık öbür dünya ya kalmıyor.Çocuk ve para insana sınav amacıyla verilirmiş insana...Nikahsız peydahlanan o çocuktan görecekleri ve çekecekleri var ..Siz kurtuldugunuza sevinin bu adamdan.Allaha dua edin bu çektiklerinizin mükafatını size kısa zamanda verecektir..Onların gelip geçici mutlulukları sizi üzmesin.Daha cicim aylarında bile degiller .Bir de sonrasını düşünsünler.Ama siz düşünmeyin ve yolunuza bakın inatla hayatınızı düzeninizi yoluna koyun..

Gözlerim doldu be çok acı
Hayat oyle bir sey ki tamam ya bundan fazlası olmaz, bu benim başıma gelmez dediğin ne varsa getirip koyuyor önüne. Yanlış insanlara aşık olunuyor. O bes paralık zihniyetler birbirlerine aşık olsa kac yazar ki? Citalari, karaktersizlikleri belli bi kere. Birbirlerini anca ikisi paklar. Cocuga cok ta anlam yuklememek lazım gerçekten. Olabilecek en güzel sey ama dogru insandan..

Bu ne vicdansızlık, ne kötülük ya? Aldattıkları yetmezmiş gibi bir de çocuk yapmışlar utanmadan. Dünyanın çivisi çıkmış gerçekten.

Yazıyı okurken içim parçalandı. Ama dayanın, inanın kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

Allah o ikisini de nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Neden böyle kendine haketmediğin şeyler yazdın ki? Üzülme artık. Neler yaşıyor insan varoldukça. Bunlardan beter şeyler yaşarsın bugününü ararsın. İsyan etme. Tek başına beceremezsen yardım al. O doğrultuda acaba demeden geçmişini affedip önüne bak. Arkasına bakarak yürüyünce insan bir yere çarpıyor ya da düşüyor. Sağlam bir inanca oturt yaşantını. Bela okuma. Bir nevi negatifi çağırma. Ritüellerin olsun inancına bağlı. Devamlı olsun bunlar hiç bırakma. Kendini sev. Sen değerlisin unutma. Senden bir tane var. Eski eşinle ilgili haber alacağın kaynaklardan uzaklaş. Araştırma sorma anlatanı dinleme. İlahi adalet de karma de ne dersen de. Hak yerini bulur. Dert etme.

Tam da düşündüğümüz gibi
O şerefsizin aşkından evlenmedigi belliydi.
O pozlara da bebek dolayısıyla katlanmistir muhtemelen.

Nerden bileceksin canım belki de kadın bilerek yaptı bebeği evlenmek için.
Insan pislik olunca hersey beklenir.
Yoksa ani evlenme kararı cok saçmaydi.

Kurban olurum ben sana

Ne diyelim şimdi nasıl teselli edelim telkin edelim. Kimse kusura bakmasında aldatılan biri olarak, bu işte görürsün zamanla geçer sevgin biter, sana bunu yapanı nesini seviceksin, gözün aydın kurtuldun, zamanla unutursun, işte o veya onlar beter olucak sen çok iyi olucaksın, üzülme, kendini bunun için mi üzüceksin, o mahfolucak gebericek , sen seni bekleyen prensini bulup sonsuza kadar mutlu yaşıcaksın.. bunlara kocaman bi heee yaaaw hee demek istiyorum. Çünkü bu lanet şey burdan yazıp attığımız kadar kolay yaşanmıyo. Bi böyle iyiyim sanıyosun sonra böyle bi bakıyosun mok gibiymişsin. Sana diretilen şeyi yaşayıp içinde debeleniyomuşsun. Gez toz bunlar bi miktar kafayı meşgul ediyo sonra daha derin şekilde kendinle kalıyosun.. özellikle bana böyle teselli vermeye çalışanlara üff bi boş konışma diyesim geliyo, yaşarken bi başka bu iş.

Valla aldatana bi halt olmuyo hacılar, pişman olsada aldatılana koyduğu kadar koymuyo. Eğer hayatına aldıysa o kişiyi mutlu mesut devam ediyolar sen böle ablak ablak bakıyosun, onlarada bi nane olmuyo. Yok pişman olup kesiyosa ilişkisini iletişimini sana dönüyosa yinede sen gibi içi yanmıyo affediyosan affet, yoksa beni affetmen için ölürüm gibi bi dünya yok.

Ha sen seni sonsız mutluluğa taşıcak prensini bulucaksın zırvalıklarıda öle bi erkek mi var ya ülkemizde. Hepsi gazz gazzz gazzzzz

Şimdi ben sana ne diyeyim. Allah yardımcın olsun seni tanımasamda çok seviyorum. ... Rabbim daha beteriyle sınamasın mügem.

Uzun zamandir bu kadar icten hissetmemistim buradaki konulari
Allah yardimcin olsun ne diyim Muge ...
Ayy canim onlar belasini bulur cok klise
Maalesef dibine kadar yasayacaksin acini
Sonra gecer gider eskisi gibi koymaz
Maalesef sana gerek olan sadece zaman ..

Mesela bu konuya bu olaya şöyle bi güzel sövmek yakışır ağzım iyice bozuldu zaten ama banlanırız. Artı konu ta dün açılmış yorumları şimdi yapıyoruz BDV konu denetlemesi bu kadar uzun sürüyosa yanmışız ula

Hiç kimse ama hiç kimse yaşattığı kadar acıyı yaşamdan ölmeyecek bu dünya da yada yaşattığı mutluluğu yaşamadan... Dünyanın düzeni nizamı böyle. Ve inan yaşadıklarını da göreceksin.

Cnm öncelikle sen başımızı felan şişirmiyorsun.
Hatta bazen merak ediyorz senden haber almak bizi mutlu ediyo.
Ama güzel haber almak daha çok istiyorz lütfen artk kendini bitirme mahvoldun artk beş kuruş etmez insanlar yüzündn.
Yaşadıkların çok ama çook zor rabbim sabir ve kurtuluş nasip etsin inşllh.
Ne zamanda bunalırsan lütfen yaz konu aç kimsenin rahatsz olduğu felanda yok olmazda konuna girmez olur biter.
Sana dua etmekten başkada birşey diyemiyorum ki

Yuva bozan ,yuvası olmaz canım, sorun senin Bebeğinizin olmaması değil eşinin karaktersis olması ..........değmeyen biri için hiç üzme kendini degmez

O bebek inşallah sağlıklı doğar ya, bu tür hikayelerin sonu acı çektirenler için hiç iyi bitmiyor. Kat kat fazlasını yaşıyorlar ve konu sahibi sen bunu gördüğünde keşke bu hallere dusmeselerdi diyebilirsin.

Şuan ki yaşadığın duygu çok farklı biliyorum.. Garip hisler içindesin. Ama Allah aşkına ya o adamdan çocuğun olsaydı müge? Adamın karakteri bozuk belli, bebeği var yok demeden gider yine aldatırdı! Sen bebeğinle bi başına kalırdın ve o pislikle ömür boyu muhattap olmak zorunda kalırdın. Allah korumuş bence.
Bide evli adamla aşk yaşayıp bir yuvayı yıkıp sonra bide gidip çocuk pehdahlayan kadın ne kadar mutlu olabilir. Dışardan evet öyle görünecek. Ama ilahi adalet var. Evlilik zaten zor ve bunlar iki haysiyetsiz ne kadar mutlu olabilir bide bebekle.. Kk'da okuyoruz bebeğin evliliğin kurtarıcısı asla olmadığını. Bunlar evlenecek ve hemen bebek! Kendi içlerinde hep mutsuz olacaklar.. Sosyal medyaya atılan mutluluk pozlarına inanma, zaten artık takip etme lütfen..
Ve bence sen hiç öyle anlattığın gibi bir durumda olmayacaksın. Şuan hissettiklerin öyle.. Yeni öğrendiğin için hislerin karmakarışık.
O bebeğe üzüldüm.. Vasat bi aileye gelecek. Yok kuzum öyle bi dünya, yuva yıkanın yuvası olmaz, hesabı sorulur. Er yada geç.. Sen dua et sadece. Benim de dualarımdasın zaten. İnşallah geçecek hepsi..

Müge, durumun varsa keşke 1 haftalığına tatil yapsan, yurtdışına çıksan, en çok gitmek istediğin ülkelerden birine gitsen mesela. Öğrenciler bile harçlıklarıyla gidiyolar sandığımız gibi pahalı değil aslında. Yanına can ciğer arkadaşın varsa ya da kuzenin falan onu alsan ya da tek başına gitsen. İyi gelmez mi? Uzaklaşmak dinlenmek keşfetmek... Bence böyle bir şeye ihtiyacın var canım gitsende gitmesende kendine söz ver onları takip etme artık, ortak arkadaş varsa gelip anlatmasın bişeylerini, kesin karar al bu dakikadan itibaren..lütfen!!!

Böyle bi adamdan iyiki çocuğun olmamış canım, o kadının hamile olması yaptıkları ş.rfsizliği örtüyor mu, adam da Demekki kadın hamile diye evleniyormuş, daha ağzıma sayacak çokça küfür geliyor ama ceza almayım şimdi.

İnşallah karşına bütün bunları unutturacak çok çok iyi biri çıkar, niye kendi başına yaşlanasın, çocuğun olsa evlenmeyi 2 kez düşünür belki insan , ama senin için daha kolay şu durumda, inşallah canım inşallah, ezan okunuyor, inşallah bundan sonra çoook mutlu olursun.

Ben hep başkasının mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmayacagına inanırım, Allah onları da bildiği gibi yapsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…