Kaybolmuş

Herşey de bir hayır vardır umarım karşına adam gibi adam biri çıkar daha güzel olur herşey . herşey gönlünce olur inşallah ama isyan etme kendin için guzel güzel dualar et.allah yardımcın olsun

Boşver be müge, böyle bi ibneden çocuğun olsa ne olacak. Inşallah sana değer veren biri çıkar karşına, inşallah senin de bebeğin bebeklerin olacak. Sende doğum için gün sayacaksin. Hayal ettiğin en güzel bebek mevludunu de yapacaksın. Acın taze,haklısın ama su adı herifi takip etmeyi bırak. Yoksa canın daha fazla yanmaya devam eder. Gün gelecek, felegin şarkı dönecek, mutluluk sana üzülmek onlara düşecek. Gün senin günün olacak. Boşver...

Müge böyle bir adamcıktan çocuğun olsa başına gelen en kötü şey olurdu. Olmamasının bir sebebi var bence.
Hem belki de, ya çocuk ondan değilse? Sonuçta evli bir adamla yatan bir kadın söz konusu, başka adamlarla da yatıp, hamile kalıp senin salağa kapak atmaya çalıştıysa? Bütün bu gösteriş ve çok aşık görünme olayları bunu gölgelemek içinse?

Eski konularınıda biliyorum,merak ediyordun öğrendin durumu,tahmin ettiğin gibiymiş durum. Benim sana tavsiyem bundan sonra asla kata ve zinhar sosyal medyadan bakmaman ve sana onun konusunu açacak,bilgi taşıyacak insanlardan uzak durman. Çok üzücü şeyler yaşadın zaten,böyle yaptıkça kendine zarar veriyorsun.
Geride bırak,yoluna bak.
İradeni dibine kadar kullan bu konuda,inan daha az acıtmaya başlayacak zamanla,hepten unutup iyiki kurtuldum bu adamdan dediğin günlerde gelecek ama bu günleri en az hasarla atlatmaya bak derim zira bunca takibin merakın sonu saplantıya gidecek,hep sorgulayacak,hep acı çekeceksin takip ettikçe,en ufak mutsuzluk emaresi arayacaksın ama baktığın yerlerden görmene imkan yok bunu çünkü insanlar sosyal medyada bambaşka hayatlar yaşıyorlar,ha mutlularda var muhakkak ama mutsuz olupta acımdan ölüyorum tarzı paylaşım yapan olmaz oralarda inan bana.
Allah iyilerle karşılaştırsın. Lütfen artık uzak dur,boşver diyemem ama göz görmeyince gönül katlanır.

Gözlerim doldu yemin ederim. Şöyle bir sarilasim var sana muge. Allah cezasini versin o adamin yuva yikanin yuvasi olmaz cocuk olmasi hicbirseyin garantisi degil. Sen cok mutlu olucaksin kalpten inaniyorum

Canim benim kıyamam sana ya.. Allah kaldıramayacağımız yükleri bize yüklemez.. Cook zor bi imtihandasın, inşallah dayandıklarının sabrettiklerinin mükafatını alırsın inşallah..

Ahh ne kadar içten yazmışsın duygularını. . Çok geçmiş olsun. Zamanla unutacaksin inşallah. Allah sana en güzel doğumları ve mutlu huzurlu güzel bir aile kurmayı nasip eder inşallah arkadaşım.

Müge :) asıl şimdi seyret sen
hamilelik stresi..doğum sonrası siniri
bebek bakımı...gazı uykusuzluğu en hasarsız şekilde atlatan ben bile yığlmışlığım var....en sakin çocukta bile gece en azında 2 kere uykunu bölecek ....hiç kolay değil müge...ve o kadın bunla başa çıkmayacak...zira böyle bir kadın karakteri sıkıya gelemez

bebek onlara masal gibi geliyor da bi bekle doğusun
o zaman gör sen aralarını
ya en basiti ikisinde biri zaten soğuyor partnerinden...
neyse ben az çok tahmin ediyorum olacakları :)))

Çok sağolun kızlar... gerçekten.
Ne biliyim. Her şey boş geliyor artık. Mutsuz olsalar ne olacak ortada bir çocuk var. Masum bir bebenin mutsuzluğu demek olur onların mutsuzluğu. Bunu isteyemem ki. Nasıl isteyeyim. Allahtan korkarım.
Benim evlendiğim yıllarımı verip aşık olduğum adamın öldüğünü farzetmek istiyorum. Bununla o adam aynı olamaz. Gerçekten.
Her şeyde var bir hayır. Fakat ben çok üzüldüm çocuk olmuyor diye. Yalvar yakar doktora götürmeye çalışmalar, kürleri uygulamayançalışmalar.. Ne uğraşlar verdim. Sebep yok demelerine rağmen bir şeyler yaptım hep. Gitti cart diye hamile kaldı gerçekten kafayı yicem.
Ben evlendikten sonra afedersiniz ilk vajinal muayenemde doktorum "müge sen çok rahat doğurursun çok müsaitsin hele bebek küçük olursa ohoo" demişti. Benim sülalemde ikizler var ama kısır olan kimse yok. Ben doğurganlığa bu kadar müsaitken hamile kalmadım, o kızı gitti hamile bıraktı.Gerçekten tüylerim bile hazmedemiyor bunu. Ne hissedeceğini de şaşırırmış insan. Ben dünden beri içmeden sarhoş gibiyim. Kimse böyle şeyler yaşamasın, bunlar insanlık dışı..

Günaydın.
Müge,bir an önce terapi almaya başlasan iyi olur.
Daha evliyken bu adam tarafından sevilmediğini bazen yumuşaklıkla bazen sertlikle bazen imalarla bazen gözüne soka soka söyledim.
Nedense inatla kaale bile almadın.
Şu an okuduklarıma şaşırmadım.
Onlar mutlu olurlar mı olmazlar mı bilemem ama rica ederim sen kalk ve kendini toparla.
Geç kalıyorsun,gençliğin gidiyor,yazık oluyor...

Yaşadıkların çok ağır,Allah gönlüne ferahlık versin ve en kısa sürede unuttursun inşallah. Bebeğinin olmamasına üzülmek yerine bence sevinmelisin,ya bu adamdan bir de çocuğun olsaydı? Çok büyük ah aldılar,yanlarına kalmaz

Son düzenleme:
içim kyıldı valla müge, neymiş bu adam böyle, gizli bir ilişkide hamile kalacak kadar korunmayacak kadar nasıl fütursuz olabildiler, belki de zaten boşanıcam kafası vardı,isteyerek yaptılar, gamsız insanlar...

Bence çoçuk senin eski eşinden bile değil..

Ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama o insanciga değmez. Sen çok istedin çocuk ama iyiki olmamış müge iyiki o karaktersizden bi evladin olmamış. Rabbim Her şer de bi hayir veriyor işte. O pislikten Kurtulmuş olmana sevin. Seninde olacak inşallah bebisin bebislerin daha çok gencsin. Rabbim sevdiği kullarına dert sıkıntı verirmis çok zor bi imtihandasin dayanma gücü versin Rabbim insallah

konularınızı takip ediyorum.genç arkadaşlarımız,gerekli desteği veriyorlar diye bugüne kadar yorum yapmamıştım.
sizin anneniz yaşındayım.lütfen bu kadar üzülmeyin, diyemem.üzülün,acıyı sonuna kadar yaşayın,hatta buraya hergün yazın.yazın ki içinizdeki zehir akıp gitsin.

ama az kaldı.çok güzel günler bekliyor seni.bunlarda geçecek.klişe bir söz vardır."öldürmeyen acı,güçlendirir"
küllerinden doğmaya az kaldı.
nacizane bir tavsiye;bu dönemde,hayatına herhangi bir erkek sokmak zorunda hissetme kendini(şu doktor).oluruna bırak,akışına bırak herşeyi.

Okurken boğazım düğüm düğüm oldu.Katlanılacak gibi değil gerçekten.Kafayı yemek işten bile değil.Lütfen bir an önce toparlanıp kendi hayatınıza devam edin.Biliyorum söylemesi kolay geliyor ama mecbursunuz.

o kadın yanlıs bır adamla bırlıkte ve ondan cocuk yapıyor,şuan degıl ama bunu ileride belkide kendisi de aldatılırken anlayacak..
sen ise kurtulmuş olan taraf olacaksın..
ve belkıde yakın bır zamanda dogru adamla evlenıp,kendı bebegını kucagına alacaksın..
işte ozaman emınım allahım benı o yalnıştan kurtarıp bu dogruya ittiğin için şükürler olsun diyeceksın:)
canı gönülden isterim bunu,biten bu evlilik ve adam keşken değil iyikin olacak ileride..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…