Kaybolmuş

Olur mu öyle siz de bu günleri atlatıp kendinize yeni bir aile kurabilirsiniz gayet. Burda bir üye vardı ilk evliliğinde çok uğraşmış bebek için olmamıştı sonra anlaşamadılar boşandılar. 2. evliliğinde hemen hamile kalmıştı paylaştı burada. Allah sizin için daha güzel bir gelecek planlıyordur. Daha mutlu olacağınız bir hayat sizi bekliyordur belki de. Umutlu olun.
Söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama bakın burda bir sürü kadın destekçiniz var. Ne derdinizi yazsanız size yardımcı olacak bir sürü arkadaş. Tek değilsiniz tek te yaşlanmayacaksınız.

Hayatında gördüğün en son acı bu olur inşallah.Gözlerim doldu okurken.İnşallah sevginizi hakeden biriyle ,siz de tadarsınız annelik duygusunu.

Üzüldüğüne değmez bence.
Onursuz bir ilişkiden ancak bu kadar onurlu bir davranış çıkardı zaten...
Sen her daim başı dik, gururlu bir kadın olarak adım atmalısın hayatında.
Senin yaptığın değil onların yaptığı yanlışlar ortada.

Tabii ki dediğin gibi suçsuz günahsız bir bebek var ortada.
Fakat bu bebek onların yapmış olduğu çirkinlikleri ne örtecek, ne de unutturacak.
Ne yazık ki O kadın hep "öteki kadın, yuva yıkan kadın" olarak kalacak.
O adam da "karısını aldatan adam" olarak kalacak.
Hiç kimse bunların izini silemez. İnan bana, hayatlarının da huzur bulacağını sanmıyorum.
Allah zaten bildiği gibi yapsın böylelerini...

Rabbim sana hayırlısını nasib etsin ve hayırlı insanlar ile karşılaştırsın.
Bu günlerini ve acılarını unutacaksın, hayatın inşallah daha güzel günlerle dolacak...

İyi de Müge sen niye sonsuza dek yalnız kalıp, onları uzaktan izleyeceksin ki? Adam kıtlığı mı var memlekette? Hem sen bu adamla evliyken bile yalnız yaşamıyor muydun? Ondan çocuk doğursan da sen o bebeyi tek başına büyütür, iyice kafayı bozardın yaaa.

Tamam gelişmeler hakkaten tuhaf, bence de çocuk ex'in bile olmayabilir. Belki de kız kendini yamadı! Ama onunsa bile, bize ne. Ne eş, ne çocuk mutluluğun anahtarı değil. Bu adamla hiç olamaz.

Doktorcuğumuza ne oldu bu arada? Çocuğu olabilen, romantik, sevgi pıtırcığı doktor bey niye yok bu konuda?

Mügecim şu an böyle hissetmen çok normal ama hiçbirşey sonsuza kadar sürmüyor. Bir gün gelip de geriye baktığında seni zamanında çok üzen insanların sinek kadar değeri kalmıyor. Üstelik sana acı çektirmiş biriyse mutlaka ama mutlaka cezasını çekiyor. Bu böyle olacak sen her ne kadar inanmasan da.

Onların da şimdi yaşadığı heyecan bir gün bitecek. Gün gelecek o kadın "zamanında karısını aldattı şimdi karısı benim, beni de aldatır mı?"diyecek. Ex, "bu kadın ben evliyken benle oldu başkalarıyla da olur mu?" diye düşünecek. İkisinin de içi içini yiyecek. İnşallah sen çok mutlu olacaksın. Çünkü bünyende onlar gibi pislik barındırmıyorsun. Biraz sabır et. Hepsi geçecek..

canım ya seni gördüğüme cok sevindim
aa muge yazmıs die ama sonra uzuldum
cok normal suan boyle şeyler hissetmen dıbıne kadar yasanıp ole gececek vu acı cnm sanırım başka yolu yok

Mügecim belki çocuğun olsa ömür boyu bu adama katlanacaktın.Onun rezilliklerini çekecektin.Ayrılsan bile her zaman görüşmek zorunda kalacaktın.Lanet olsun şu pislik heriften kurtulduğuna ve ondan çocuğun olmadığına şükret her gün.Allah kurtarmış seni aslında da farkında değilsin.

Senin hissettiğin duygu o iğrenç kadın bunları yaşıyorda ben neden yaşayamıyorum kendine yapılan haksızlık duygusu ama inan değmez.O iğrenç adamdan hayatında en ufak bir parça olmadığı için şükret.Herşeyi geçmişe göm ve kendine yepyeni tertemiz bir sayfa aç.

Üzme artık kendini nolur
Bazen bize acı gelse de neyin neden olduğunu bilemiyoruz dünyada
Herkesin imtihanları farklı, dünyaya gelecek günahsız bir yavru var, beddualara, kötü temennilere amin diyemiyorum o yüzden. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ama Rabbim hiç bir yavruyu da yuvasız bırakmasın, boşanmış ebeveynlerin çocuğu olarak elimde olmadan böyle temenni ediyorum.
Yaşadığın şey çok acı, çocuğu olmayan biri olarak hislerini öyle iyi anlıyorum ki ama her işte bir hayır var deyip hayatına devam etmelisin, takip etme bu adamı. Senin hayatından gittiyse sana bir hediyedir belki bu, kendini yıpratma lütfen. Tertemiz bir sayfa aç, yaralar kolay iyileşmiyor. 10 yıl emek verdiğim adam beni aldattığında hiç geçmeyecek sanmıştım, hele bebeği olduğunda içim sızlamıştı ama şimdi ki eşi çekiyor cefasını, hem aldatılıyor, hem çocuk büyütmeye çalışıyor. Şimdi diyorum ki iyi ki öyle olmuş yoksa eşim olmayacaktı hayatımda. İyileşmek zor ama güzel bir süreç, zamanla güçleneceksin.

Cnm benim kıyamam sana çok geçmiş olsun öncelikle baya zorlu dönemlerden geçiyorsun. Ama toplamaya çalış kendini belki ondan çocuğunun olmamasinda vardır bir hayır daha iyi bi nasip çıkacaktır karşına. Bide ben oylelerinin mutluluğuna inanmıyorum. Su an mutlulardir ama çabuk geçiyor böyle mutluluklar.
Bence sen biran önce topla kendini hatta psikolojik destek al derim daha da iyi gelir. Toparlanip ayağa kalk dik dur ki ne kaybettiğini görsün. Gerisinide boşvermeye çalış.

Doktor cort cikti. Mugeyle iliskisi devam ederken baskasiyla gorucu usulu bulusmus. Muge guzel miydi kiz yazinca kizi kaptigi gibi gelmis "ahan da ona sor uyduruktan bulustuk biz" diye. Sonrasi mugeye soguma geldi falan. Son durum ne bilmiyorum.

bazen "Allah biliyordu da vermedi" denir
eğer hamile kalmış olsa idin, belki şu anda bunları çocuğunla birlikte yaşıyor olacaktın
belki çocuğunu da hiçe sayacaktı eski eşin
belki yavrucak hep bunun acısını yaşayacaktı
yeni çocuğunu severken, beni neden sevmiyor diyecekti, neden ilgilenmiyor diyecekti
benim bir arkadaşım aynen yaşadı bunları, babası çocuğu hiç görmüyor, çoooook nadir hayatına girip rezil edip çıkıyor
gerçekten inanmak lazım ki hayırlısı buymuş

bu arada, sen yeni bir birliktelik yaşamaya başlamamış mıydın? bitti mi?

Doktor cort cikti. Mugeyle iliskisi devam ederken baskasiyla gorucu usulu bulusmus. Muge guzel miydi kiz yazinca kizi kaptigi gibi gelmis "ahan da ona sor uyduruktan bulustuk biz" diye. Sonrasi mugeye soguma geldi falan. Son durum ne bilmiyorum.

Sabah beridir yağmur yağıyor burada, az önce sela okudular sanırım, biri vefat etmiş, öğle namazında götürecekler belli ki...
Hayat bu işte, ben burada oturuyorum, elimde çay, dizimde okul zamanlarımdan kalma eski laptopum sana yazarken, birileri belki annesinin, belki dedesinin ve belki de evladının cenazesini omuzlarında taşımaya hazırlanıyor.
Hayat bu Müge... Onlar en berbatlarını yaşasalar da "Biz Müge'ye böyle yaptığımız için şimdi cezasını bulduk" diyecek algıda, pişmanlıkta olamadıktan sonra, beter olsalar ne işe yarayacak şimdi?

Ama kalmaz... Kimsenin yanına kalmaz Müge. Sen bunu görürsün görmezsin bilinmez ama bu dünyada değilse de ahirette hesabı sorulacak biliyorsun, için rahata erecek. Ben bu yüzden inanıyorum biraz da açıkçası, çünkü her şeyin hiç olacağı düşüncesi yüreğime ağır geliyor, bir devama tutunmak istiyor ruhum. Sen de inançlı bir kızsın değil mi? Kalmayacağını biliyorsun değil mi yanlarına? Hesabının sorulacağı bir gün olacağını biliyorsun değil mi? En sustuklarının dillenip döküleceği bir gün olacağını, kalbinin en gizlisini bilenin seni boynu bükük bırakmayacağını biliyorsun değil mi?

"Geçer" desem de sen geçemezsin tahmini güç değil, yaşayana zor çünkü...
Yaşadıklarını yaşamadım ama yaşadığım en ağır, en acılı tecrübemin yerine koyarak yazıyorum başından beridir; başında günlece "Geçecek" desek de içinin içi gerçekten işitmeyecek bu kelimeleri, biliyorum. Yalnız başına kaldığında, hiçbir teselliyi hatırlamayacak ve yine acına odaklanacaksın biliyorum. Gözlerinin ardı daha da derinleşecek, bir yanın nefret dolacak tüm insanlığa karşı, bir yanın merhamet gözyaşları dökerken... "Neden" diye sorduğun aralıkların azaldıkça uyuşacaksın. Hissiz zamanların olacak bir daha göz yaşı dökemem sanacağın.

Ama yemin ederim, daha çok insan olacaksın Müge. Bu acılar, bu sancılar insanı insan yapan gerçek dokunuşlardır. Bir yönümüz param parça olmasa, insanlıklatan çıkar, zevki sefa içinde sapıtırız. Kilimin tozunu almak bunlar, bilirsin değil mi o sözü? Böyle böyle insan kalacağız, böyle böyle kendimizi keşfedeceğiz, acılarımız bizi bize tanıtacak. Senin imtihanın da buymuş Müge, sen bunu taşıyabilecek güçte bir kadınmışsın.

Gün hep bu günde kalmayacak. Tamam, evet, her aklına geldiğinde, bundan belki bir 10 sene sonra bile incecik bir yerinden sızlayacaksın bu günleri düşündükçe, ama yıkılmadığını da hatırlayacaksın. Belki de o gün, çocuklarının başını okşarken, sevgini hak eden bir adamla olduğun için bir kez daha şükrediyor olacaksın.

Tee Allahım yaaaa, bu erkek cinsi %95 defoluuu. Kalan %5'ten bize de pay düşer mi bilinmez, ama 40 a doğru giderken, hala yalnız ve son derece mutlu, huzurlu bir insan olarak; mutluluk için ne erkek ne çocuk şart söylemini tekrar ediyorum. Her olanda ve olmayan da vardır bir hayr. Var olmak güzel şey.

Evliydim, seviyordum ve sevilmediğimi düşünmüyordum. Gezip tozup kendi hayatını yaşasada eve gelince ya da bir şekilde yine gönlümü alıyordu çünkü. Kolay bir şey mi evli olduğun ve sevdiğin adam tarafından sevilmediğini düşünmek. İnatla kaale almamak değildi yani, ben inanmıyordum çünkü buna.

Hayat bazen böyle acımasızlıklarla karşımıza çıkıyor, hepimizin bu hayatta geçeciği bir sınav var senin sınavında buymuş, umarım hatta en büyük temennim bu sınavdan güçlenerek çıkman.

bugünden sonrası senin geri kalan hayatının ilk günü olsun, git bir boş deniz kenarına tüm derdini öfkeni bağır ağla ve kurtul sonra kendi hayatına bak eminim hayat sana daha güzel bir gelecek sunacak. Daha iyi bir eş daha güzel çocuklar sunacak.

Sen yeter ki yeniden ayağa kalmayı, günlü olmayı bil gerisi çok güzel gelecek.

Onlara gelince Allah' a emanet et bu dünyada hiç bir şey kimsenin yanına kalmıyor. Her şey ile onlardan uzaklaş, sosyal medya hesaplarında her yerden engelle gerekirse değiştir her şeyi..

O kadar içten yazmışsınız ki yaşadığınız acıyı içimde hissettim. Ama emin olun bugünlerde geçecek, kendinizi asla suçlamayın ve iyiki o adamdan çocuk sahibi olmamışım diye şükredin. Yaşadığınız bu son kısıntı olsun ve yüreğiniz gibi güzel günler sizinle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…