Hanımlar hemen konuya giriyorum. Kaynana ve eltim altlı üstlü. Yeme içme bir yatmadan yatmaya ayrılırlar. Normaldede ayrılmaz ikililer. Ben 6 yıldır evliyim ve kaynanamla kayınprderimle özel tek bir gün bişey yaptığımız yoktur. Ben onlara giderim bir oldukları için zaten beraber otururuz. Bana gelirler hep birlikte. Kayınvalide demez ki bugünde yalnız geleyim. Haftasonu ben kendi annemlere gidicektim. Annemler şehir dışında. Kayınvalide duydu bunu bizde gelelim. Eşime dedim eltimide getirirse bu sefer bende gitmiycem yeter artık dedim. Kv aradı bugün abinlere de söyledim olurmu dedi. Söylemiş söyleyeceğini bide bana olur mu diyo. Bişey diyemedim çok sinirlendim. İnsan dünürüne de sürekli diğer gelinini getirirmi ya. Annemlere gideriz eltide var babannemlere gideriz eltide var. Sorun bakalım onlar beni heryere getirirmi yokk. Zaten gitmem. Daha eltimin ailesine Bi kere gitmedim. Haftasonu sinirden bende gitmeyi düşünmüyorum annemlere. Bide çocuklar var 2 bende 2 eltimde hiç rahat vermiyorlar birlikte olunca. Annem hasta diye ziyarete gidecektik sözde. Valla akıl verin bana napayım.daha önce söyledim kavga ettik hiç anlamıyor beni. Yoruldum...