- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar hemen konuya giriyorum. Kaynana ve eltim altlı üstlü. Yeme içme bir yatmadan yatmaya ayrılırlar. Normaldede ayrılmaz ikililer. Ben 6 yıldır evliyim ve kaynanamla kayınprderimle özel tek bir gün bişey yaptığımız yoktur. Ben onlara giderim bir oldukları için zaten beraber otururuz. Bana gelirler hep birlikte. Kayınvalide demez ki bugünde yalnız geleyim. Haftasonu ben kendi annemlere gidicektim. Annemler şehir dışında. Kayınvalide duydu bunu bizde gelelim. Eşime dedim eltimide getirirse bu sefer bende gitmiycem yeter artık dedim. Kv aradı bugün abinlere de söyledim olurmu dedi. Söylemiş söyleyeceğini bide bana olur mu diyo. Bişey diyemedim çok sinirlendim. İnsan dünürüne de sürekli diğer gelinini getirirmi ya. Annemlere gideriz eltide var babannemlere gideriz eltide var. Sorun bakalım onlar beni heryere getirirmi yokk. Zaten gitmem. Daha eltimin ailesine Bi kere gitmedim. Haftasonu sinirden bende gitmeyi düşünmüyorum annemlere. Bide çocuklar var 2 bende 2 eltimde hiç rahat vermiyorlar birlikte olunca. Annem hasta diye ziyarete gidecektik sözde. Valla akıl verin bana napayım.daha önce söyledim kavga ettik hiç anlamıyor beni. Yoruldum...
Sürekli beraber oldukları için kayınvalideniz onu kırmamak için çağırmamazlık yapamıyordur.Kendinize göre haklısınız ama işte kendiniz diyorsunuz sürekli beraberler beraber yaşıyor gibi düşününHanımlar hemen konuya giriyorum. Kaynana ve eltim altlı üstlü. Yeme içme bir yatmadan yatmaya ayrılırlar. Normaldede ayrılmaz ikililer. Ben 6 yıldır evliyim ve kaynanamla kayınprderimle özel tek bir gün bişey yaptığımız yoktur. Ben onlara giderim bir oldukları için zaten beraber otururuz. Bana gelirler hep birlikte. Kayınvalide demez ki bugünde yalnız geleyim. Haftasonu ben kendi annemlere gidicektim. Annemler şehir dışında. Kayınvalide duydu bunu bizde gelelim. Eşime dedim eltimide getirirse bu sefer bende gitmiycem yeter artık dedim. Kv aradı bugün abinlere de söyledim olurmu dedi. Söylemiş söyleyeceğini bide bana olur mu diyo. Bişey diyemedim çok sinirlendim. İnsan dünürüne de sürekli diğer gelinini getirirmi ya. Annemlere gideriz eltide var babannemlere gideriz eltide var. Sorun bakalım onlar beni heryere getirirmi yokk. Zaten gitmem. Daha eltimin ailesine Bi kere gitmedim. Haftasonu sinirden bende gitmeyi düşünmüyorum annemlere. Bide çocuklar var 2 bende 2 eltimde hiç rahat vermiyorlar birlikte olunca. Annem hasta diye ziyarete gidecektik sözde. Valla akıl verin bana napayım.daha önce söyledim kavga ettik hiç anlamıyor beni. Yoruldum...
İki tane çocuğunuz olduğuna göre uzun zamandır durum bu şekilde bu zamana kadar tavrınızı ortaya koymadıysanız bundan sonra koymanız abes olur bence.Birde eltiniz ve Kayınvalideniz hep bir aradaymış sabahtan akşama kadar bu durumda ayrı ayrı gelmeli zor olur Yani Kayınvalideniz için empati yapınHanımlar hemen konuya giriyorum. Kaynana ve eltim altlı üstlü. Yeme içme bir yatmadan yatmaya ayrılırlar. Normaldede ayrılmaz ikililer. Ben 6 yıldır evliyim ve kaynanamla kayınprderimle özel tek bir gün bişey yaptığımız yoktur. Ben onlara giderim bir oldukları için zaten beraber otururuz. Bana gelirler hep birlikte. Kayınvalide demez ki bugünde yalnız geleyim. Haftasonu ben kendi annemlere gidicektim. Annemler şehir dışında. Kayınvalide duydu bunu bizde gelelim. Eşime dedim eltimide getirirse bu sefer bende gitmiycem yeter artık dedim. Kv aradı bugün abinlere de söyledim olurmu dedi. Söylemiş söyleyeceğini bide bana olur mu diyo. Bişey diyemedim çok sinirlendim. İnsan dünürüne de sürekli diğer gelinini getirirmi ya. Annemlere gideriz eltide var babannemlere gideriz eltide var. Sorun bakalım onlar beni heryere getirirmi yokk. Zaten gitmem. Daha eltimin ailesine Bi kere gitmedim. Haftasonu sinirden bende gitmeyi düşünmüyorum annemlere. Bide çocuklar var 2 bende 2 eltimde hiç rahat vermiyorlar birlikte olunca. Annem hasta diye ziyarete gidecektik sözde. Valla akıl verin bana napayım.daha önce söyledim kavga ettik hiç anlamıyor beni. Yoruldum...
Canım seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidemde kalabalık oturur asla yalnız gezemez ben her zaman belirtirim evden kaçar gibi gelir kimseye görünmedenHanımlar hemen konuya giriyorum. Kaynana ve eltim altlı üstlü. Yeme içme bir yatmadan yatmaya ayrılırlar. Normaldede ayrılmaz ikililer. Ben 6 yıldır evliyim ve kaynanamla kayınprderimle özel tek bir gün bişey yaptığımız yoktur. Ben onlara giderim bir oldukları için zaten beraber otururuz. Bana gelirler hep birlikte. Kayınvalide demez ki bugünde yalnız geleyim. Haftasonu ben kendi annemlere gidicektim. Annemler şehir dışında. Kayınvalide duydu bunu bizde gelelim. Eşime dedim eltimide getirirse bu sefer bende gitmiycem yeter artık dedim. Kv aradı bugün abinlere de söyledim olurmu dedi. Söylemiş söyleyeceğini bide bana olur mu diyo. Bişey diyemedim çok sinirlendim. İnsan dünürüne de sürekli diğer gelinini getirirmi ya. Annemlere gideriz eltide var babannemlere gideriz eltide var. Sorun bakalım onlar beni heryere getirirmi yokk. Zaten gitmem. Daha eltimin ailesine Bi kere gitmedim. Haftasonu sinirden bende gitmeyi düşünmüyorum annemlere. Bide çocuklar var 2 bende 2 eltimde hiç rahat vermiyorlar birlikte olunca. Annem hasta diye ziyarete gidecektik sözde. Valla akıl verin bana napayım.daha önce söyledim kavga ettik hiç anlamıyor beni. Yoruldum...
Konu başlığına kaygana yazdığınıza göre kayınvalidenizle de aranız iyi değil. Ama yine de yalnız olmak istiyorsanız sakince açık açık konuşun.
Hay ağzını öpeyimBen sanırım anladım sizi. Anladığım kadarıyla da hak verdim.
Siz bir şekilde kayınvalide ile görüşmek zorundasınız, her evli kadında olduğu gibi. Görüşmeseniz her açıdan sıkıntı. Kocanizla bile aranız açılır. İki çocuk sizde, iki de eltide olunca onunla daha az görüşmek istiyorsunuz. Çünkü doğal olarak insanın kafası dört çocuğu kaldırmıyor. Ayrıca eltinizin her söylediğinizi duymasını, her konuya dahil olmasını da istemiyorsunuz. Ancak kayınvalide bir türlü tek başına olmuyor olamıyor. Elti olmadan evden çıkmıyor kadın neredeyse.
Bence bu durumda tek çözüm konuyu kocanıza yansıtmadan ve kalp de kırmadan kayınvalideye anlatmanız. Eltinizi suçlamadan kayınvalide ile rahat sohbet etmek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Hayatta gerçekten her konuda nazik ve açık olmak lazım. İnsanların bizi anlamasını beklemek çocukça oluyor. Ben bunu öğrendim hayattan.
Duydu Kv bizde gelelim o zmn dedi ben surat astım tmm dedim ama zorla davet ettirdi yani. Sonradan kendi kendine eltimide davet etmiş. Akşam yemek var söyleyecem ama doldum iyice. Hada bana gelirken neyse geçtim artık onu. Benim aileme karşı Kv hiç saygısı yok heryere onu getirmek zorunda mıAnama giderken niye kv yi götüreyim .
Zatn kadın hastaymış.
Söyledim cnm söylemem mi. Daha ikinciye yeni doğum yaptım birinci de bebek üst üste oldu. Annem kaldı gitti Bi ay. Kv sanangelicem dedi bigün. Bende oh dedim duşumu falan alırım rahatlarım. Nerde takmış koluna eltimin ikizlerini gelmiş. Oğlumda yaramazlık yapınca onlarla sinirle oğlumu azarladım.kv çocuğa ne kızıyon dedi. Bende kör mü gözün getirmeseydin ben burda yetemiyorum insan yardıma gelir sen diğer torunlarını gezmeye getirmişsin resmen dedim. Oda hayatta altta kalmaz Bi daha gelmem cart curt çıktı gitti tabi geldi ama gene aynı herşey..İki tane çocuğunuz olduğuna göre uzun zamandır durum bu şekilde bu zamana kadar tavrınızı ortaya koymadıysanız bundan sonra koymanız abes olur bence.Birde eltiniz ve Kayınvalideniz hep bir aradaymış sabahtan akşama kadar bu durumda ayrı ayrı gelmeli zor olur Yani Kayınvalideniz için empati yapın
Kayınvalide beni de yakında istedi ben istemedim. Eltime dedi sende ayrıl o zmn artık diye eltim istemedi.eltim sessiz değil zaten çat çat söyler kv den falan çekincek insan değil. İstediği yere gider istediği yere gitmez. Siizn gibi değil yani. Çağrılmağında söyler beni niye çağırmadınız.eltim aslında herkesle dip dipe olmak istiyo.kv de zaten razı. Ama ben rahatsızım işte.kv çocuklarımla falanda ilgilenmez. Eltim ona bırakıp çocukları çıkar gezer. Ben zaten o eve çocuk emanet etmem. Çok kalabalık. Bizim evede kendi gelmiyoki eşimle şöyle Bi gezelim hava alalım diyemeyiz. Herkes diyo ne meraklıymışsın. Merak falan değil aslında haksızlığa gelemiyorum.zaten ailem başka şehirde kimseye derdimi de anlatmam.ama karşı taraftan düşünce bekliyorum.Eltiye sorsak o kim bilir neler anlatır...
"Bıktım artık. Zaten aynı binadayım, bu yetmiyor gibi kayınvalidem çanta gibi beni her yere taşımak istiyor. Eşimle çocuğumla yalnız bir şey yapamıyoruz. Eltim ne güzel hem uzak oturuyor hem de benim gibi her yere sürüklenmiyor."
O da böyle düşünüyor olabilir. Hiç kimsenin böyle bir durumdan memnun olacağını sanmıyorum çünkü.
Mesafenin kıymetini bilin bence.
Biraz yakınlaşmak istiyorsanız da kayınvalideyi arayıp dışarıya davet edin. Laf arasında "hiç yalnız sohbet edemiyoruz" dersiniz.
Sürekli getirmiyorum.geldiğindede zaten eltimle geliyor eltim gelmese bile eltim çocuklarını yolluyor hadi sizde gidin diye.Şehir dışında benim ailem sürekli gitmiyorlar zaten. Ama insan demez mi dünürlerim diğer gelinin ne işi var. Öbür dünürlerine bizi çağırmıyorlar zaten. Bi kere ramazanda iftara çağırdı eltim sadece çocuklar hasta diye gitmemiştim. 6 yıldır Bi kere eltimin ailesinin kapısından girmedim.Amann bunaldım valla kızlar ne diyim bilmiyorum.Eltim de iyidir ama gerçekten çocuklarına katlanamıyorum. Çocukları yaramaz ve uyarmıyorda. Geçen kv de küçük görümcemin istemesi vardı. Çocuklar yaramazlık yapıyo birde birsütü iş var. Kızdım benimkiler e De onunkilerede. Oğlu 8 yaşında ağız burun eğiyo omuz atıyo bana tavırlı tavırlı. Kaynıma dedim o gün bak oğlun böyle yaptı abi güzelce uyar misafirler var benimkileri de coşturuyor dedim. Dokunmayın benim oğluma diyo. Alda başına çal oğlunu diyesim geldi.insan der yengen e düzgün davran.Neden annenize babanenize heryere kaynanayı götürmeye calısıyorsunuz ben bunu anlamadım ?
Off çok zor o zaman haklısınızSöyledim cnm söylemem mi. Daha ikinciye yeni doğum yaptım birinci de bebek üst üste oldu. Annem kaldı gitti Bi ay. Kv sanangelicem dedi bigün. Bende oh dedim duşumu falan alırım rahatlarım. Nerde takmış koluna eltimin ikizlerini gelmiş. Oğlumda yaramazlık yapınca onlarla sinirle oğlumu azarladım.kv çocuğa ne kızıyon dedi. Bende kör mü gözün getirmeseydin ben burda yetemiyorum insan yardıma gelir sen diğer torunlarını gezmeye getirmişsin resmen dedim. Oda hayatta altta kalmaz Bi daha gelmem cart curt çıktı gitti tabi geldi ama gene aynı herşey..