kayganamdan nefret ediyorumm...

Allah aşkına insanlar sizi istemiyor, bunu suratınıza söylüyorlar, siz hala " onu isterim, bunu isterim, beni istemeye gelin" vs diyorsunuz. Cidden bunu nasıl başarıyorsunuz? Keşke biraz gururlu davransaymışsınız. Davranışlarınız çok itici zira. Doğru düzgün evlenseymişsiniz, bitirseymişsiniz sorunu işte. Sizi sevmeyen insanların ısrarla üzerine gitmek nedir yani... boş eve evlenmek de sizin sorununuz. Kaç yaşına gelmişsiniz, evlenmeyi biliyorsunuz da, kendinize bir tek eşya alamıyorsunuz. Evlenmeseydiniz o zaman, bekleseydiniz eşyaları tamamlamak için. Bu çift olarak sizin sorumluluğunuz, kayınvalidenin kayınpederin değil. Bence insanlarla uğraşmayı ve sürekli bir şeyler beklemeyi, istemeyi bırakın. Kendinizi iyice küçük düşürmüssünüz ve inanılmaz itici bu, haberiniz olsun.

Ayrica bu 20 yasinda ikinci defa evlilik yaptigimi kinayan arkadaslara sesleniyorum . kinadiginiz seyi yasamadan olmezsiniz..
Ya 20 yaşından büyük ve hala bekarlarsa o zaman kinadiklari şeyi yaşamadan olecekler ne yazık ki

Kayganadan bilezirkten millet buralara daha gelemedi

Seni istemiyoruz diyen aileye zorla yamanmaya calismak nedir allasen, seni istemiyorlarsa sen de onlari istemezsin gorusmezsin bu kadar....Bir genc kizin kendini bu kadar kucuk dusurmesine uzuldum.

Şu kınadığını yaşamak durumunu da herkes kafasına göre kullanıyor valla. Arkadaşım sana Allahtan hastalık, sakatlık, kötü aile va gelseydi de kınansaydın bunu söyleyebilirdin. Israrla bozuk evlilikler yapıp, saçma insan ilişkileri kurup, kendini bile isteye dolamaçlı hayatlara sokuyorsan, daha hala ders almayıp bebek peşine düşüp hepten hayatını arap saçına çevirmeye çalışıyorsan, bunlar senin sorunun. Aklı olan kimse senin yaşadığını yaşamaz zaten merak etme. Sen kendi hayatına bak. Daha dibe çekeceğine biraz kurtarmaya çalışsan çok iyi edersin. 20 yaşında 2. evlilik, tahsilsiz, işsiz güçsüz çocuk peşine düşmek filan... bunlar mantıksız şeyler kusura bakma. Sonra buralarda ağlayıp eleştiri alınca " kınıdığınızı yışımıdın ölmezsiniz" diye sayıklıyorsunuz. Ama o işler öyle olmuyor. Her şeye bu lafı kılıf yapmayın.

Ayrica kimileri evlenmeden birliktelik yasiyor ya da birlikte yasiyor. Benim nikah yapip oturutorum bu yuzden mi size ilginc geliyor acaba kizlar ??
Evlenmeden birliktelik de yaşadım, birlikte de yaşadım şimdiki eşim o dönemki manitomla.
22 yaşındaydım. İşim vardı, çalışıyordum. Hem de okula gidiyordum.
Eşimin de işi vardı.
İyi kötü iş görür bir evimiz.
Altımızda da arabalarımız vardı.
Korunma yöntemlerini iyi biliyorduk ve çift olarak korunuyorduk.

Senin durumunda biri evlenmek yerine birlikte yaşamaya kalksaydı, ona da sapıtma kızım açlıktan ölürsün derdim.
Kimse senin nikahına takılmadı, ''ya millet nikahsız yaşıyor ben nikahlıyım namusumla evleniyorum'' ayakları falan fail yani.

Cok iyi seyler yapmissin madalyanda var mi ??zaten sen gecen gun soyledin ne oldugunu senin dediklerine sasirmiyorum ben..

Son düzenleyen: Moderatör:
E canım bilahare.
18 yaşında kocaya kaçan, daha sonra azcık ders alacağına 2.sine de kendini zorla yamandıran birinin de sonraki yaptıkları beni şaşırtmaz.

'' Senin ne olduğun belli', şaşırmıyorum ben' ne demek, yap bakayım bana bunun açıklamasını.

Yine bir bilezik aşkı var konuda))
Sen baştan yanlış davranmissin. Ne demek ister gelin ister gelmeyin filan demeler?ne kadar saygısızca bir davranış. Ben o kaynanın yerinde olsam o ince iki bileziği de rüyanda görürdün. .
Ay büyük konuştum yine ama..cidden tavırların çok itici.

Netim az diye girip cikiyorum sadece yorunlara bakiyorum. Yanilmiyrsam sen gecen bi konuda deneme suruslerini oneriyordunn. O cumlwne dayanarak ben bunu dedim

Yamamadim kendimi kendisi evlenmek istedi. Yanimdamiydin sanki herseyi ayrintisiyla biliyor cancagizim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…