Yenecek bişey yani
Şimdi baktım netten. Çok nefis görünüyor. Ben içine peynir katıp daha az yumurtalı olarak kızıma arada yaparım meğersem çakma kaygana yapıyomuşumoff hemide nasıl ama eski kocakarıların yaptığı daha bir güzel mi oluyordu ne :)
benim mamikam yapacak ki parmaklarını yiyecen
Şimdi baktım netten. Çok nefis görünüyor. Ben içine peynir katıp daha az yumurtalı olarak kızıma arada yaparım meğersem çakma kaygana yapıyomuşumBakın aklıma geldi yarına kahvaltıya bu tariften yapayım..
antep usulu kaygana da guzel olurohh mis afiyet olsun..
antep usulu kaygana da guzel olur
off hemide nasıl ama eski kocakarıların yaptığı daha bir güzel mi oluyordu ne :)
benim mamikam yapacak ki parmaklarını yiyecen
nıye öyle dedinki sen sevişmek istedikçe mi evleniyonAyrica kimileri evlenmeden birliktelik yasiyor ya da birlikte yasiyor. Benim nikah yapip oturutorum bu yuzden mi size ilginc geliyor acaba kizlar ??
Boşver dedımya cherry HAYATINA bak bekarlık guzel29 yaşındayım 1 kere evlenemedim millet 2. yi nerden buluyor da evleniyor arkadaş
Bu kafada bide seda sayan var 10 kere evlendi 50sinden sonra durulduAyrica kimileri evlenmeden birliktelik yasiyor ya da birlikte yasiyor. Benim nikah yapip oturutorum bu yuzden mi size ilginc geliyor acaba kizlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?