kayganamdan nefret ediyorumm...

Baştan sona yorumlari okudumda cidden ozel hayatinda fevri agrasif dobralıkran patavatsızlıga giden bir yapınız var post açiyosunuz bence sabirla dinleyip olumsuzda olsa yorumlar tesk edip gecsen eksilmez aksine duygularini kontrl etmeyi bilirsin hersey olabilir zorla evlendirilip bosanip birdaha evlenebilirdin ama kendin secmis hizli evlenmis ve hatali bi evlilik yapmissin keske 2nci sefer flortu uzun tutup ailesiyle anlaşsaydın rest cekmek yerine guzel yanlarinı gösterseydin ordada fevri davranmissin acele etmissin hadi bu kisidre ailesiyle sen arasinda kalip yorulup ailesini secse 3ncu evliliginide 22sindemi yapicaksin biraz olgun ol bazen duymadim bilmiyorum gormedim yap adım at en azindan kendin için evliligin için.

20 yasında ıkıncı evlılık
cok hızlı yasıyorsun once bı sakin ol
ıyı bırısındır belkı 2. evlılıgını yapan kısıler kotu degıldır ama oncekı hatandan dolayı senı ıstememıs olabılırler
senınde evladın olucak o kaygıyı ozaman anlarsın
bunun karsısında elını belıne koyup konusursacına cat cat cevap vermen kotu olmus
belkı karsılarında hanım hanımcık bı kız gorseler muamelelerı farklı olabılırdı
bıde bu bılezık ısterım altın ısterım kısmı cok cırkın gelıyor bana

esın olucak zaten ıcınden geldıgınde sana hedıye alır
bırıne gıdıp bana sunu al bunu ısterım dıyemem hıc dıyebılenede cok sasırıyorum
ben sızın sonunuzu ıyı gormuyorum
boyle bırseyler ıster tartısma cıkarır el belde cat cat cevap verırsenız cok sorun yasarsınız gıbı gelıyor

allah sonunu hayır etsın, ne dıyım...

off hemide nasıl ama eski kocakarıların yaptığı daha bir güzel mi oluyordu ne :)
benim mamikam yapacak ki parmaklarını yiyecen
Şimdi baktım netten. Çok nefis görünüyor. Ben içine peynir katıp daha az yumurtalı olarak kızıma arada yaparım meğersem çakma kaygana yapıyomuşum Bakın aklıma geldi yarına kahvaltıya bu tariften yapayım..

Sanırım , kaynanasi , " bilerzik " dediği için taklit yapıyor. Ben böyle anladım.

Sana bir abla tavsiyesi , eşinle git eğer sık gitmiyorsa. Fazla muhatap olma ama git.
Ne soylerlerse söylesinler asla cevap verme.

Bak gör daha iyi olacak.

Bebek içinde beklemelisin. Yaşın çok küçük. Talihsiz bir evlilik yaşamışsin. Fiziksel ve ruhsal olarak önce tamir olmalısın . Evliliğin de oturmalı.

Allah sağlık, mutluluk ve huzur versin. Inşallah bu evliliğin sonsuza dek aşkla devam eder.

kaygana nedir arkadaş nereye kaygana
sırf o kelime yüüzünden anlamadım konuyu. kafam ona takıldı

keşke 2. ewlilğnde biraz daha ince eleyip sık dokusaydınz. ailewi sorunlar yakında ewlilğnzede yansır.

Çoluk çocuğun evlenmesine sırf 18ini geçti diye izin verilirse olacağı bu. Doğur annem, doğur yavrum, boy boy doğur.

Ayrıca annen de enteresan. Eşimin ailesi beni istemeyecek, annem evlenmeme izin verip bir de üstüne git görmeye diyecek.

Ama kadın ne yapsın. Kaçar giderdin kız ne olacak. Nikahlı otururdunuz.

Konu sahibesi huhuuu ordamısın ? Cok fevrısın, agresıfsın ve saygısızsın hem eşinin ailesıne hem burdakıler e . Gıdıp kendını yamadın resmen inkar etme ve evlılık meraklısısın bunuda inkar etme insan ara verır kendını dinler yavaş hareket eder Kı yaşın cok kucuk ben senın yaşında bırı bana koca dese kızardım Okadar uzak gelırdı bana ki bhnu evlenınce anladım . Nedir bu koca merakı ve kaynann senı sevmemekte cok haklı . Burda bile ne kadar itici olduğun görünüyor valla .

27 de evlendım hala erken gelır bana keşke 30 ve sonrasında olsaymış derim bazen. 18 de ne cesaret anam ben 18 de okul Nasıl kazanırım ve kımseue muhtaç olmam dıye düşünuyordum aslında oyle olması lazım ha bazen kader okur o başka ama mantıklı biri olur değerlendirir insan falan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…