Kayganlaştırıcı gebeliğe engel mi?

Aslında bizde öyle düşünüyorduk bi 6 ay daha geçsin diye . Ama hem yaş itibariyle hemde hemen olmaz diye korkutanlar yüzünden ertelemeyelim dedik . Zaten öyle yumurtlama takvimi vs gibi şeyler yapmayacağız gün vs ayarlaması yapmayacağoz . Çocuk için ekstra bir çabada göstermeyeceğiz . Sadece kayganlaştırıcı zararlı dendiği için onu doğru kullanalım bari dedik

Düşününce arkadaşlar yani yumurta akı içerisinde de bir canlı büyüyor. Bu canli bizden farklı olabilir ama canlı sonucta. İcinde öldürmeyen tam tersi besleyen birşey var.
Hatta kuruluk yaşamayan kimselerin de bu yontemi uyguladığını hatırlıyorum. Sırf spermler vajinadaki farklı ph ortamından dolayı ölmesin, daha çok sperm daha uzun süre canlı kalsın diye kullanılıyordu.
Dalga geçenler olmuş. Ama inanın hamile kalmak için o kadar çok şey deneyen, ilaçlar, çatlatma iğneleri,hormon takviyeleri, ameliyatlar, rahime basicli şu vererek hem yıkama hem kanallari açma vb şimdi adını tam hatırlayamadım yani bir sürü eziyetli, yorucu, vücudu bitirici,psikolojiyi öldürücü şeyler yasayanlar varken mantığa çok da uygun olan bir şeyi bu kadar küçümsemeyin bence.
Dediğim gibi bu benim bilgim ve tecrübem. Kaynak da gösteriyorum.
Kimse kimseyi zorlamıyor. İsteyen uygular isteyen uygulanmaz.

Eğer bu bilgi işler bi bilgi ise kkda çığır acacaksin haberin ola.

Yumurtayı tık tık yatağın kenarına vurup beyazını eşinin şeyine akıtıp sarısını kenara ayırıyordur poğaçalarda falan kullanmak için. Ne var bunda??
Ay o bide efil efil kokar ıykk nasıl fanteziler var şaşırıp da kalıyorum

Yumurtayı tık tık yatağın kenarına vurup beyazını eşinin şeyine akıtıp sarısını kenara ayırıyordur poğaçalarda falan kullanmak için. Ne var bunda??
Benim bildiğim yumurta akı öyle bir kıvamda ki nereye koysan tutunmaz sürdükten sonra lönk diye yere düştüğünde yemin edebilirim

Benim bildiğim yumurta akı öyle bir kıvamda ki nereye koysan tutunmaz sürdükten sonra lönk diye yere düştüğünde yemin edebilirim
O zaman tek çare fırçayla sürmek. Üzerine susam da dök tam olsun.

İngilizcesi olan varsa, geyik yapmak yerine, bilimsel olarak aksi bir yazı bulursanız memnuniyetle okurum.
Yayınladığınız yazı bilimsel bir makale değil, bir internet sitesinden alıntı. Bilimsel olarak yayınlanmış bir kaynağınız varsa paylaşın buyrun, yoksa her şeyi iddia eden yüzlerce yazı bulmak mümkün internette. Ayrıca spermin canlılığı ile ilgisi başka, vajina florası ile yumurta akının etkileşimi konulu bir çalışma başka. Hamile kalmak için vajinadan vazgeçmek istemeyenler olabilir aramızda değil mi?

Teşekkür ederim . Bende de bu var ve arkasında sperm hızını azaltabilir tarzı bir ibare var . Dikkat etmiş miyeiniz ?
Arkasını okudum ama o ihtimal dahilinde muhtemelen hepsinde yazıyor zarar vermez ama yavaşlatabilir diye iki kez gebe kaldım ikisinde de kayganlastırıcı kullandık ama hamilelik için ben ilk önerim ovulasyon testi yumurtlamayı yakalayın o önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…